Anasayfa
6 Aralık 2021, 23:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İstifra görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İstifra görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İSTİFRA

Rüyada istifra ettiğini gören, tövbe eder, Allah’a döner. Yahut hakkı sahibine verir. Eğer zorlukla kusarsa, azaba düçar olur. Bir rüyayı gören hasta ise vefat eder. Bir gebe kadın görmüş olsa, çocuğuna düşürür.

Rüyasında istifra ile çıkarmış olduğu şeyi yediğini gören kişi, sözünden döner, bağışladığını geri alır. Bir rivayete göre, bu rüya cimriliktir.

Okudunuz mu?  Rüyada İstiğfar görmek (İmam Nablusi)

Kusmak istediği halde kusamadığını gören kimseye tövbe etmek güç gelir. Eğer tövbe etse, günah işler. Kusmuğun boğazına kadar gelip tekrar döndüğünü görmek de aynışekilde tabir olunur. Rüyasında kusmak istediği halde ağzından bir şey çıkmadığını yahut ağzından iğrendiği bir şey çıktığını görmek, kısa zamanda hastalıktan kurtulmaya; midedeki şeylerin hepsini kustuğunu görmek, helak olmaya delalet eder.

Kırmızı renkli bir şey kustuğunu gören kötülüklerden tövbe eder ve sakınır. Eğer esasen tövbekar ve salih adamlardan ise; tövbesinde ve salahında sebat ve devam eyler. Kay ederek çıkardığın şeylerin çok ve güzel bir renk ile mülevven olduğunu görenin güzel yüzlü ve iyi huylu çocuğu dünyaya gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada İbrik görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İstifra görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada istifra ettiğini görmek yapmış olduğun tüm hatalar için tövbe edeceğine ve bu hataları bir daha yapmamak üzere Allah yoluna kendini adaması ve hakkı geçen tüm insanlara hakkını ödemesi gerektiğine işaret eder.


Yorum: Rüyada İstifra görmek (İmam Nablusi)

yoncaaf
Selamun aleykum. Rüyamda eski oturduğumuz evde yerde uyuyordum daha sonra aniden bir miğde bulantısı, halsizlik başladı ve kendimden geçmeye başladım. Sonra anneme seslenmeye başladım ancak annem beni duymuyordu. Ben daha da kötü olup halsiz bitkinleşmeye fenalaşmaya başladım. Sonra yan odadan babaannem çıktı geldi ve noluyo diye söyleniyor ancak içeriye girmiyor. Yardım et çok kötüyüm diyorum ve istifra etmeye başlıyorum. Odanın içi bir anda sulu dolu oluyor ve sular akmaya başlıyor ve bir kezde o suya iftifra ediyorum. O kadar bitkin ve halsizim ki gözlerimi dahi açamıyorum. Daha sonra annem ve bir bayan arkadaşım geliyor bana bakıyolar noldu diye çok kötüyüm bana yardım edin diyorum onlara ama onlarda odanın içerisine girmiryorlar kapının ağzında bekliyorlar ve o şekilde yardım etmeye çalışıyorlar. Sonra benim miğdem tekrar bulanıp tekrar istifra etmek için annemlerin getirdiği leğene çıkarmaya başlıyorum ama ağız dolu istifra yapıyorum sanki ağzımdan başka seyler çıkıyor. Sonra arkadaşım elimden tutuyor ve sakin ol ben burdayım diyor bana yardım et diyorum bende. Bu arada odanın içi hala su dolu. Annem odanın dışından çıkan suları temizlemeye çalışırken bende odanın içini temizlemeye çalıyorum ancak bir kez daha miğdem bulanıp istifra etmeye yelteniyorum bu kez birden tuvalette buluyorum kendimi ve klozete istifra ederken ishal olduğumu da anlıyorum ve rüyam bir anda rüya gördüğümü hissediyorum rüyada uyanıyorum uyandığımda miğdem bulanıyordu. Bu arada hala rüya görüyorum yani rüya içinde rüya görmek. Rüyamda uyandığımda kendimi bişilerden arınmış ve sanki bir ilme ulaşmış gibi hissediyordum ve sonra gerçekte uyanıp herşeyin rüyadan ibaret olduğunu anlayıp gene aynı rüyada hissettiğim gibi arınmış bir ilme ulaşmış hissettim. Rüyamı yorumlarsanız çok memnum olurum. Sanki birşeylerin farkına varmam gerektiği için böyle bir rüya gördüğümü hissediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada İşçi görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada İstifra görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Eğer hayatında başını ağrıtan, canını sıkan bir durum söz konusuysa bunun tez bir zamanda hallolacağı ve bu durumdan kurtulacağına, olumsuzluklardan feraha erişeceğine, her türlü beladan, musibetten, sorun ve zorluklardan kurtularak rahata ermeye delalet eder. Daha çok maneviyatına öne vermeye başlayacağın bir döneme gireceksin. Kendini bu konuda geliştirerek dinin gerektiği şekilde yaşamaya ve imanını taze tutmaya çalışacaksın. Evi suyun basması da hayırlı olup bereket olarak tabir edilir. Yani kendi emeğin ile çalışarak elde edeceğin kazanç ile ya da Allah’ın vesile kılacağı bir yol ile maddiyat yönünden bolluk görüp sıkıntı çekmeden yaşayacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada inek saldırması

rüyada istifra etmek imam nablusi, rüyada kusmuk temizlemek, rüyada kusmak ihya

Bu kategoride yer alan Rüyada Jandarma Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İstifra görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.