Anasayfa
29 Mayıs 2022, 20:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GEBELİK

Rüyada kadının kendisinin gebe olduğunu görmesi, kendi işlerine devam ederek bundan dolayı malının artmasına, övülmeye, izzet ve övgüye kavuşmaya yorumlanır.

Erkeğin, kendisini gebe olduğunu görmesi, insanlardan gizlenen ve fazlalaşıp ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve kedere yorumlanır.

Gebelik, gerek erkek gerek dişi olsun, rüyayı gören kimse için dünyaca olan fazlalığa yorumlanır.

Erkeklerin gebeliği, alim için ilminin fazlalığına, sanatkar için hiç kimsenin yap amay acağı bir şeyi yapmasına yorumlanır. Bazen de erkeğin gebeliği, onun üzüntü ve kederine ve düşmanıyla komşuluğuna yorumlanır. Bazen de gebelik, aşk ve muhabbete yorumlanır.

Gebelik gerek kadın gerekse erkek için her halde iyidir.

Dul kadın ve genç kızın kendilerini gebe görmeleri, evlenmelerine yorumlanır.


Cevap: Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada kendini gebe olduğunu görmek içinde bulunduğunuz işleri yapmaya devam ederek daha çok kazanacağınıza yada erkeğin kendini hamile olduğunu görmüş ise herkesten gizlemiş olduğunuz bir şeylerin gün geçerek içinde fazlalaşarak ortaya çıkacağı korkusu ile yaşayacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda bir akrabamizin gelininin hamile oldugunu ogreniyorum çok seviniyorum ve onu tebrik ediyorum yine ayni rüyada onun kardesini de goruyorum bana ait olan kabarik beyaz ve güzel bir gelinlik var elinde ben giymek için almaya calisiyorum ondan ama bana vermiyordu yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada halay çekenleri görmek

Yorum: Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyanın her bir bölümü de güzel anlamları vardır. Birincisi o kişi için kavuşacağı güzel şeyler ve dilekleri anlamındadır. Ayrıca senin içinde dilek ve isteklerine ulaşmaya tabir edilir. Her zaman Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayirli günler..
Bi yakınım rüyasında benim hamile olduğumu görmüş bende biraz üzüntülüymüşüm sonra bebek doğmuş. Erkek bir bebekmis ve çok güzelmiş. Bende bir kaç gün önce annesi ölen erkek bir bebeği alıp sahiplendiğimi gördüm rüyamda. Evli değilim ve bu aralar çok sıkıntılıyım. Ne anlama geldiğini çok merak ediyorum. Yorumlarsanz sevinirim.


arifselim
Hayırlı günler. Erkek bebek doğurduğunun görülmesi genellikle psikolojik anlamları olan ve gören kimsenin içerisinde bulunduğu sıkıntılı zamanlara delalet eder. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kardeşimle beraber bir kamyona biniyorıuz çok korkuyorm hızlı gittigi için bide ben bekarım rüyamda hamileydim nedir


arifselim
İnsan hayatındaki önemli gelişmelere işarettir. Bekar bir kızın kendisini hamile olarak görmesi önemli bir dönemden geçeceğine ve Allah’ın izniyle kısmetinin açık olacağına tabir edilir. Korku ve endişelerin geçici olması anlamında da açıklanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gökten beyaz bir ışık inmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda hamile olduğumu gördüm. Bebeğim karnimda tekme atıyordu sonra o halimle de bir kız ile kavga ettim, saçlarını çektim. Evin balkonu su olmuştu kıza yardım ederken saçlarını yolmaya başladım


arifselim
Rüyanın tüm yönleri hayırlıdır. Hem hamile olduğunu görmen hemde kavga etmen çok hayırlı anlamda yorumlanır. Dileklerin kabulü ile birinden yardım görmeye veya birisine yardımda bulunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Son zamanlarda bir kaç kişi beni rüyasında hamile görüyor kürtaj olmadan önce bir akrabama rüyasında hamile olduğumu soyle isim o zaman hamile olduğumu bilmiyordu ama kürtaj oldum başka bir akrabam kürtaj olduğumu bilmeden rüyasında beni hamile görmüş geçen hafta kocamın is yerinde bir arkadaşın rüyasında hamileymisim ve beni hastahaneye getiriyorlarmis en son benim arkadaşım rüyasında önceki gün hamile olduğumu görmüş bu sabah namazdan sonra bende rüyamda ayaklarında bembeyaz çorap giyinmisim ayakkabisiz evime onlarla gidiyordum ama coraplarimdan birinin yürümekten sağ topugu yırtılmış ve bu çorapları 4-5 gundur giyiniyormusum ve rüyamda kendi kendime hiç kirlenmemisler diye düşünüyordum anlamı nedir acaba


arifselim
Seni hamile olarak görmeleri çok hayırlıdır. Yeniliklere, sevinmeye ve mutlu olmaya alamet eder. Bir çok kişinin benzer rüyalar görmesi de kötü değildir. Senin gördüğün rüyan ise, hastalıklardan ve huzursuzluktan kurtulmaya ve şüphelerden uzaklaşarak huzurlu olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar arkadaşım rüyasında beni görmüş.dershanedeki arkadaşlarla bir yere gidiyormusuz ağaçlık bir yolda akşam vakti.daha sonra arabadan iniyormusuz.arkadaşım cantalariyla uğraşırken yanına ben gelmisim.üstümde füme bir elbise varmış.ağzım kulaklarımda çok mutluymuşum kendi etrafımda dönüyormuşum karnımda burnumda.arkadaşımda şaşırıyormuş bende yeni öğrendim bende diyormusun.bir süre sonra beni soruyormuş arkadaşlara nerde diye meğer ben yokmuşum o gün gitmemişim.yorumlarsanız sevinirim bu rüyadan yaklaşık bir hafta sonra kavga ettik ve 1 aydır ayrı yaşıyoruz


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada birisini hamile olarak gören kimse bu rüya çok farklı şekilde yorumlanabildiği için tek bir yorumu yoktur ve o kişiye özel yorumlanmalıdır. Genel olarak hayırlı haber almasına, maddi kazanca ve kısmetinin açılacağına işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda sürekli kendimi suda yüzerken görüyorum ve suyun seviyesi hep az oluyor en sonundada daglık bir yere gidip kar topluyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için gelişmek istediği bir konuda yada ulaşmak istediği hedeflerine karşı içinde bulunduğu eksikliklere ve geride kalmasına yorumlanır. Kış mevsiminde kar kar görmek ise sevineceğine ve hayatında iyi şeylerin olacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm ben rüyamda hamile olduğumu gördüm baya büyümüş Karnım ve gorumcemin balkonunda oturuyormusum önümde birsuru dolu meyvenin oldugunu gördüm herçeşit vardı ve ben dut yiyordum sonra birdenbire balkon yıkıldı karışık bir ruyaydi Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Hem gebelik, hem çeşit çeşit meyveler ile balkonun yıkılması da çok iyi ve hayırlıdır. Beklentilerinin gerçek olacağına, mutlu olacağı gelişmelere ve sevinçlere alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyam biraz karışık di aklımda kalanlar akrabalar ike biraradaydik birden fuar alanı gibi bir yerdeyiz Nihat Hatipoğlu gelmiş bakıyorum hamile soruyorum gerçekten hamilemi diye evet doğum yaklaşmış dediler uyandım. Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanız tam anlaşılmıyor. Eğer gördüğünüz rüyadaki hamile olan kişi bir erkekse bu, bir sorununun baş göstereceğine delalet eder. Hayatınızın herhangi bir alanında işte, rızkta zorluk çekeceğinizi gösterir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Rba
Selamun Aleyküm. Çok araştırdım ama gördüğüm rüya ile ilgili bir şey bulamadım fazlasiyla etkilendim ve merak ediyorum. Rüyamda hamileydim ve birileri tarafindan korunuyodum zarar verecek olan siyah bir hayvan benzeri bir şey vardi ben yurumeye başlayınca o da arkamdan geldi koruyanlardan biride pesinden geldi kır gibi bir alanda yasli bir teyze de beni korumak için yerdeki bozuk paralari gösterip toplamasına yardımcı olmami istedi o hayvana benzettigim seyden beni uzaklastirdi.daha sonra yanima geldiler karnimdaki cocugun Peygamber Efendimiz (sav) olduğunu söylediler

Okudunuz mu?  Rüyada Gürgen Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Zor ve meşakat dolu günleri geride bırakarak daha aydınlık ve güzel günlere kapı aralayacaksın. Müjdeli ve beklemediğin bir gelişme ile yatırım ve iş konusunda atılım gerçekleştireceksin. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm hayırlı günler bekar bir kızım rüyamda hamileydim bir merdivenden çıkarken karnıma bakıyordum kıyafetim genişti karnım çok görünmüyordu 5 6 aylık gibiydi doğum vakti nasıl geldi diyordum sonra doğum yapıyordum ama acı bağırmak tarzı şeyler yoktu yani doğum anı yoktu bebeğim hemen doğuyordu kapıdan biri bebeğimi getiriyordu erkek bir bebekti ama 2 yaşında çocuk gibi görünüyordu çıplaktı saçları kahverengi teni bembeyazdı bana hiç benzemiyordu ama çok tatlı bir bebekti hemen gülüyordum koltuk altından tutuyordum sağ koltukaltı söküktü. Sökük derken hani kazağımız koltuk altından sökülür ya o şekilde bir söküktü. Bir parmağın genişliğinden biraz daha fazlaydı. Ama korkmuyordum anneme veriyordum yeni doğduğu için hassas diyordum. Annem babam kardeşlerim çok seviniyorlardı. İçimden neden babası kim bu çocuk kimden demiyorlar diyordum. Sonra uyandım yorumlarsanız mutlu olurum. Teşekkür ederim Allah razı olsun sağlıcakla kalın.

Okudunuz mu?  Rüyada Gök Gürlemesi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın tabiri ferahlıktır. Bir nedenden dolayı canını sıkan, üzülmene yol açan bir durumun geride kalacağını, huzurlu bir şekilde yaşayacağına , rahatlayacağına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda karnımda kımıldayan bir şey hissedip doktora gidiyorum hamile olduğumu öğreniyorum karnım hareket ettikçe bebeği görebiliyorum ve hastanede yatıyorum daha sonra kanama olduğunu fark ediyorum doktor normal olduğunu söylüyor bu arada evliyim ve bir oğlum var yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Hayırlı günler. Evli bir kadının bu şekilde bir rüya görmesi gerçekte de evlat sahibi olacağına işarettir denilmiştir. ayrıca sevindirici güzel gelişmelere veya beklentilerinin gerçekleşmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemin hamile olduğunu yeni öğrendim. Annem bebeği istemediğini söylüyordu. Ben anne hayır öyle söyleme diyordum.
Başka bir rüyamda kardeşim ve anneannemin asansörde bayılmış halde olduğunu gördüm.Bu 2 rüyam ne anlama geliyor?

Hayırlı günler. Rüyamda annemin hamile olduğunu öğrendim ve annemin bu bebeği istemediğini bana anlattı. Ben de anneme hayır anne .bu düşüncen çok yanlış dedim. Ve uyandım.
Diğer rüyamda asansörde anneannem ve kız kardeşim bayılmış ben de


Tohat
İlk rüyan beklemekte olduğun bir habere ve bu haberin sana ulaşması ile rahat nefes almana, var olan sıkıntını gidermene delalettir. İkinci rüyan ise maddi konularda dikkatli olma gerektiğini gösterir. Madden düşeceğin sıkıntılar neticesinde borçlanmaya gidebilirsin. Bu nedenle doğru karar verme aşamasında olabileceğini gösterir. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben bekar biriyim. Şu an için evlilik gibi bir düşüncem yok ama Dün gece sabah namazına yakın bir vakitte uyuyakalmisim. rüyamda kendimin hamile olduğunu gördüm annem buna çok sevindi. birde kan gibi biseyler vardı. Yorumlar misiniz? Kandil gecesi olmasi sebebiyle çok etkilendim bu rüyadan.


arifselim
Aleykum selam. Bekar bir kimse için hamile olduğunu görmesi de hayırla yorumlanır. Maddi ve manevi açıdan hayırlara, kısmetinin açık olmasına ve içinde bulunduğu bir sıkıntı varsa Allah’ın izniyle bunların geçeceğine işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamûn aleyküm.
Ben eşinden ayrı ve 3 yaşında kızı olan bir kadınım. Rüyamda 5 aylık kadar hamile olduğumu ve erkek bebeğimin olacağını gördüm ama doğum yapmadım. Rüyanın devamında 4,5 aylık kız yeğenimi gördüm. Onunla oynarken kova gibi küçük bir kabın içine koyduğumu ve onun dengesini sağlayamayarak devrildiğini ve hemen kaldırdığımı gördüm. Sonrasında yeğenimi annemin kucağında ve alt tarafı çıplak bir şekilde gördüm. Hayır olsun. Yorumu nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Hanımeli görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar kişiye yani durumuna bakılarak tabir edilirse daha isabetli olabilir. Gene olarak rüya sahibinin çektiği dert, sıkıntı ve maddi sorunların aşılacağına işaret olarak tabir edilir. Verilen emeğin en sonunda karşılığı görüleceğine ve isteklerine ulaşacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


canyoldasim
Selamün aleyküm,

Rüyamda bir odadaydım,üzerimde bir gelinlik vardı ve hamileydim.Bir köpek vardı,beni kovalıyor ve sonra saldırıyordu.Sonra çocuk düştü her yerim kan oldu.
Yardım istiyordum,yardım eden yoktu ve köpek saldırmaya devam ediyordu.
En son babam geldi.

(Rüyayı gören arkadaşım,sormamı istedi ben de buraya sormak istedim.Arkadaşımın ailesi ile sorunları var ve onlar tarafından iftiraya uğradı…Belki bu durumla alakalı bir rüyadır)


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibinin hayırlı, iç açıcı ağız tadını yerine getirecek güzel olaylara gebe olduğunun bir göstergesidir. Maddi ve manevi olarak sıkıntı veren kendisini çekemeyen kimselerin zarar vermesinden uzaklaşarak rahat nefes almasına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Ben rüyamda (öğrenciyim ) hastanedeki asistan ablamızı gördüm. Bugün de onun olduğu bölümün sınavına giricem. Bu ablam hamile. Rüyamda sanki elinde kahve var da balkona çıkıyor. Ben onu görünce -elimde bir şeyler var- ona meyveli kek uzatıyorum. Sonra vazgeçip Hindistan cevizli olanı uzatıyorum, bu daha iyi gider kahvenin yanında diyorum. O da gerek yok filan gibi bir şey dedi ama zorlamadan kabul etti. Bugün sınava giderken de ona kek götüreceğim 🙂 Allah razı olsun, vesselam….

Okudunuz mu?  Rüyada Güzel Konuşma görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İş hayatın ile ilgili çizdiğin yolda projelerinin başardı göstermesi, çalışmalarının meyvesini alman, gösterdiğin emek insanların özellikle çevrenin dikkatini çekeceğine ve övgülere mazhar olacağına buna bağlı olarak manevi olarak güç kazanıp moralini depolayabileceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum

Ben evli birisiyim rüyamda karnımda bebek olduğunu öğreniyorum annem kaç aylık olduğunu sorunca altı aylık olduğunu söylüyorum karnımdaki bebek o kadar hareketli ki eşim karnıma elini koyuyor maşaAllah çok hareketli bir bebek diyor bu kadar orada da uyandım zaten hayır olsun inşALLAH


Tohat
Ve aleyküm selam. Karnının büyüklüğüne göre değerlendirilmekle birlikte rızk, nimet ve eline geçecek mal mülk olarak tabir edilir. Hayırlı bir rüyadır. Ve olabileceklerin hakkında dünya nimetleri bakımından çok iyi olacağına, yüzünü güldürecek ve sevinç duyacağın türden olacağına, bu nedenle şükredeceğin bir çok nedenin olabileceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm, ben rüyamda gerçek hayatta da üç çocuğu olan yengemi görüyordum ve üçüz doguruyordu bizim akrabalar çok şaşkın ve nazarla bakıyordu ve bana söylüyordu hem üç cocugu var hemde üçüz doğurdu diye bnde nasip diyordum …

Okudunuz mu?  Rüyada hacca gideceğini görmek

2.Rüyam ise ben hamileyim hiç sancı çekmeden, karnım kendiliğinden açılıyor ve bebeği karnimdan çıkarıyorum sonra hastaneye gidip bu şekilde doğurduğunu söylüyorum ve sancı cekmedigim için çok şaşkınım .bu rüyaları ayrı zamanlarda gördüm ben bekarım yorumlarsanız sevinirim.. Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleykum selam. İlk rüyanın tabiri çok uzun zaman bekleyip sabırla olmasını sitedigin bir durum varsa bu sabrın meyvesini en iyi şekilde alma ihtimaline ve kat ve kat mutlu olmana işaret eder.
İkinci rüyanın tabiri ise hem olumlu bir gelişmeye işarettir. Bir konuda karar verme durumunda olabilirsin, hayırlı bir kısmetin önüne çıkması söz konusu olabilir, hamilelik beklenip hayırlı gelişmenin olmasıdır bu nedenledir ki tabiri de bu manaya gelmektedir. Allah hakkıyla bilendir


rüyada hamile kadın görmek imam nablusi, rüyada hamile olduğunu görmek imam nablusi, imam nablusi rüyada hamile olduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Gemi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.