Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İp İle Aşağı Sarkmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İp İle Aşağı Sarkmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İP İLE AŞAĞI SARKMAK

Bir kimse rüyada, evin veya duvarın üstünden bir iple aşağıya sarktığını hatta yere de indiğini görse, zühd ve takvayı tercihle haram olan şeylerden kaçınır. Kendisinin yüksek bir yerden aşağıya düştüğünü görse, bir şey almayı ümid ettiği bir kimseden ümidini keser. Çamurda veya ıslak bir yerde ayağının kaydığını görse, din ve dünya işlerinin birisinden ayrılır. Bazen de düşmesi, söyleyeceği bir sözde hataya düşmesine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada İşemek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İp İle Aşağı Sarkmak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ip ile aşağıya sarktığını görmek uzun zamandır gizlenen bir gerçeğin meydana çıkacağına ve bu sır yüzünden sıkıntılı günler geçireceğinize ve bundan dolayı çok üzüleceğinize işaret eder.


rüyada pencereden sarkmak, rüyada pencereden iple inmek, rüyada iple aşağı inmek

Bu kategoride yer alan Rüyada İshal görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İp İle Aşağı Sarkmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.