Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İnsan Dişi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İnsan Dişi görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İNSAN DİŞİ

Rüyada görülen diş, rüya sahibinin kavim ve kabilesinin büyüğü veya en hayırlısıdır.

Rüyada düştüğü görülen dişler, mal veya kendisinde meydana gelecek noksanlığa yorumlanır. Azı dişleri rüya sahibinin uzak akrabası veya kendileriyle övündüğü mal ve evladı ya da buluğ çağına erişmeyen çocuklarıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada iş görüşmesi yaptığın kişileri görmek

Üst çenede ve göz hizasında bulunan dişler erkeklere, alt çene ve sakal hizasında bulunan dişler de kadınlara yorumlanır. Bir kimse rüyada bu dişlerin birinde gördüğü artma, kuvvete; beyazlık ve güzellik ise o kimsenin o dişinin ifade ettiği kimseden göreceği ferahlık ve sevince yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada İşçi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada dişlerinden birisinin ağrıdığını gören kimse o dişin temsil ettiği akrabasından kötü bir söz işitir veya o akrabası ona dişindeki ağrının şiddeti kadar bir muamele yapar.


Cevap: Rüyada İnsan Dişi görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada insan dişi görmek kazancınızın yerinde olacağına ve bu kazanç sayesinde evinize boluğun ve bereketin gelerek çok rahat ve güzel günler geçireceğinize işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada İpek Elbise görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İnsan Dişi görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.