Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GEMİ DİREĞİ

Rüyada gemi direği gören kimsenin bütün işleri bir devlet adamı veya devlet idaresi ile ilişkilidir. Geminin direğinin sağlam, kuvvetli ve yüksek olduğunu görmek o kişinin ödevinde sağlam ve azimli olduğuna; eğrilmiş görmek işinde eğriliğine; kırılmış görmek ölümüne; değiştirildiğini görmek görevinden alınarak yerine başkasının getirileceğine delalet eder. Gemi direğine çıktığını görmek, o kişi aracılığı ile büyük bir hayır ve menfaat göreceğine, gemi direğinden indiğini görmek o kişiden zarar göreceğine delildir.

Okudunuz mu?  Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada gemi direği görmek yapmış olduğunuz işlerin hepsini bir devlet dairesinde hallede bileceğinize yada yapmış olduğunuz işleri büyük bir sağlamlık içinde yaptığınıza ve bu konuda çok azimli biri olduğunuza işaret eder.


Cevap: Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

semıne ersoy
gemı seyahatı yapılıyor ıken bırı bogulmuş denılıyo ıkı kayanın arasına sıkısmıs bır ceset ohlum gemıden ustunu cıkarıp denıze atladı cesetın kolundan tutup cektı ceset cırılcıpla aa erkek mıs dendı sonrası oglum hortuma ıcıne cektı ellerını gördüm uyandım uyuyamadım etkısı halde kaldım

Okudunuz mu?  Rüyada Güreş görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Gemi seyahatinde olmak genellikle hayır olarak tabir edilir ancak boğulan bir adam görmek ve oğlunuzun hortuma kapılması hayırla yorumlanmaz. Olumsuzluklar ve sıkıntılara yaşamaya yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


rüyada gemi direğine çıkmak, rüyada gemide oldugunu gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Gerdek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.