Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İPEK BÖCEĞİ

Rüyada ipek böceği görmek; idareli kadın, çok gelir getiren iş, çalışkan ortak veya iş hayatında yardımcı ile yorumlanır.

Rüyada ipek böceği açtığını görmek, kazançlı bir işe başlamayı ifade eder.

Kendinin ipek böcek olduğunu görmek; vefalı arkadaşa, çalışkan işçiye, bekar için evlenmeye, fakir için zenginliğe, tüccar ve sanatkar için ise işlerin artıp kazancın çoğalmasına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada İlaç İçmek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ipek böceği görmek şimdiki işlerinizden daha çok gelir getirecek yeni bir iş sahibi olacağınıza ve evli iseniz eşinizin tutumlu ve idareli davranışlarından dolayı kendinize ait mülk sahibi olacağınıza ve hiç sıkıntı çekmeyeceğinize işaret eder.


Cevap: Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi)

NuN
İPEK BÖCEĞİ
rüyada ipek böceği görmek güzel ve çalışkan birisiyle evlenmek anlamındadır. İpek böceğinin öldüğünü görmek, sıkıntılı ve acı bir dönem geçireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada İnmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada ipek böceği görmek

Ali37ist
Selamun aleykum,
Lutfen bana yardımcı olun. Konuyu doğru yere mi actim bilmiyorum, oyleyse kusura bakmayin.

Gunduz vakti yoruldum ve bir bucuk saat kadar uyudum. Bu esnada tuhaf sayilacak bir rüya gördüm.

Rüyamda birsürü ipekböceğim var( gerçek hayatta da besliyorum) ve bu ipekböceklerinin bir kısmını üzerlerinde bulundukları yapraklı dut dallarıyla beraber yatağıma götürüyorum. Ben yorganın altında bir yada iki dut dalı üzeri ipekböceği dolu vaziyette yorganın üst tarafına gelecek şekilde koyuyorum. Uykum var yorgunum uyudum uyuyacağım şekildeyken dut dalının bir ucu görünüyor ve görünen kisminda iki tane kırmızı tırtıl var. Anlam veremiyorum nereden geldiler yada ne yiyorlar nasıl besleniyorlar diye düşünüyorum kendi kendime. Derken uykuya dalıyorum. Uyurken üzerimde bölge bölge ağırlıklar hissediyorum uykudan ve yorgunluktan gözlerimi açamıyorum, tekrar uykuya dalıyorum. Bir süre sonra yine bölgesel ağırlıklar hissediyorum ve çok zorlanarak gözlerimi hafif aralayıp zorla biraz doğrulup üzerimdeki ağırlıklara bakıyorum sebebini merak ettiğim için. Baktığımda 5 yaşındaki kızım yorganın üzerinde yani üzerimde yatıyor. Alıyorum kucağıma, halsiz olduğunu hissediyorum yarı uyur bir vaziyette. Kalkıyorum ayağa yatağına yada annesinin yanına götüreceğim tam o esnada az bir kusmuk geliyor ağzından halıya doğru. Banyoya götürüp annesini çağırıp annesine veriyorum. Daha sonra ben ipekböceği tırtıllarımı bir yere götürüyorum kalabalık bir cadde gibi olan normal bir yol insanlar var araçlar var ben motosiklet kullanıyorum kızım da önümde oturuyor(gerçek hayatta da motosikletimle gezeriz). Biraz gidip dönüş yapıp aynı yoldan geri dönüyorum. Birşey oluyor motosiklet çalışmıyor birkaç defa deniyorum çalışmıyor. İniyorum kızım yanımda motosikletten biraz uzaklaşıyorum arkama doğru baktığımda motosikletimin arka tarafı değişik geliyor bana biraz da yamulmuş görselliği bozulmuş. Sonra içinde minik minik kırmızı iplikcikler olan bir kısım ipekböceği ni yol kenarına bırakıyorum. Bıraktıktan sonra bakıyorum ki benim beyaz tırtıllarım yavaş yavaş bu kırmızı minicik iplik gibi şeylerle kaplanıyor. Daha yakından bakıyorum, görebilmek için iyice eğiliyorum bu minik kırmızı şeyler tırtıllarımı giderek ve hızlı bir şekilde sarıp kaplıyor. Bu esnada erkek kardeşim yanımda bitiyor o da anlam veremiyor sadece bakıyor. Sonra oradan biraz korkarak hızla uzaklaşmaya başlıyoruz. Daha sonra içinde bazı akrabalarımın olduğu tarlalarin ortasında bir çiftlik evi gibi bir yerde buluyorum kendimi. Onlara yardım mı ediyorum bilmiyorum ve tam hatırlayamadığım bazı şeyler daha oluyor o çiftlikte Sonra gerçek hayatta uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Ayağı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanı ancak çok genel bir şekilde tabir edebiliriz. Rüyada ipekböceklerini bu şekilde görmek olumlu manalarda tabir edilmez. Bazı zorluk, sıkıntı ve sorunların baş göstermesine ve alınan yanlış kararlardan dolayı pişman olmaya tabir edilir. Rüyaların hayırını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İntihar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Ruyamda annemle bir sulak bahcelik yerde gezerken dere kenarinda siralanmis söğüt agaclarinin dallarini resmen kaplamis yığınla ipek kozalaklari gördüm. Dönüp anneme biz de bu işe girelim çok para var bu işte gibi bir seyler soyledim. Esasinda maddi sıkıntım yok ogretmenim. evlenmek ve ev almak isteklerim arasında sadece 🙂 selamlar.

Okudunuz mu?  Rüyada ihlas suresini okumak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatınızda yaptığınız ve emek verdiğiniz her şeyin meyvesini almaya, hayırlı işler gerçekleştirmeye ve bunun sonucunu olumlu bir şekilde almaya delalettir. En iyisini Allah bilir.


rüyada ipek böceği görmek, rüyada ipek böceği, rüyada ipek bocegi gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.