Anasayfa
10 Eylül 2022, 0:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GEYİK

Kadınların rüyada gördükleri geyik, ister erkek ister kız olsun güzel evlada yorumlanır.

Bir kimse rüyada geyik yavrusunu avlasa veya kendisine hediye olarak verilse yahut satın alsa, o kimse bir rızka erişir. Yahut bekarsa evlenir veya bir çocuğu olur ya da borçlusuna galip gelir. Geyik aldığını gören kimse, mirasa kavuşur ve çok hayra erişir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gemi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada geyik görmek, taç, vakar ve heybete, düşmanı kahredip onu zelil etmeye yorumlanır. Çöl, dağ ve serhatlarda dolaşıp helal lokma yiyen garip bir insana yorumlanır. Bu rüyayı görenin yiyeceği ve içeceği helal maldan olur. Bir kimse başının geyik başı olduğunu görse vali ve reis olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Peygamberi görmek

Rüyasında geyiği kendi evine soktuğunu gören kimse, oğlunu evlendirir. Geyiğin derisini yüzdüğünü gören kimse faziletli bir kadına kötülük eder.

Bir kimse rüyasında bir geyiğin üzerine sıçradığını görürse, o kimsenin eşi ona hep isyan eder. Rüyada bir geyiği olduğunu gören kimse helal bir mala sahip olur, iyi bir insanla evlenir.

Okudunuz mu?  Güzel rüya görmek için dua

Cevap: Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada geyik görmek bu güne kadar çekmiş olduğunuz sıkıntılara rağmen haram lokma yemeyen vede yedirmeyen biri olduğunuza ve helal yoldan işlerinizi yaparak helal lokma yiyeceğinize işaret eder.


Rüyada Geyik Gördüm

Elgzl58
Rüyamda dağdan bağırarak inen boynuzlu dişi geyik görüyorum. Dürbünle bakıyorum. Işık tutup evin önüne kadar getiriyorum. Kapıya yatıyor, ayağı sakatlanmış. Abim vuruyum diyor eşim üzümlerin oradan bırak gitsin diyo bende iyileştirelim diyordum. Hiç bir şey yapmadık öylece yattı.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Eğer rüya sahibi bir kadınsa ve evliyse bir evlat sahibi ile müjdeleneceğine delalet eder. Ayrıca işten, komşudan çevrenden herhangi birinden sorun görme ihtimaline, huzurunun kaçmasına neden olacak davranış veya sözlerde bulunmasına, ağız tadını kaçırmaması için önlem alabileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada görünmeyen ama hissedilen bir varlık görmenin yorumu nedir?

rüyada geyik görmek, rüyada geyik gormek, rüyada evde geyik görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.