Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gelincik görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gelincik görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GELİNCİK

Rüyada gelincik, alçak, zalim, kalbi katı ve merhameti az olan kimse ile yorumlanır. Evine gelincik girdiğini gören kimsenin evine hilekar birisi girer. Rüyasında bir gelincik tarlasında olduğunu görmek, beklediği bir işin hemen çok kısa zamanda olacağına; eğer gelincik toplayarak demet yapıyorsa, malının artacağına; topladığı gelinciklerin yaprakları dökülüyorsa, işlerinde zarar edeceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Haccetmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada bir kırda gelincik tarlası ve öbek öbek açmış gelincikler görmek ve onları toplayarak demet yapmak, bütün arzularınızın yerine geleceğine; eğer gelinciklerin açma vakti ise, ferah günlere kavuşacağınıza; vaktinde değil ise, kısa bir müddet için sıkıntılı günler geçireceğinize, ancak bu günlerin gelinciklerin açma zamanına kadar süreceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ve Muhammed yazısı görmek

Cevap: Rüyada Gelincik görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada gelincik görmek çok zalim hiç affı olmayan kalbi kaskatı merhametsiz biri olduğunuza ve bundan dolayı etrafınızda sevilmeyen biri olduğunuza ve aileniz içinde bu nedenden dolayı sorunlar yaşadığınıza işaret eder.


rüyada gelincik görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gelincik görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.