Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Göbek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Göbek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖBEK

Rüyada görülen göbek rüya sahibinin anasına, babasına veya kendisinin geçindiği kazancına ya da taahhüt ettiği sanatına yorumlanır. Bazen de göbek görmek, görenin hanımına veya kapalı olan cüzdanına yorumlanır.

Göbek, rüya gören kişinin eşi yahut sevdiği ve arzu ettiği şey veya kimsedir. Bir kimse rüyasında göbeğinde çirkinlik veya güzellik, ya da kötü bir hal bulunduğunu görürse, bu onun eşinin, arzu ettiği şeyin veya sevdiği kimsenin güzellik veya çirkinliğidir.

Okudunuz mu?  Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

Rüyasında kendi eliyle göbeğini açtığını gören kimse, cüzdanını açar. Rüyada göbek görmek, sevinci ve gizli şeyleri de ifade eder. Rüyada iki göbeği olduğunu gören kimse iki kez evlenir.

Rüyasında göbeğinde ağrı bulunduğunu gören kimse, annesini veya babasını kaybeder. Ya da anne ve babasının bulunduğu şehirden uzağa gider.

Okudunuz mu?  Rüyada Gitar görmek (İmam Nablusi)

Gurbette bulunan bir kimse bu rüyayı görmüşse bu, o kimsenin bulunduğu şehirden kendi şehrine geri dönmesini ifade eder.


Cevap: Rüyada Göbek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada kendi göbeğini görmek aileniz ile birlikte geçindiğiniz kazancınızın çok iyi olduğuna ve çok rahat geçiminizi sağlaya bileceğiniz bir işinizin olduğuna işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Gök görmek (İmam nablusi)

Yorum: Rüyada Göbek görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda üstümü yarısına kadar açıp göbek deliğime bakıyordum ve göbek deliğimde mavi pamuk vardı. Teşekkürler.

İnsanlar arasında şöyle bir bilgi dolaşıyor, melekler ruhunuzun çıkmasını engellemek için göbek deliğinize pamuk koyar diye, bu gerçek midir? Ayrıca ben bu yanlış ya da doğru diyemeyeceğim bilgiyi gördükten sonra uyuduğumda görmüştüm bu anlattığım rüyayı.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Göbek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu bilgi doğru değildir. Ruhumuzu alacak olan da zamanına bırakan da Allah’tır elbette. Muhtemelen etkisi altına girdiğin bu bilginin bilinçaltından rüyana yansımasıdır. Rüyanın tabiri de bu nedenden dolayı mevcut değildir.

Okudunuz mu?  Rüyada Görümce görmek (İmam Nablusi)

Nablusi göbek, rüyada göbegin acık oldugunu görmek imam nablusi, rüyada gobekli hoca gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hapishane görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Göbek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.