Anasayfa
12 Kasım 2022, 13:40
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İsa (a.s) görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İsa (a.s) görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İSA (A.S.)

İsa (A.S.)’ı rüyada gören kimse, Allah (C.C.) rızası için çok yolculuk yapar, çok ibadet eder ve çok hayırlı mübarek bir kimse olur. Yine bu adam kanaatkar ve tıp ilmine de vakıf olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Ihlamur görmek (İmam Nablusi)

Eğer tıp tahsili yapıyorsa, tıp ilminde mahir bir kişi olur.

Annesiyle beraber Hz. İsa’yi görmek, orada meydana gelecek bir alamete yorumlanır. Rüyada İsa (A.S.)’ın suretine girdiğini veya onun elbiselerinden birini giydiğini gören kimse, işlerine ve kendisine hakim olur veya sanatında zirveye çıkar.

Okudunuz mu?  Rüyada İmamı Rabbani Hz Görmek

Eğer rüya sahibi alim veya abid ise, halka faydalı olur ve meziyetleri meydana çıkar. Rüyayı gören doktorsa, şöhret bulur ve tıpta başarılı olur. Bu rüyayı korku içerisinde bulunan bir kimse görse, korktuğundan emin olur.

İsa (A.S.)’ı görmek, nerede gördüyse o yerde izzet ve berekettir. Hasta olan bir kimse, İsa (A.S.)’ı görse, şifa bulur.

Okudunuz mu?  Rüyada ibrahim yılmaz irşadi hazretlerini görmek

Bir kimse İsa (A.S.)’ı hasta görmesi, ölümüne de yorumlanır.

Hz. İsa’yı görmek, adalet ve bolluğa yorumlanır. Hamile olan bir kadının rüyada Hz. İsa’yı görmesi, doktor olacak erkek çocuk doğurmasına yorumlanır.

İsa (A.S.)’ı görmek, bazen de müjde ve sevince işarettir. Çünkü İsa (A.S.) ahir zaman peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V.)’ın dünyaya teşrif edeceklerini bize müjdeledir.

Okudunuz mu?  Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

Küçük çocuklardan birisi rüyada Hz. İsa’yı görse, yetim olarak annesinin terbiyesi altında büyük, salih ve alim kimse olur.

Şöhret ve itibardan düşmüş bir kimsenin Hz.İsa (A.S.)’ı görmesi, akibetinin güzel

olacağına yorumlanır. Çünkü Hz. İsa (A.S.), ahir zamanda gökten inecek, Deccalı öldürecek ve yeryüzü zulümle dolduğu gibi adaletle dolacaktır.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Eti görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İsa (A.S.)’ın bir yere indiğinin görülmesi, o yerde adaletin tecelli etmesi, kafirlerin helak ve müminlerin muzaffer olmaları ile yorumlanır.


Cevap: Rüyada İsa (a.s) görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada İsa (A.S.)’ı rüyada görmek bir çok yolculuklar yapacağınıza ama yapmış olduğunuz bu yolculukları Allah rızası için yapacağınıza ve gittiğiniz yerlerde hayırlı ve mübarek bir kişi olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada İstavrit Balığı görmek (İmam Nablusi)

rüyada hz isa görmek, rüyada hz isa peygamberi görmek, rüyada isa peygamberi gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada İshal görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İsa (a.s) görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.