Anasayfa
12 Kasım 2023, 7:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İrin görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İrin görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İRİN

Rüyada irin görmek, rüya sahibinin büyüyen veya her ay kendisinden vergi alınan bir mal elde etmesine yorumlanır. Bazı yorumcular, rüyada bedeninde bir yara veya çıbandan irin çıktığını gören kimse, itham altında bulundurulur ve hakkında bir iftira yapılır, dediler.

Sarı su, yara ve kabarcıklardan çıkan şeyler, haram maldır. Bazıları da, büyük bir çıbandan çıkan irin üzüntüden kurtulmaya yorumlanır, dediler.


Cevap: Rüyada İrin görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada irin görmek bu yılki ilerinizde bereketli verimli bir yıl içinde olacağınıza ve çok paralar kazanacağınıza ve bu nedenle çok değerli eşyalara sahip olacağınıza ve hiçbir eksiğiniz olmadan çok güzel bir hayat yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada İRİN
Rüyada vücutta irin çıkması bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır. Vücuttan irinin aktığını gören kişinin bütün sıkıntılarından sıyrılacağına ve rahata kavuşacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada İrin görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam dun rüyamda ağzımın içinde dudagimda boyle küçük küçük beyaz yaralar vardı birtanesi boyle siyah bir nokta gibiydi o siyah olan yarayi sıkıyorum yaranin içinden boyle kalip seklinde yesil kahverengi bir pislik cikiyor igreniyorum elime alip anneme falan gösteriyorum o da çok sukur kurtuldun gibi biseyler soyluyor gülümsüyor. Sonra ayni rüyada kalipli bir adam var ve kucaginda bir cocuk 2 yaslarinda falan sanirim erkek cocugu adam benimde elimi tutuyor. ne cocugun ne adamin yuzunu gormedim ama ben bu adamla evlenmisim kucağındaki de bizim cocugumuzmuz adam elimden tutuyor beraberce kalabaliklari yararak onlarin içinden geciyoruz sanki boyle biz hatalarimiza tovbe ettik ve mutlulugu huzuru birbirimizde bulduk der gibi hatta kalabaliklarin arasinda bir kadin vardi bize çok kiskanc bir sekilde bakiyordu sanki adam daha önce o kadinla gorusmus ama yanlış yaptigini anlayip tovbe etmis benimle evlenmis ve mutlu olmus gibi. Cok karisik bir ruyaydi sadece bunlari hatirlayabiliyorum. Sabah namazından sonra gördüm yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada incir yemek

Yorum: Rüyada İrin görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Aslında karışık değil ve anlamlı güzel bir rüya görmüşsün. Eğer bekar isen bu daha da anlamlıdır. Sorun, dert ve sıkıntılarından kurtulmaya, nasibinin açık olmasına ve hayırlı mutlu bir evlilik yapacağına yorumlanır. Eğer evli isen aile içindeki sorunların bitmesine ve mutlu bir yuvaya sahip olmana işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ispanak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba öncelikle.Ben rüyamda annemle banyoya giriyorduk yüzümüzde kir varmış onları yıkıyorduk lavaboda kapı kitliymiş.Güya kardeşim çok korkuyormuş yalnız kalamıyormuş evde sürekli kapıyı yumrukluyor açalım diye.Annem kızıyor sonra kapıyı açıyor kardeşim bir anda annemin ayaklarına kapılıyor korkudan ona sığınıyor sonra annem daha çok kızıyor seni dolaba kitleyeceğim korkunu yenmen için diyor ben de anneme destek çıkıyorum kardeşimi dolaba koyuyoruz ama dolapta kalamıyor çıkıyor sonra bir anda kardeşimin kolundan kocaman sarı renkli irinler çıkmaya başlıyor ve onlar patlıyor içinden patates püresi rengi ve kıvamında kocaman irinin sıvısı akıyor.Hocam yorumlarsanız sevinirim bu rüya beni çok etkiledi.Şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Hem sizin için ama özellikle de kardeşin için çok hayırlı bir rüyadır. Tüm sıkıntılarından, korkularından, endişelerinden ve geçmesini ümit ettiğiniz tüm şeylerin geçerek rahat etmesine işaret olarak yorumlanır. İrin akması ve boşalması oldukça güzel ve anlamlıdır. Sizde hayırlısını dilemelisiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


tüly
Rüyamda Zeynep adında kucağımda bir bebek var.Bebeği emzirmeye çalışıyorum fakat süt gelmiyor ve emmiyor bebek. Yüzüne bakıyorum sakin güzel bir bebek emmediği için üzülüyorum fakat bebek benim kızımmış fakat değil gibi de aynı zamanda emin olamıyorum. Benim olsa neden sütüm olmasın diyorum. ( bu arada benim tek çocuğum var erkek)

Okudunuz mu?  Rüyada İslam Alimi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya anne için hayırlıdır ve aile içerisinde sevindirici gelişmeler olması manasındadır. Süt gelmemesi ise bir dönem sorunlarla karşılaşmaya işaret olarak tabir edilir. Sonuçta bu bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en güzelidir. Sende Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda ailecek oturuyorduk bacaklarımdan bir an ağrı geliyordu ve bacağımı açıyordum açtığımda da 3tane siyah delik gibi bir şey vardı onları sıktığımda da normal bir irin değil de katı bir halde beyaz up uzun bir şey çıkıyordu ve sonra orda delik oluşuyordu.rüya beni çok etkiledi yorumlar mısını?


arifselim
Merhaba. Vücuttan irin veya benzeri bir şeyin çıkması daima hayırla ve güzel olarak açıklanır. Rüya sahibinin içerisinde bulunduğu bazı sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada içine ruh girmesi

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda ayak baş parmağım dan bir anda iltihap çıkmaya başlıyor ve aynı anda sertleşip büyüyerek ayağımın üstünü tamamen kaplıyor.yanımda bulunan bir doktor o iltihap dolu parçayı kökünden keserek alıyor.Ben de tedavi olduğum için seviniyorum.Daha sonra da korkarak diğer ayağımda da aynı durumu yaşar mıyım diye soruyorum doktor da gördüğüm kadarıyla diğer ayağınızda bir problem gözükmüyor diyor.


Tohat
Ve aleyküm selam. Kötü günlere nazaran daha iyi günlere nail olman sağlayacak kısmetlerin açılacağı ve şansının yaver gitmesi ile maddi ve manevi olarak rahata ereceğine hayatının güzel ilerleyeceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamın aleyküm . Rüyamda sol bacağımda kocaman diğer yerlerde de ufak iltihaplar vardı . iltihaplar sarı bir çiçek gibiydi dipleri kırmızı üstü sarı şu akıyordu . Arkadaşlarıma aileme hastaneye gitmem gerek diye konuşup edip bir türlü hastaneye gidemeden uyandım . Acaba ne anlama gelir tedbir almalı mıyım bir uyarı mıdır benim için ?


arifselim
Aleykum selam. tam aksine görülen bu rüya hayırla açıklanır. İrini bu şekilde görmek, mal ve mülkünün artacağına, bereketin geleceğine ve dünyadaki maddi sıkıntılarının geçerek rahat bir yaşam sürmesine işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda bakıyordum sağ göğsümden yeşil iltihap lar akıyordu sonra tekrar bir bakıyordum kenarı açılmış içinde küçük solucanlar cıkıyordu daha sonra doktora gidiyordum göstermek için bakıyorlardı ve sol göğsümdede kitle bulunuyordu doktor geliyordu ne oldugunu söylemek için bir bakıyordum solucanlar onun üzerinede gelmiş küçük beyaz ne demek acaba


arifselim
Merhaba. Hem irin hemde solucanların çıktığını görmek oldukça güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin tüm dertlerinden, sorunlarından ve özellikle adeta başına olmuş kimselerden kurtulacağına işaret olarak tabir edilir. İrin çıkması demek, insandan sorunların uzaklaşması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


chemist
Selamün aleyküm hocam rüyamda çenemin sol alt tarafındaki en arka damağımın şiştiğini ve sonrasında o damağımı kendim sıkarak irin akıttığımı gördüm. İrin aktıktan sonra rahatlıyorum ve damağım şiş olmayan haline geri dönüyor. Yorumlarsanız çok sevinirim hayırlı cumalar.

Okudunuz mu?  Rüyada insan kılığında cin görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada görmüş olduğun irin sıkıntı ve dertlerine delalet eder. İçindekini boşaltman ise bu dert ve kederi sonlandıracak sorunları halledeceğine ve artık böyle sorunların olmayacağına işaret eder. Allah doğrusunu bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam çok karışık bir rüya gördüm
Okuldan eve geliyordum ve odamda sınıf arkadaşlarım vardı evin diğer odasında ise bir öğretmenimle fotoğraf çektiren öğrenciler vardı. Tuvalete gidiyordum ve tuvalette kusmuk vardı. Tekrar odama geçtim ve odamda bir doktor vardı ve ben kaşlarının arasındaki bir sivilceyi sıkıyordum ve içinden çok büyük siyah irin çıkıyordu ve en sonunda biraz kan geliyordu bende doktora bunun bir kaç defadır olduğunu söylüyordum


Tohat
Merhaba. Önüne birden fazla seçenek ve kapının açılacağını, bir çoğunu değerlendirmek isteyeceğine, iş babında kendini ferahlayacağına, dertlerini sonlandıracağına, bunun için karşına çıkacak derman olacak kısmetler bulacağına, parasal anlamda iyileşeceğine, maddi rahatlığa kavuşacağına, tüm bunlara erişmek amacıyla göstereceğin emeğe, zahmete, çalışmaya delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar efendim.rüyamda yüzümün şiştiğini görüyorum ve her iki yanağımın da kocaman misketten daha büyük bitirik bazıları mor bazıları sarı karışık leke mi desem sivilce mi iltihap mı desem anlamadım bir şey çıkmıştı suratımda.Ben panik oldum her iki yanağıma bir şey taktım kapak gibi ve af edersiniz ama sucuk yapılırken şeffaf bir deri var ya işte o kadarda bitişik. benim suratımdaki o iltihap gibi şey bol bol çıkmaya başladı o çıktıkça o sucuk gibi şeffaf boru doluyor ama anlatamam o kadar çok akıyor ki ben baş edemedim kız kardeşim geliyor yardıma sonra diğer taraftaki de o hızla ve büyüklükte çıkarken borunun boru ağzıma giriyor orada boru çoğalarak boğulacak gibi oluyorum kardeşime el sallayarak sesleniyorum yetişiyor ağzımdan çıkarıyor biraz uzun sürüyor .sonra her iki boruyu tutuyor ve sonunda yüzümde hiç bir şey kalmayınca o şeyler yanaklarımdan durup dururken düşüyor ve yüzüm gayet pürüzsüz ve temiz rüyam burada bitiyor.uyandığımda baya terlemiştim rüyam hayır olsun inşAllah. şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Işınlanmak

Tohat
Hayırlı günler. Yüzünde gördüklerin kafana taktığın veya hayatında var olan sıkıntı, dert, keder ve sorunları temsil eder. Bunları görmezden geliyor olabilir veya gizliyor olabilirsin. Bu durumun verdiği ağırlıktan bularak çözüm bulmaya çalışacak ve bu çözüm sayesinde bu sıkıntıları atlatarak rahata erecek huzur bulacak ve eski neşene kavuşacaksın. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam. Ben rüyamda kocamın sırtında büyük büyük çıbanlar olduğunu gördüm. Onlardan birini sıkıp içini boşaltmak istediğimde içinden böcek yumurtasına benzer beyaz beyaz yüzlerce birşeyler irinle birlikte çıktı. Onları elimle boşaltmaya çalışıyordum. Görüntüsü kurtlanmış yara gibiydi ama çıkanlar kurt değildi. Daha çok böcek yumurtası gibiydi. Yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Çok hayırlı rüyalar arasındadır. Kişinin hem fertlerinin ve sıkıntılarının son bulması hem de huzurlu ve mutlu olmaya sebep olan gelişmelerin yaşanmasına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Hocam gerçekte tek çocuğum var ve rüyamda başka bir bebeğimin daha olduğunu hissediyorum ve çevrende sütün olmaz diyolar ben süt çıkarmak için uğraşırken bianda tazikli çok koyu olmayacak şekilde süt fışkırıyor çocuklarımdan biri ni getirip emziriyorum ama hangisi onu anlayamadım boşa gitmesin diue hemen emzirdim ve sağ göğsümden süt çıksın diye uğraşırken bianda irin gözüme doğru patladı irkıldım ardından koyu kan çıktı hafif rüyam böyle karışık tuhaf

Okudunuz mu?  Rüyada İp İle Aşağı Sarkmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Görülen rüya çok güzel manalar içermektedir. Kötü manası yoktur. Fakat rüyanın sonunda kan görülmesi bu rüyanın geçersiz olduğuna Allah’a havale etmek gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm, rüyamda sağ kolumda bileğimde ve elimde (bir birine yakın mesafede) iltihaplı sivilce gibi patlamasına ramak kalmış yaralar görüyorum ve sıkıyorum fakat içlerinden odun parçası gibi şeyler çıkıyor ikisinden 2 tane diğerinden 3 tane odun parçası gibi bir şey cıkıyor rüyamda bunların ne demek olduğunun bilincindeydim fakat anımsamıyorum. Hayırdır inşAllah.


Tohat
Ve aleyküm selam. Tıpkı gerçekte irin dolu bir sivilcenin patladıktan sonra kuruyup kabuk tutması ve iyileşmesi gibi tabirinde de içine dert olmuş bir konunun kapanmasıyla birlikte unutulup gitmesine, mutlu olmaya ve üzücü olayları unutmaya işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Hocam uyumaya hazırlanıyorduk eşimle ve birden her yerde küçük örümcekler olduğunu fark ettim her yerdeydiler ve çok fazlaydılar eski bir evdi sanırım örümcekleri öldürmeye başladım bir tanesi birden gözüme biraz büyük göründü yani gövdesi fındık büyüklüğündeydi korkarak eşime seslendim bu büyük diye sonra birden tavandan üç tane örümcek saç ayak şekilndeinmeye başladı gövdesi ceviz büyüklüğünde ve kırmızı mavi ve yeşil renkteydi eşim mavi ve yeşil olanı öldürdü sonra kırmızı olan arkasına geçti oturma altında dedim o ara örümcek eşimin parmağını öptü mü desem dokundumu desem bilemedim örümceğin dokunduğu yerde hafif kabarık bir iz oluştu sonra uyandım zaten

Okudunuz mu?  Rüyada içki içmek

Tohat
Hayırlı günler. Bu rüyanın iki tür manası bulunmaktadır. İlki kişiye iyi gelmeyen ahlakıyla, söz ve davranışlarıyla zararı dokunan ile ek olan bir kimseden uzaklaşmak, onu kendinden uzak tutmak manasındadır. İkincisi ise maddi konuda kişinin tutumlu olup bir süre dişini sıkması gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada irin görmek, rüyada irin görmek islami, imam nablusi rüyada iltihap görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada İnek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İrin görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.