Anasayfa
14 Ağustos 2022, 15:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İntihar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İntihar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İNTİHAR

Rüyada intihar etmek, sıkıntılı bir yaşamın ardından, güvenli bir yaşlılığı ifade eder.


Cevap: Rüyada İntihar görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada intihar etiğini görmek hayatınızda ki bir dönem sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğinize fakat bunların fazla uzun sürmeyerek huzurlu dönemlerin geleceğine mutlu olacağınıza ve tüm sorunları ve sıkıntıları geride bırakacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada içinde renkli balıkların olduğu akvaryumlar görmek

Cevap: Rüyada İntihar görmek (İmam Nablusi)

NuN
Rüyada İntihar görmek tabiri anlamı

İNTİHAR
İntihar gençlik çağının dertli, yaşlılığın rahat olacağına işarettir. İntihar görmek, sıkıntılı habere yorulur. İntihara kalkışmak, bir aşk haberine işaret eder. İntihar ettiğinizi gördüyseniz, bu, yakında çeşitli tersliklerle karşılaşacağınız demektir.


Yorum: Rüyada İntihar görmek (İmam Nablusi)

Annem
intihar etmek istediğimi biliyorum rüyamda, bir patlama duyuluyor, ölmüştüm,
görümüyorum kendimi hiç , anında cep telefonuma son dakika haberi geliyor, bombalı intihar- bir ölü diye

Okudunuz mu?  Rüyada İstiridye görmek (İmam Nablusi)

acaba ne anlamı var mı, ürkerek uyandım,
kocamdan ayrı yaşıyoruz bir yıldır, boşanmadık ama hiç bir şekilde görüşmüyoruz, kuş ve kırgın bana
yorumlar mısınız
Allah rızası için Allah razı olsun


Tohat
Rüya olumlu içeriğe sahip olmayan tabire sahiptir. Olumlu veya olumsuz her rüyanın hayırlı olduğunu bilip idrak etmek atacağımız adımları ve dualarımızı artırıp Allah’a sığınmak için bir vesiledir. Rüyana gelince, kötü niyetli kimselerle karşılaşmak, üzüntüye, kedere işaret eden bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler, yakın zamanda görmüş olduğum bu rüya bayağıdır aklımı kurcalıyor. Lütfen bu rüyanın anlamını bilen bir arkadaş bana tabirini yapabilir mi? Teşekkürler.

Rüyamda normal bir caddede yürüyordum üst katlardan bir kadının cama çıkıp intihar etmeye kalkıştığını fark ettim arkasından bir adam geliyordu fakat kadına ulaşamıyordu kadının atlayacağını fark edip hızla binanın önüne atıldım benimle beraber üç tane genç daha orada bekliyorlardı ama içlerinden sadece bir tanesi kadını tutmayı amaçlıyordu diğerleri sadece izliyordu sonra kadın kendini yere bıraktı ve ben onu tam tutacakken hizalayamadan yere düştü ama ölmedi ve yarası ya da herhangi bir kanaması yoktu ama kadın yabancı dilde konuşuyordu ve mide kanaması vardı ayakta da durabiliyordu. Sonra ben de doktor aramak için bir caddeye girip koşarak doktor olan var mı diye birkaç kez bağırmaya başladım. O sırada siyah renkli bir arabadan iki kere kız çocuğu sesi geldi arabaya döndüğümde doktor önlüklü zengin görünümlü kırklarına yakın bir adam vardı ve yanına gidip durumu açıkladım. Doktor birkaç kez hayıflandıktan sonra arabasından inip olay yerine doğru beni takip etmeye başladı ve apartman önü yerine hastanenin önüne geldik. Doktor kadına baktığında mide kanaman çok yoğun duruyor senin ameliyatını ben yapacağım merak etme diyerek normal bir durummuş gibi ve şakalı bir üslupla konuştu. Sonra doktora dönüp ameliyat ücretini benim ödeyeceğimi söylediğimde bana yüklü miktarda bir çek verdi ben ilk başta kabul etmedim fakat ısrar edince çeki kabul ettim ve doktor gülümsedikten sonra bir şekilde bir anda gözden kayboldu.

Okudunuz mu?  Rüyada İskele görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Karşılaşılacak sorun ve badirelere işaret eden rüyanda işlerin ve hayatın ile ilgili umut bağladıklarının boşa çıkmayacağına, ümitvar olduğun konularda mutlu olacağın sonuçlar alacağına delalet eder. Aynı zamanda ailenin de, çevrenin de senden gurur duyacakları davranışlarda bulunacağına işaret eder. İlim alanında göstereceğin ilerleme ile bilgine bilgi, tecrübene tecrübe katacaksın. Bu anlamda çevrenin de bu özellikte olan kimselerden oluşması anlamı taşımaktadır. Emeklerinin karşılığını ilelebet alacağına, sana oldukça faydası olup seni rahatlatacak günler geçirmene vesile olacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada iki kişiyi sevişirken görmek

Rüyada intihar etmek nablusi, Rüyada annenin intihar ettiğini görmek imam nablusi, Anne intihar

Bu kategoride yer alan Rüyada İnci görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İntihar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.