Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İp görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İp görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İP

Rüyada ip, ahd ve anlaşmadır. Gökten sarkıtılan ip, Kur’ân’dır. İp görmek, izzet ve mevkidir. İpler hiledir. İp, sihire de yorumlanır. İp, bazen dindir. Bundan dolayı bir ipe tutunduğunu gören, Allah’ın ipi olan hak dine yapışmış kimsedir.

Okudunuz mu?  Rüyada İhtiyar görmek (İmam Nablusi)

İp büktüğünü gören kimse yolculuğa çıkar. İp büküp birisinin boynuna atan evlenir. Eğer ip, kıl ve yünden ise o velayet din velayetidir. Yahut din için ticarettir.

Rüyada sakalını yolup ip yaptığını gören kimse yalan yere şahitlik yaparak rüşvet alır. Bazı yorumcular, rüyasında ip gören yolculuk yapar, dediler.

Okudunuz mu?  Rüyada İman görmek (İmam Nablusi)

Eğer ip, boynunda, omuzunda, arkasında yahut belinde olursa, nikah, vesika, adak, borç, ortaklık veya emanet sebebiyle üzerine yapılacak bir sözleşmedir. Fakat ipi bir ağaç üzerine bükse yahut ona sarsa, o kimse yolculuğa çıkar. Bazen de ip bükmek işlere ve şirkete ve nikah için son derece ısrar etmeye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Işınlanmak

Bostan üzerinde ip görmek, sihir ve sihir gibi şeylerden çirkin amele yorumlanır.


Cevap: Rüyada İp görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ip görmek çıkılacak olan yolculuğa ve yapacağınız işlerden yada hedefleriniz de ulaşa bilmek için çok yol katletmeniz gerektiğine ve bundan dolayı çözümü olan olaylara yeltenmeniz gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada İpek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İp görmek (İmam Nablusi)

NuN
İP
Rüyada ip görülmesi, uzun ömrü işaret eder, iyi haberler haber verir. Kalın ip, dertli günler geçireceksiniz demektir. Özellikle aşk yaşamınızda karmaşıklık yaşayacaksınız anlamındadır.


rüyada ip görmek, rüyada siyah ip görmek, rüyada siyah iplik görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada İskele görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İp görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.