Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İstiğfar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İstiğfar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İSTİĞFAR ETMEK

İnsanın rüyada istiğfarı, yani tövbe edip af dilemesi, rızkının bolluğuna işarettir. Bir kimsenin namazının dışında yaptığı istiğfarları, ömrünün uzun olmasıdır.

İstiğfar, yardıma ve belay ı def etmeye yorumlanır.

Rüyada kendisini istiğfar ediyor görse, Allah (C.C) onun günahlarını affeder ve ona mal, evlad ve cennet ihsan eder. Kendisini, istiğfar edilen mecliste susuyor gören kimse münafıktır.

Okudunuz mu?  Rüyada İbrahim (a.s) görmek (İmam Nablusi)

Kendisini, Allah’a istiğfar ettiğini gören kimse helal mal ve evlada sahip olur. Namazını bitirdikten sonra kıbleye karşı istiğfar ettiğini gören kimsenin duası kabul edilir.

Kıbleden başka yöne doğru olduğunu gören bir günah işler ve ondan tövbe eder.


Cevap: Rüyada İstiğfar görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada istiğrafi ettiğini görmek yapmış olduğun günahların af edilerek bolluk ve bereketin geleceğine fakat bu günahların af edilmesi için Allah’a olan görevlerini tam anlamıyla yerine getirmen gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Jandarma Görmek

rüyada tövbe etmek imam nablusi, rüyada tovbe etmek islami, rüyada tevbe istigfar getirmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada insan dışkısı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İstiğfar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.