Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GİZLENMEK

Bir eve girip gizlendiğini gören kimse, taziye edilir. Bir kimse rüyada gizlense bir kız çocuğu olur.

Rüyada gizlenmek, gizlendiği şey üzerine yorumlanır. Bundan dolayı kendisinin bir dağda gizlendiğini görmek, kadr-u kıymeti olan bir kimseye itimat etmeye ve ona dayanmaya yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Halüsinasyon Görmek

Bir ağaca dayanarak gizlendiğini gören, alim bir kimseye meyleder. Rüyayı görenin hanımı hamile ise bir kız çocuğu dünyaya gelir. Bazen de gizlenmek, nifaka ve kötü amelleri söylemeye yorumlanır.


Cevap: Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada bir eve girip gizlendiğini görmek rüyayı gören evli biri ise bir kız çocuğu olacağına yada bekar biri görmüş ise evlenir bazende başkalarının hakkında kötü sözler söyleyerek günah sahibi olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırka-i Şerif Görmek Yorumu Nedir?

rüyada gizlenmek, rüyada imamdan saklanmak, imam nablusi rüyada saklanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Gece görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.