Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖĞÜS GÖRMEK

Göğüs, misafire veya zevceye yahut büyük kimselerin toplanacakları rütbeye yorumlanır.

Rüyada görülen göğüs darlığı, sapıklıktır. Bazı yorumcular, insanın göğsünün genişliği cömertliğe, darlığı da, cimriliğe yorumlanır, dediler.

Rüyada göğsün taş olduğunu gören kimsenin kalbi katılaşır. Göğüs genişliği, zulme de yorumlanır.

Göğüs, üzüntü, keder ve ferahlık evidir. Bundan dolayı bir kimse göğsünün geniş olduğunu görse, sevince erer. Göğsünün dar olduğunu gören kimseye üzüntü, keder ve sıkıntı erişir.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olacağının söylenmesi

Rüyada göğüs üzerine bükülmek, nifaktır. Rüyada görülen göğüs, ilim, mal veya kişinin sinesinde sapıklıktan sakladığı şeyi ifade eder.

Bir kimse rüyasında sevgilisinin göğsünde yattığını görürse, o kimsenin göğsünden şikayetini ifade eder. Rüyasında göğüs gören o kimse, hasta ise şikayette bulunduğu hastalığından kurtulur. Rüyada görülen göğsün güzelliği, başkasını kendisine tercih etmeyi ifade eder.

Rüyasında göğsünde ağrı bulunduğunu gören kimseye, işlediği bir günahtan dolayı azap vardır. Bu kimse, malını israf eder ve bundan dolayı da azaba uğrar.

Okudunuz mu?  Rüyada halı yıkamak

Rüyada göğsünde gizli bir şey taşıdığını ve onu ifşa edemediğini gören kimse bekarsa evlenir ya da birisine aşık olur.


Cevap: Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada göğüs görmek evinizin içinde yaşanılacak üzüntülü bir olay karşısında kederleneceğinize ve bundan dolayı sıkıntılı bir dönem yaşayacağınıza ama fazla uzun sürmeden eski yaşantınıza döneceğinize ve yaşamış olduklarınız size ders olarak aklınızın bir kenarında kalacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada görücü gelmesi ve sözlenmek

Rüyada ya bedi esmasını çekmek

Kayıtsız Üye
bismillahirrahmanirrahim, rüyamda arkadaşım kasalarla bir şey satmaya çalışıyor satamıyor, diyorumki getir bakayım kasayı, kasanın basında ya bedi çekiyorum kasa boşalıyor her kasa için ya bedi çektikçe kasanın içindekiler satılıyor, sonra duşa giriyorum ve gogsumden süt fışkırıyor, uyandığımda kendimi ya bedi çekerken buldum, hayırlı yorumlarınızı bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Hırka-i Şerif Görmek Yorumu Nedir?

bismillahirrahmanirrahim,
ben bir kadınım, rüyamda arkadaşım kasalarla bir şey satmaya çalışıyor satamıyor, diyorumki getir bakayım kasaları, her kasanın basında bekleyip ya bedi çektim ve hepsi satıldı, sonra duşa giriyorum ve gogsumden süt fiskiriyodu, uyandığımda sabah ezanı okunuyordu ve kendimi ya bedi çekerken buldum uyandığımda, hayırlı yorumlarınızı bekliyorum…

selamun aleykum, rüyamda arkadaşım kasalarla bir şey satmaya çalışıyor satamıyor, kasaları alıp kasanın basında ye bedi esmasini çekiyorum ve kasadakiler hemen satılıyor, arkadaşıma diyorumki bak yapamadığım bir şey olursa hemen ya bedi çek, hemen olur herşey diyorum. sonra duşa giriyorum ve gogsumden süt fışkırıyor, sonra uyandım sabah ezanı okunuyordu ve kendimi ya bedi çekerken buldum uyandığımda. hayırlı yorumlarınızı bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Selamun aleykum. Rüyanın tamamı ve tüm ayrıntıları hayırla açıklanır. Bekar için nasip ve kısmetinin açık olmasına işaret eder. Ayrıca rüya sahibi için bolluk, bereket ve sıkıntılarının bitmesi manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek

Niloya06
Selamun Aleykum .Yakın zamanda gördüğüm rüyayı yorumlamanizi isteyecektim.Bu arada bekar bir bayanım. Sebze meyve pazarindayim.Etraf kalabalikti.Yanımda kız arkadaşım var birden kız arkadaşımın ( o da bekar ) iki göğsü de açılıyor ve her iki göğsünün tamamını görüyorum ve şaşırıp arkadaşıma herkes görüyor göğüslerini kapat diyorum ve o da göğüslerini kapatıp kıyafetinin uzerine boynundan aşağıya mavi bir kravat takıyor. Ve aynı rüyamın içinde pazarda tezgahta ufak yeşil küçük bişeyler görüyorum adını bilmiyorum.alıp onları yiyorum. Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Havan Topu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı iki gelişmenin habercisi olarak tabir edilen bu rüyanızdaki ilk güzel ve sevindirici olan ileride bir kız evladına sahip olabileceğiniz ikincisi ise iş sektörüne atılarak ticaretle uğraşma ve bu projeyi geliştirmek için araştırmalarda bulunup hazırlık süreci geçireceğinize delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gök görmek (İmam nablusi)

hlm
rüyamda kız kardeşimin eviindeyim ev karanlık bir odaya giriyorum evde yaşlı bir adam ölmüş sadece ikimiz varız ,ben korkuyorum ama o korkmuyo beyaz bir çarşafla adamı örtüyo yüzünü falan. daha sonra bir mısır tarlasına benzeyen yeşil uzun otların olduğu bir tarladayım yürüyorum otları ite ite sonra önümüzden amerikalıya benzeyen sarışın çok güzelbir kadın geçiyo(hatta yabancı çok ünlü bir film yıldızına çok benzio) orta boylu güzel üst kısmı tamamen açık göğüsleri büyük ve şekli düzgün ben istemeden gidip kadının göğsünü sııkıyorum bu kadar…. yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada hakkımı helal etmiyorum demek

Tohat
Hayırlı günler. mevut olan maddi veya manevi sıkıntıların olabileceğine işaret eder. Ayrıca ahlakı güzel olan bir bayana işaret ettiği gibi farklı milletten olan bir kimse ile evlenmeye, bu kimsenin islamiyeti seçebileceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada kadın göğsü görmek imam nablusi, rüyada gogus gormek, rüyada kadın memesi görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Hıristiyan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.