Anasayfa
7 Nisan 2023, 8:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GERDANLIK

Rüyada bir kimsenin boynunda gerdanlık görmesi, o kimsenin cimri olduğuna yorumlanır. Gerdanlık hanımın kocasına yapacağı iyilikle ona devamlı saygı göstermesine ve kocasının malından hanımın elinde bulunacak mala yorumlanır.

Kadın için gerdanlık görmek, onun kocasıdır. Eğer gerdanlık gümüşten, geniş ve kuvvetli olursa kocasının mert, yumuşak ve zengin bir kimse olduğuna; eğer gerdanlık zayıf olursa, kocasının yaramaz olduğuna, demirden olursa, kocasının kuvvetli olduğuna yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Han görmek (İmam Nablusi)

Gerdanlık takınmak, cimriliğe yorumlanır. Bazen de gerdanlık takınmak mülke, çocuğa kavuşmaya ve emanete yorumlanır.

Rüyada gerdanlık görmek, kadınlar için güzellik ve bezektir.

Bir kimse rüyada kendisinde altın, inci ve yakuttan bir gerdanlık olduğunu görse, müslümanların işi ile ilgili bir vazife verilir. Veya emaneti kabul eder.

Gerdanlık erkek kimse için güzel bir kadınla evlenmeye yorumlanır. Eğer gerdanlık ile birlikte gümüşten bir boyun bağı da görülmüşse, gerdanlıkta bulunan yakut ve mücevher kadının güzelliğini ifade eder. Eğer gerdanlık gümüş ve mücevherden ise, mal ve refahla beraber devleti, demirden olursa, kuvvetle beraber memuriyeti ifade eder.

Okudunuz mu?  Rüyada güneş ay ve yıldızları gündüz görmek

Rüyasında yarısı altından gerdanlık alıp boynuna taktığını gören kimse, hacca gider. Gerdanlık yalnız altından olursa muradına erişir. Boynunda altın gerdanlık olduğunu gören, eğer kötü bir adam ise, suç işlemekle tanınmış kimse olacağına; boynunda herhangi bir madenden gerdanlık görenin yine kötülükle tanınmış olup işlerini kötülükle yapacağına ve emanete hiyanet edeceğine delildir. Bu rüya iyi insanlar için aksine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Cevap: Rüyada Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada bir kimsenin boynunda gerdanlık görmek sizin çok cimri biri olduğunuza ve para harcarken çok dikkatli davranan ve ailenizin bu cimrilik yüzünden gönülleri gibi yaşayamadıklarına işaret eder.


Yorum: Rüyada Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum
Rüyamda bir ormandaydım ve iki direğe asılmış taşlı çok büyük kolyeye benzer bir şey asılıydı. Bende cebimden normal boyutlarda taşlı kolye çıkarıp o büyük kolyeye taktım daha sonra birileri geliyor diye kaçtım.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin olduğunu görmek

Yorum: Rüyada Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyanda gördüklerini bir yorum vererek yorumlayamayız. Yani tabir edebilecek şekilde berrak ve açık bir rüya değildir. En doğrusu Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm..rüyamda bir doğum oluyor..ve ben doğum olan yerde bir çekmece görüyorum onu açıyorum gümuşten bir kolye buluyorum bu kolye de benim ve görüştüğüm ama şu sıralar onun problemleri yüzünden pek iyi olmadığımız insanın baş harfini görüyorum..kolye çekmece’deki eşyalara hafif dolanmış hemen çıkaramıyorum..bir yandan da benden 30 35 yaş büyük bir kadın bana saldırmaya çalışıyor ikidebir onunla dövüşüyorum tekrar kalkıp o kolyeyi çözmeye çalışıyorum ama o kadın rahat durmuyor ikidebir bana bulaşıyor..ama ben ondan daha güçlüyüm

Okudunuz mu?  Hz.Muhammed (s.a.v.) efendimizi rüyasında görmek isteyen adam

Tohat
Ve aleyküm selam. Tartışmak veya biriyle kavga etmek kişinin neye ihtiyacı varsa onların gerçekleşeceğini, kolyenin gümüşten olması ilişkinizin olumluluk derecesini gösterir ki Allah’ın izniyle hayırlı olarak tabirlenebilir.


Kifiriki
Rüyamda boynumda çok güzel beyaz taşlı büyük bir gerdanlık takıyordum. Üstünde her tarafı taşlı sarı bir alyans vardı. Çok şık duruyordu. Ben de semtimizde deniz olduğunu keşfediyorum çok şaşırıyor ve seviniyorum. Daha sonra gelme planı yapıyorum evimize de çok yakınmış deniz yıllardır nasıl keşfetmemişiz hayret ediyorum. Bu arada ankaralıyım ve ankarada da deniz yok.

Okudunuz mu?  Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi)

Merhaba. Rüyamda boynumda çok güzel bir gerdanlık var pırıl pırıl parlıyor. Üzerinde tam tur alyans yüzük var üstüste çok şık duruyorlarmış. Ankarada kendi semtimde deniz olduğunu görüyorum yıllardır nasıl farketmemısım diyorum sonra gelmek için plan yapıyorum. Bu arada çok da güzelim bunu hissediyorum. Ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz. Bu arada 2 senedir evliyim.

Okudunuz mu?  Rüyada görücü gelmesi ve sözlenmek

Merhaba. Rüyamda ankarada bizim semtimizde gizli bir deniz varmış ben nasıl olur da yıllarca ferketmemişim diyorum daha sonra gelmek üzere planlar yapıyorum. Bu arada kendimi çok güzel ve iyi hissediyorum. Boynumda harika büyük bir gerdanlık var çok şık. Üstünde de tam tur taşlarla süslü alyans yüzük. Üst-üste takmama rağmen çok şık duruyorlarmış. Bu arada 2 yıllık evliyim

Okudunuz mu?  Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Güzel ve hayırlı olabilecek bir kısmete işarettir. Nitekim sevdiği olanlar sevdikleri ile olmayanlar ise karşılarına çıkacak hayırlı bir kısmet ile evliliğe doğru adım atmalarına, evli olanlar içinse daha iyi günlere kapı aralayabileceklerine olan işarettir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hıyar görmek (İmam Nablusi)

rüyada altın kolye görmek imam nablusi, rüyada boynunda altın zincir görmek, rüyada kolye görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gerdanlık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.