Anasayfa
19 Şubat 2023, 3:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gömlek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gömlek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖMLEK

Rüyada gömlek görmek, kişinin dinine, maişetine yahut Allah (C.C.)’tan korkmasına ve ilmine ya da müjdeye yorumlanır.

Rüyada bir adamın gömlek giymesi o adamın evleneceği kadına ve kadının gömlek giymesi, onun evleneceği kocaya yorumlanır.

Gömlek, kişinin din ve dünyaca durumudur. Bir kimsenin rüyada onu kolsuz olarak giymiş olduğunu görmesi, fakir olduğu halde dininin güzelliğine yorumlanır.

Rüyada gömleğinin yakasının yırtık olduğunu gören kimseye, inşAllah ahirette büyük mükafat ve çok sevap erişir. Beyaz gömlek dindir.

Rüyasında bir gömlek giydiğini ve sonradan o gömleği yırttığını gören kimsenin eşine ihtiyacı kalmaz. Eğer o gömlek sökülüp dikişi ayrılmışsa, eşi veya ortağının o kimseden ayrılacağını ifade eder. Rüyada kırmızı görmek giymek, şöhrete; sarı gömlek giymek hastalığa işarettir.
Rüyasında kısa bir gömlek giydiğini ve bunun dizlerini örtmediğini gören kimse dininde kusur eder.

Siyaha boyanmış gömlek giymek, giyen kimse için üzüntü ve kederi ifade eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi)

Rüyasında gömleğini ters giydiğini gören kimsenin durumu değişir.


Cevap: Rüyada Gömlek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada gömlek giydiğini görmek rüyayı gören bekar bir erkek ise evleneceği kadına yada sizin çok önemli ve uzun süredir beklediğiniz bir haberi alarak çok sevineceğinize ve etrafınızdakilere bu konu hakkında müjdeler vereceğinize işaret eder.


Rüyada gömlek görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben rüyamda bir magazadayim annemle.Annem bana gomlek almis.Bakiyorum numarasi 45.Anneme diyorumki bu bana buyuk olucak.Magazadaki kadin diyorki hayir olmaz.Aslinda gomlekde çok gozel ve ben gomlegi aliyorum.Lutfen yorumlarmisiniz.Tesekkurler


Yorum: Rüyada gömlek görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada alınan büyük ve geniş gömlek, kişi için içinin güzelliğine, anlayışının genişliğine ve salih amellerini çoğaltacağına alamet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a . rüyamda bana siyah parlak ipek bir gömlek giydirildi. Gömlek önü tamamen kapalı düğmeleri arka tarafında iliklenmişti. Yakası hafif kısa düz yaka idi. Neden düğmeleri arka kısımda dedim model böyle. Ve ben beğenmiştim. Yorumunuz inşAllah hayırlı olur. İyi günler

Okudunuz mu?  Rüyada Gelincik görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iyilik, güzellik, bolluk ve bereketin yanında uygun olmayan bazı tersliklerin de olmasına işarettir. Bu çoğunlukla aile hayatı ile ilgili olup insana hem müjde hemde bir uyarı gibidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler hocam rüyamda babamı (sağ) gördüm uzun kollu gömlek çıkartıp kısa kollu gömlek giydi ve oh şimdi rahatlardim dedi.
Yaşadığımız yer sıcak bir memleket ve beklediğimiz bir hayırlı iş var. Allah’a dua ederek merhametine sığınarak beklediğimiz bir isimiz var ona müjde olabilirmi?
Ayrıca annemde kendi rüyasında ekmek yiyormuş bu iki rüya iki gün arka arkaya önce biri sonra biri göründü.
İyi çalışmalar. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
İyi günler kardeşim. Her iki rüyanızda hayırlı ve güzel anlamları vardır. Bereket ve rahatlığa alamet eder. Ama unutmayın bunlar sonuçta bir rüyadır ve rüyalardan kesin bir mana çıkarılamaz. Sadece hayırlısı olması ümit edilir ve öyle dua edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler , çok karışık rüyalar gördüm. Yatmadan evvel hayatımda, ailemde yaşanan olumsuzlukları düşünüp ve Allahım niye hep olumsuzluklar yaşıyoruz diye sorgulaya sorgulaya uykuya dalmıştım… Ruyalarim öncelikle okul ve öğrenciler gördüm, hamile sıkıntılı bir kadın gördüm. Ardından mahallemizdeki bir erkeğin benle konuşup ilgilendiğini ardından da siyah gomlekli uzun boylu zayig yakışıklı bir genç gördüm beni fark ettirmeden evime kadar takip etti bir iki kez gulumsedi. Ardından ben evin bahçesine girdiğimi ve bahçedeki erkek çocuğun etegime yapıştığını oyun oynamak için beni cekistirdigini gördüm. Yorumlayabilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Gözlük görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Allah sıkıntılarınızı gidersin. Unutma bu hayat bir cennet yeri değildir, bu hayat bir imtihan dünyasından ibarettir. Görmüş olduğun rüyan ise hayırlıdır ve sevineceğiniz güzel gelişmelerin olmasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız üye
Hayırlı günler hocam .ben malesef eşimden ayrılmak üzere bir hanimim ciddi problemler yaşamaktayız eşim iyice din ahlakından uzaklaşmış bencillermiş ben ve çocuklarım artık doktorluk olduk bununla alakalimi bilemiyorum hocam piskolojikmi yoksa kurban oldugumun bir msj mi .hocam sabah ezanıydı gördüm rüyamda hatırlamadığım bir bayan arkadaşımla onların ailesinin evine gidiyormuşuz yolları patikali biraz dar ama tertemiz dubleks bahçeli evlerden oluşan bir semt girdigimiz evin giriş bölümü biraz alçakta yerden yol biraz yukarıda kalıyor orda güler yüzle karsilaniyorum sonra camdan dışarı bakıyorum hemen yandaki hoş güzel bahçeli ev benim gerçek hayattaki üvey anneanem ile dedemin eviymiş bahçede masada dede oturuyomus yolda gelirlere oğulları ergün ve polat ı görmüşüz güya.

Okudunuz mu?  Rüyada Genç Kadın görmek (İmam Nablusi)

Sonra misafir gittiğin evdeki aile fertlerinden genç bir erkek olduğum masada benimle sohpet ediyormuş ikram olarak güzel bolca katılmış bir dondurma üzerinde baklava tatlısı var 1lokma alıyorum. Sonra kendimi bir kilisede goruy orum üzgünmüşüm orda bir adamla konuşurken konuştuğum adamın çağırdığı genç tertemiz üzerind e bembeyaz gömlek ütülü pantolon şık genç bir adam geliyor yanımıza bana benimle evlenir misin diyor çok şaşırıyorum hiç beklemiyorum adama ama ben evliyim diyorum oda bekliycem ayrıldıktan sonra diyor orda ezan okunuyordu uyandım hocam


arifselim
Hayırlı günler. Allah sıkıntılarını gidersin ve hakkında hayırlı olanı nasip eylesin. Bu rüyan genel bir tabir ile Allah’ın izniyle içinde bulunduğun zor ve sıkıntılı bir durumdan kurtulmaya işaret eder. Bu tür dönemlerden geçen kimselerin yaşadığı yoğun duygusallıktan dolayı bilinçaltı olma ihtimali de vardır. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmünaleykum.
Rüyamda paketinde yeni ve renkli bir gömlek görüyorum.
Yakasında net hatirlayamasamda murvet gibi bir şey yazıyor.
Sonra deniz de gören bir sahil tarafında yemek masasında bir bayana ALLAHcc’den gerektiği gibi korkmasini ve şunları şunları yaparsan bak göreceksin nasıl herşey değişecek diyorum.
Tövbe etmesini ve ALLAHcc teslim olmasını ve ona karşı samimi olmasını söylüyorum.
Sonra yeni yapılmak da olan bir inşaat görüyorum.
Babam da orada çalışıyor.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada gömlek görmek iyi olsa da rüyanın diğer kısmı ise gören kişiye tamamen bir ikaz gibi kabul edilir. İlişkilerine, çevresine ve atacağı adımlarına dikkat etmesi gerektiğine işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gemi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler.. Rüyamda görümcem güya benim olan siyah bir gömleğimi giyiyor ve bizim evimize gelmiş.. Ben ondan zayıfım normalde oda gömleğin yanlarında pay varmış açmış gayet uzun dökümlü ve güzel olmuştu yakışmıştı.. ( bu arada onunda benimde elim 4 aydır işsiz) ne anlama geliyor olabilir.


arifselim
Hayırlı günler. Siyah elbise veya siyah gömlek giyilmesi iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle maddi açıdan zorluklar ve sıkıntılar yaşamak manasında tabir edilir. Belkide yaşanan bazı ekonomik zorlukların bir şekilde rüyaya yansımasıdır denebilir. Sonuçta bu bir rüyadır ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kuralsız
Rüyamda telaşla okula gitmek istiyorum geç kalmaktan korkuyorum. Okul formamı giyiyorum yanlışlıkla 2 tane beyaz uzun kollu gömleği üst üste gitmişim annem yüzünden ona kızdım. Sonra en iyi olanı seçtim diğerini çıkardım üstünden. Seçtiğim gömlek daha parlak beyazdı ve daha yeni gibiydi. Sonra düğmeleri iliklerken bana biraz dar geldiğini hissettim. Sanki diğer gömlek daha rahat olurmuş gibi geldi. Aldırış etmedim. Üstüne bordo süveter giyip kapıya yöneldim.

Okudunuz mu?  Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Tohat
Hayırlı bir rüya olmakla birlikte hem dünyada hem ahirette mertebenin yükseleceğine, bunun için ibadetlerine gereken özeni gösterdiğin gibi sosyal anlamda da sevilen ve sayılan bir kimse olmak için işler yapacağına delalettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


hlm
merhaba rüyamda kalabalık akrabalarla oturuyoruz bir akrabam tekstilde çalışmaya başkamış bana gömlek getirmiş üst üste 6-7 tane bir askıla asılmış açık renkli çoğu bir tanesi krem rengi krem rengi olanın ön düğme kısımları yok kesilmiş gibi ,sonra bir parka gidiorum akşam vakti rüyanın devamında sıra sıra kiraz ağcı var ve bana gömlek verenin kız kardeşiçocuğu ve ablam var çocuğu için ağaçtan kira alıolar ben de diğer ağaçtan alırken küçük dal kırılıo hem kiraz yiyorum hem yapraklarını kopardığım dal edimde alıo

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Tohat
Merhaba. Gerçek anlamında sa bir hediye alabileceğine veya Allah tarafından sana verilecek güzel nimetlere işaret olup hediye olarak kabul edilecek bir durumdur yine. Bununla birlikte huzurunu en zirvede hissetmeyi sağlayacak, sağlığının en iyi olduğu zamanları görmene, bereketinin artacağı zamanlar olacağına delalet etmektedir. Hayırlı bir rüyadır ve Allah’a şükredeceğin güzel günlere işarettir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
merhaba
ben rüyamda şunu gördüm melekler geldi senin kaderin yanlış yazılmış gibi bir şey söylediler senin kaderini değiştireceğiz tekrar yazacağız dediler üzerimdeki kıyafeti söküp aldılar bembeyaz uzun bir gömlek giydirdiler üzerine de arapça harflerle bişeyler yazmaya başladılar bu benim yeni kaderimmiş. beni çok etkiledi bunun anlamı nedir?


Tohat
Merhabalar. Bundan sonraki hayatının ağırlıklı olarak iyilik, esenlik ve güzelliklerle geçmesi manasındadır. Melek görmek saf ve katıksız, her türlü kötülükten münezzeh olması anlamına gelir. Sana çizilen kader ise hayatına daha titiz davranarak amellerin konusunda dikkatli olmaya gayret edeceğin ve kaderini geçmişine nazaran daha iyi hale çizeceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Gümüş görmek (İmam Nablusi)

rüyada gömlek görmek, rüyada gömlek giymek, rüyada sarı gömlek görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gömlek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.