Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gece görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gece görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GECE

Rüyada görülen gece, işsizliğe ve boş durmaya yorumlanır.

Gece karı kocayı bir araya getirmeye de yorumlanır. Gündüz karı kocanın ayrılmalarına yorumlanır. Karanlık gece, sap ıklıktır.

Gece ile gündüz birbirine zıt iki kimseye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Bazen gece ile gündüz iki düşman ve iki kuma kadına yorumlanır. Bazen de gece rahatlığa ve gündüz meşakkate yorumlanır. Bazen gece nikaha bazen de boşanmaya yorumlanır.

Bazen gece ölüme de yorumlanır. Çünkü Allah (C.C.), uyuyanların nefislerini ve onların ruhlarının bedenle olan dış ilişkilerini keser.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile kadın görmek

Gece ile gündüz iki adil şahide yorumlanır. Çünkü gece ile gündüz halka şahitlik ederler.

Rüyada sabah olduğunu gören kimse hasta ise, hastalıktan kurtulur veya ölür, mahpus ise, hapisten çıkar, günahkar veya kafir ise günah ve küfründen tövbe eder. Ticaretinde durgunluk varsa ticareti canlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada hacca gideceğini görmek

Cevap: Rüyada Gece görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada gece olduğunu görmek şu aralar işsiz kalarak boş boş gezeceğinize ve kendi başınıza tek başına kalacağınıza kendine yapacak bir şeyler bularak günlük rıskını çıkartacağına işaret eder.


Rüyada gece görmek, rüyada gece görmek imam nablusi, rüyada issiz gecede

Bu kategoride yer alan Rüyada Hilekar görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gece görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.