Anasayfa
26 Ocak 2024, 7:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖRÜCÜ

Rüyada evine görücü geldiğini görmek, eğer evde bir genç kız varsa çok yakın bir zamanda evleneceğine; bekar ise kendisinin yakında bir evlilik yapacağına, evli ise eve bir hizmetçi alacağına işarettir.

.


Cevap: Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada görücü geldiğini görmek şayet rüyayı gören bekar bir kız ise evlilik kararı alarak evleneceğine evli bir bayanın kendine görücü geldiğini görmüş ise hiç beklemediği ve istemediği birinin size gelerek sizi huzursuz edeceğine işaret eder.


Cevap: Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

güzellikkkk
MERHABA beni istemeye gelcekler iki kişi var cocuğun birini gördüm diğerini henüz görmedim ama henüz gelmediler. gelceklermiş vede resmini gördüğüm cocuğu rüyamda gördüm kalabalık bir şekilde beni istemeye gelmişler hemde sanki sözüm nişanımda oluyordu bu ne anlama geliyor acill cevap verirmisiniz


Cevap: Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyanız güzel ve hayırla tabir edilir. Bu rüyanız sizin için kısmetin açılmasına ve hayırlı bir isteğin olmasına yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


güzellikkkk
teşekkür ederım peki o isteyen görücüler en yakın zamanda gelcek anlamında mı ruyam dua edıorum ewlılık ıcın artık vaktı geldi die dusunuorum.istemeye gelenlerde çok hayırlısı olsun dönüs yaparsanız sewınırım.tekrardan teşekkür ederm


arifselim
Rica ederim. Yakın veya uzak bir zaman olacağını ancak Allah bilir. Ama isteklerin olmasına ve nasibin gerçekleşmesi manasınadır. Elbette her zaman en doğrusunu Allah bilir.


cananilban
Merhaba rüyamda sevgilim ailesiyle beni istemeye geliyorlar ama daha okudugum için babam vermiyor sevgilim de sinirli bir sekilde cikiyordu evden


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar genellikle gören kişinin ruh haline göre yorumlanır. Eğer sevinçli ve mutlu iseniz bu rüya hayırlara işarettir. Yok eğer huzurlu değilseniz olumsuz ve üzücü gelişmeler anlamına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S. Aleyküm
Öncelikle düşündüğüm ve görüştüğüm kimse yok
Rüyamda evimize benim için görücü geliyor anne baba ve damat adayı güler yüzlü bir şekilde eve giriyolar damat adayının yüzünü net gördüm tanıdığım birisi değil
Ama ben pek istekli görünmüyorum
Şimdiden çok teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan evliliğe işarettir. Hayatında yaşanacak güzel gelişmelere delalettir. Bazende sevineceğin müjdeli haberler almak manasına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gök Gürlemesi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Iyi günler. Rüyamda bir kafede kardeşimle otururken genç ve uzun boylu 2 kişi bizim yanımıza oturdu. Bizim rahatsız olduğumuzu farkedince yanımızdan kalktılar. Kalkarken bana baktı ve sanırım hoşlandı. Ailesini aldığı gibi bize gelip beni istemiş. Babam onay göstermiş. ben duyduğumda çok ağladım çünkü istemiyordum. Onlar gittikten sonra evde babama niye beni verdiniz bunu nasıl yaparsınz diye söylerek ağlamaya devam ettim. Evlenmeyecem dedim. Tam olarak yorumunu merak ediyorm.


arifselim
İyi günler kardeşim. Bu rüya gerçek hayatta nasibinin olmasına ve kısmetinin açık olmasına yorumlanır. Ağlamak da tersinedir ve sevinmeye mutlu olmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


duru

Merhabalar ya ben ikidir aynı rüyayı görüyorum sevdiğim adam ailesiyle beni istemeye geliyorlar annesi ve ablası beni çok istemeden öyle mecbur kalarak istiyorlar ilk rüyada öyleydi ikincisinde de yine annesi ve ablası beni sevmiyor hatta bana kusur ediyorlar istememek için ama bulamayınca mecburen istiyorlar sevdiğim adam da bana sarılarak artık evlenelim mi diyor bende boynuna sarılarak cvp veriyorum.. biz ayrıydı ben bu rüyaları görüyorum lütfen yorumlayin 🙁


arifselim
– Merhabalar. Sevdiğine veya başka bir kimse için istendiğini görmek olsa bile hayırlı bir rüyadır. Bu gören bekar kızlar için kısmet ve evlilik manasındadır.

– Merhabalar. İstemeye gelmeleri, seni beğenmeleri ve kısa bir süre içinde hayatında olumlu gelişmelerin yaşanması ile evlilik yapman şeklinde tabir edilmiştir. En doğrusunu hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda temiz dindar bir insan beni istemeye geldiğini gördüm annemle oturuyorlar bende yanlarına gelince bana bir koku yani esans elime sürdü ben o kadar o kokudan bir tuhaf oldum mekkede olan o esanslar varya öyle sanki kabenin kokusuymuş gibi bir haller oldu bana


arifselim
Rüyada istenildiğini gören bekar olan kız kısa bir sürede hayırlı bir kısmet olarak yorumlanır. Ayrıca bu rüya çekici ve güzel biri haline gelmek, başka kişiler tarafından beğeniyle karşılanmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm rüyam başlarda çok karışık evde anlam veremediğim inanılmaz bir kalabalık var ve hepsi erkek. Bizde haremlik selamlık olduğundan görünmemeye çalışıyorum ama lavaboya gidip ellerimi yıkayınca çoğu kişi beni görüyor.Rüyamın sonrasında o kalabalık sanki yok oluyor; ailem sana görücü gelecek diyor babamın arkadaşının oğluymuş. Annemin elinde iki paket birinde bilezik, diğerinde yüzük var görücüler gelmeden göndermiş..Ben takıyorum hemen ama onlar gelince çıkarıyorum. Bu arada evimizde eskiden fakülteden tanıdığım ama hiç konuşmadığım iki erkek var çok şaşırıyorum onları görünce. Görücüler geliyor. Ben odada daha hazırlanırken kardeşlerim giriyor ardından talip olan kişi zorla içeriye giriyor ben kapıyı ittirdiğim halde ve o esnada başım açık benim. Hemen terkediyorum odayı . ben beğenmiyorum ama onlar beni beğeniyorlar annesi oğlumla dışarı çıkıp baş başa görüşün diyor ben gece gece baş başa olmak uygun değil diyorum ve reddeiyorum sonra aldıkları hediyeleri verip kararın olumsuz olduğunu söylüyoruz. Buna fakültedeki o iki kişi çok mutlu oluyor ve uyanıyorum.Rüyamı yorumlarsanız seviniyorum Şimdiden Allah Razı Olsun Selametle..

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam Böceği Görmek Rüyada Hamam Böceği Tabiri

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlara alamet eder. Helal ve harama dikkat ederek önemsediğine ve Allah’ın izniyle hayattan istediklerini er ya da geç alacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir edilen güzel bir rüyadır. Herşeyi hakıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler,

Rüyamda bir apartmanın en üst katında oturuyoruz normalde olan evimizden farklı. Nişanlım varmş ama hiç tanımadığım biri. Sonra nişanı atmak istiyorum. Kapımızın önüne çağırıyorum yüzükleri kutuyla verip evime çıkıyorum. Evde kimse yok. Arkamdan sinirlice gelio ben evde saklanıp arka kapıdan apartmanın aşağısına iniyorum ve karşıdaki apartmana sığınıyorum. Girişde ki bir evin zilini çalıyorum başörütülü bir teyze açıyor beni içeri alıyor ben kapının önünde ağlarken nişanı attğm adam gelip beni buluyo götürmek istiyor insnalarda engel olmaya çalışıyordu. Rüyada gördüğüm kimseyi tanımıyorum


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyalar genel olarak her zaman hayırla yorumlanır. Eğer bu rüyayı gören kişi bekar ise kısa bir süre içinde evlilikle ilgili bir gelişme yaşayacağına ve bundan dolayı mutlu olacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Aleykum selam
Rüyamda bana bir görücü geliyor ama bir bakıyorum odada 2 kızız . yani aynı kişi ikimize de görücü gelmiş. Hepimizin ailesi orada. Rüyamdaki erkeği tanımıyorum ve okulum bitmemis daha o yüzden kabul etmek istemiyorum. Ailem ısrar ediyor. Ama aynı zamanda bir kıza daha geldikleri için gururuma dokunuyor, istemiyorum. Tam rüyanın sonunda o erkeğin ailesinin öbür kızı kendisinin ise beni istediğini anlıyorum. Kabul edeceğim sırada uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Bana 2 kız olması ilginç geldi. Tabir ederseniz memnun olurum. İyi günler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hemen hemen gerçek gibi tabir edilir. Bekar kızlar için kısmetinin açık olmasına ama bu esnada yaşayacağı bazı tatsız ve üzücü hadiselere tabir edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda görücü geldiğini gördüm evimize gelmişlerdi damat ve ailesi beraber gelmişlerdi ve ellerinde baklava ve benzeri tatlilar vardi beni istediler ama ben ailemle konuştum ve istemediğimi soyledim yani o kişiyle evlenmek istemediğimi söyledim


arifselim
Yukarıdaki yorumlarda olduğu gibi bu rüyada aynı şekilde bekar kızlar için evlilikle alakalı olarak gerçekleşecek olan gelişmeler manasında yorumlanır. Hemen hemen rüyaya çok yakın bir manada tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yasmin
Selamun aleykum ben şimdiye kadar hep ilmi olan biriyle evlenmek için beni istemeye gelenlere karşı seçici davrandım son zamanlarda tam istediğim gibi insanlar geldiler ama Allah dilemedi olmadı geçenlerde rüyamda bizim tanıdığımız bir imam arkadaşın annesi beni istemeye geldiğini gördüm. Niye bilmiyorum ama çok değişik geldi bana hiçte aklıma gelen biri değildi sizinde görüşünüzü öğrenmek istedim tabi sizde cevaplarsaniz?


arifselim
Aleykum selam. Rüyada genç ve evlilik çağına gelmiş olan kızların istenmesi genellikle gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır. Bu kimseyi görmek illa o kimse tarafından isteneceği anlamına gelmese de buna yakın bir şekilde yorumlanabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba ben bir rüya gördüm beni istemeye gelen biri vardı bu kişi çok zengin biriydi ve istemeye gelirken ev eşyası vs gibi seyler getirmişti sonrasında benimle evlenmek istediğini söyledi ben de yaşça büyük oldugu için kabul etmedim bunun karşılığında bizden para istediler sadece aldıkları bir kaç birşeyi bıraktılar gittiler cevabınızı bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Göl görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Diğer yorumlarda da cevapladığımız gibi evlilik çağında olan kızların bu şekilde rüyalar görmeleri hemen hemen gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır. Rüyanın içeriğine bağlı olarak olumu yada olumsuz şeylere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır ve bunlar sonuçta sadece ve sadece bir rüyadır, kesinlikle garanti bir yorumları yoktur.


Kayıtsız Üye
Merhaba, ben 21 yaşındayım ve 17 yaşında bir kız kardeşim var. Rüyamda onu japon bir ailenin görücü geldiğini gördüm geleneksel kıyafet giyip biz hazırlık yaparken çıkıp geldiler ama oğlan yoktu. Biz kardeşimle çok şaşırdık ama ailem hiç yadırgamadı, çok iyi anlaştı. Ama biz kardeşimle bu iş olmaz sırada ben varım diye konuşuyoruz. Çünkü benim evlenmeyi düşündüğüm biri var ve ailem biliyor, okul bitince hazırlıklara başlanır diye düşünülüyor. Kardeşim de okuyor ama ona da görücü gelmesi normal tabi. Ama evlenmeyi düşündüğüm kişinin uzakdoğuya gitme ihtimali var. Benzerlik olunca ben de şaşırdım yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Bir ihtimal bu rüya bilinçaltına yerleşen bazı şeylerin rüyaya bir yansıması gibi kabul edilebilir. Bu hem senin hemde kardeşin için evlilikle ilgili olarak bazı gelişmelerin olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


asyaaa
rüyamda bana görücü geldiğini bu kişinin hapse girip çıktığını söylüyorlardı görücü gelen erkek bana sütlü çay veriyordu


arifselim
Rüyan hayırlı ve güzel anlamdadır. Eğer bekar ve evlilik çağında isen bu rüya nasibinin olmasına ve evlilikle ilgili olarak bazı gelişmeler olacağına tabir edilir. Diğer ayrıntıların önemi olduğunu sanmıyoruz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ece kaya
Merhaba rüyamda bana görücü geldigini görüyorum. Iki erkek gördüm, birisi uzun boylu toplu bir erkek digeri daha kisa ve zayif ama ben uzun boylu kilolu olani begenmiyorum


arifselim
Merhaba. Diğer yorumlarımızda olduğu gibi bu rüyada da eğer gören kişi evlilik çağında olan bekar bir kız görmüş ise onun için nasip ve kısmetinin açık olması ile evlenmek konusunda meydana gelecek şeylere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ela nur
Merhaba bana rüyamda görücü geliyodu gelen görücü akrabadan biri oglan da birlikte geliyodu ama ben begenmiyordum yanimda sadece ablam vardi ablam çok istekli konuşuyordu ama ben istemiyodum yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Grip Olmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar dediğimiz gibi gerçeğine yakın bir şekilde yorumlanır. Evlilikle ilgili olarak bekar kızlar için gelişmeler olacağına ve gördüğü rüyaya yakın bir şekilde benzeri şeyler yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
,, Rüyamda bana görücü geldiği söyleniyordu böle görüşmeye gidiyordum annem ben gelen kişi oturduk dili arapçaydı ayet okudu azcık makamlı sonra Bn biraz ayet okudum makamlı sonra Arapça ilahi söyledi sonra bir yer vardı ekran gibi bişeye girdi kayboldu annem bana ne düşündüğümü sordu bende cüssesi küçük falan bulduğumu söyledim sonra uyandım anlamı ne bunun,,?

,,.. Rüyamda bana görücü geldiğini söylüyordu Annem sonra o kişiyle görüşmeye gidiyorum annem ben o kişi bir odaya gidiyoruz bana makamlı ayet okuyo sonra bnde okuyorum sonra o ilahi söylüyor azcık sonra bir ekran var oraya giriyo kayboluyo Annem ne düşündüğümü soruyo bende cüssesi çok küçük falan diyorum sonra uyandım


arifselim
Sonu sana tuhaf gibi gelmiş olsa da bekar ve evlilik çağında olan bir kızın öyle rüyalar görmesi güzel ve hayırlıdır. Evlilikle ilgili olarak sevineceği gelişmeler yaşamasına, mutlu olmasına ve müjdeli haberler almasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


birkul
Rüyamda beni seven ama benim çok az hoslandigim kişi ailesini çağırıyordu ve ailesi bana görücüye geliyordu.. ben napacagimi bilmiyordum ve içimde bir sıkıntı oluyordu, ve sanki istemiyormuş gibi hissediyordum.. onun akrabalarından biri bana bir konuşun diyordu faceden yada başka yerden sonra bende tamam diyordum ve bana o oğlanın hemen nişanlanmak istediğini söyledi çok uzatmak istemiyormuş.. herşeye rağmen konuşmayı kabul etmeyi istiyordum sonra genç bı kız bana onun telefon numarasını verdi burdan konuşun dedi.. bende tamam burdan konuşuruz dedim.. bide bı kadın vardı beni görücüye gelen akrabaların içinden yaşlı bı kadın ne dedigini hatırlamıyorum ama ağzından salya akıyordu


arifselim
Eğer bekar ve evlilik çağında isen bu rüyan gerçeğe yakın bir şekilde çıkmasına işaret eder. Kısmetinin açık olmasına, yakın bir zamanda evlenmene ve bu süreçte bazı olaylar yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırsızlık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda beni istemeye geliyorlardı. 3 oğulları varmış biri engelli biz 2.oğullarına isteyeceklerini zannedip hazırlanıyoruz ama onlar engelli olana istiyorlar babam da vermiyordu.Ben de bekarım


arifselim
Merhaba. Diğer tabirlerde olduğu gibi, bekar ve evlilik çağında olan bir kızın bu tür rüya görmesi, genellikle gerçeğe yakın bir şekilde tabir edilir. Aynı şekilde olmasa da ona yakın bir şekilde bir olay yaşamak olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Şeyma çakır
EssalamuAleyküm.
Rüyamda gördüğüm normal hayattada bir evililik yolu düşündüğüm insan beni ailesi ile istemeye geliyorlardı fakat ailenin yanında yabancı tanımadığım insanlarda vardı, istemeye başlandı ve babam kapının önüne gelerek başarmaya başaldı hayır olmaz diye hocam bu neye delalettir annem istiyordu fakat babam istemiyordu rüyamda .. teşekkürler


arifselim
Ve aleykumusselam. Diğer benzeri rüyalarda tabir ettiğimiz gibi bekar kızlar için bu rüya nerdeyse gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır. Evlilikle ilgili gelişmelere ve kısmetinin açık olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, ben rüyamda bir akrabamın beni istemeye geldiğini gördüm ama benim haberim yoktu bir anda söylediler şok oldum o an bir şey diyemedim kararsızdım ama herkes kendi arasında olumsuz olduğuna karar verdi okuyo falan dediler. İsteyen çocuk da kendi söyledi istediğini ve söylerken ağlıyodu. 19 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim, hayatımda biri yok.


arifselim
Merhaba. Bekar ve genç bir kızın rüyasında kendisini istemeye gelindiğini görmesi, hemen hemen gerçek olarak yorumlanır. Rüyasında gördüğüne benzer şekilde bir olay yaşar denilmiştir. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve hakkıyla manasını ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda arkadaşım beni biriyle tanıştırıyor. Bu kişinin evini görüyorum önce çok güzel villa gibi evi var. Daha sonra tanışmayı kabul ediyorum ve bu kişi benim tanıdığım biri çıkıyor. Ama ben o kişiyi arkadaş olarak gördüğüm için istemiyorum. Anlamı nedir. Teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Bekar ve evlilik döneminde olan birisi isen hemen hemen gerçeğe yakın bir şekilde gerçekleşeceğine yorumlanmıştır. Sevineceğin evlilikle ilgili gelişmelerin olması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Havan Topu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda halamların evindeyken bana görücü geldiğini gördüm. Beni istedikleri kişi eski sevgilimdi. Gümüş tepsiyle kahvelerini tutarken başımda bir eşarp vardı ama tam tesettür halinde değildim(normalde tesettürlü değilim). Oğlanın annesi rüyamda kapanmak istiyorsun yakında olacak diyordu. Daha sonra bir anda kendimi ayna karşında makyaj yapmaya çalışırken buldum. Nişana yetişecektim ama rüyamda elimdeki göz kaleminden başka bişi bulamadım. Zaten onu da düzgün çekemedim. Farımı, rimeli aslında ayna yanına koymuştum ama bulamadım o anda daha sonrasında kız kardeşim tarafından verildi. Daha sonra üstümde ekru bir döpiyes (etek ceket) takımıyla arabadan indiğimizde evimizin önünde aşırı bir kalabalık vardı ve akşam olmasına rağmen her taraf aydınlatılmıştı ışıklarla. Daha sonra ben şoka girdim çünkü o kalabalık nişan için ordaymış ama insanlar o kadar süslenmiş ki abiyeli insanlar vardı içinde gördüğüm. Ayrıca sayısı fazlaca beyaz plastik masa ve üstlerinde cam vazo içinde zambak ve papatyalar vardı. Ayrıca arabadan indikten sonra başıma kırmızı bir de duvak örtüldü.


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın genel bir anlamı sonunda sevdiğine kavuşmak manasındadır. Rüyada böyle görülmesi, bekar ve evlilik çağında olan kızlar için nasibin açık olmasına ve dileklerinin gerçekleşmesine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda mutfakta otururken birden bir kadının beni istemeye geldiğini duydum ama bir türlü yanına gidemedim birde o gün yanı rüya boyunca bir gün aralıksız istemeye gelenler oldu gün boyunca 5 aile geldi istemeye annem çok mutlu görünüyordu rüyamda bana kızım senin nasibin. Açıldı dedi bu rüyanın anlamını çok merak ettim cevaplarsanız çok mutlu olurum selametle


Tohat
Merhabalar. Hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Aynı olaya tekabül eder. Aile içindeki bekarlardan birinin evlenmesi için kısmet aranacağına ya da görücülerin gelerek evlilik için hazırlıklara başlanacağına delalet etmektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


El0151
Rüyamda iki görücü aynı anda evde oluyor. Birisi ablasıyla diğerinde annesiyle gelmişler. Ablasıyla geln görücünün ablasını tanıyorum kardeşinin benim içn beğendiğini bir kelime söylediğini söylüyor. Bende kızıyorum ne biçim bir laf diyorsun diyorum. Sonrada ben en az lise mezunu olsn ben üniversite mezunuyum yüksek lisans yapıyorum işi gücü olsun diyorum. Gelen çocuk çalışmayın biri kabul etmiyorum. Onlar gidiyor diğerleriyle oturuyoruz sonra onlarda gidiyor. Daha sonra bizim evin ordan tanıdık birileri birini söylüyor oğlan beni biliyormuş babamın adını söylemiş ali abinin kızını isteyelim demiş bana resmini gösteriyor annesi resimlerde oğlanı gördüm beğendim ne iş yapıyor diye sordum öğretmen ankara’da dedi. Öbür oğlum yeni evlendi bu nuda inşkh senle evlndirecz dedi. Ben elimde örgü yapıyordum konuşurken

Okudunuz mu?  Rüyada Hoparlör görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyandaki kısmet gerçekte de benzer şekilde olabileceğine ya da hayatını güzelleştirecek ve seni mutlu edecek farklı bir konuda şanslı ve kısmetinin açık olabileceğine ilişkin bir rüyadır. Her iki durumda da ferahlığı yaşayacak ve sıkıntılarını sonlandıracaksın. Allah doğrusunu bilendir tabiki.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda bir görücü gelmiş yarıda kalmış sonra bir aile daha gelmiş hangisine karar versem bilemedim sonra ikisi aynı akşam gelmiş zor durumda kaldım karşılaşmasınlar diye ayrı odaya aldım galiba son gelen daha etkili idi kıyaslama yapamadım zorlandım yaşça çok küçükler benden tuhaf bir rüya anlamını merak ettim teşekkürler şimdiden


Tohat
Merhaba. Görücü görmek aynı şekilde tabir edilir. Bekar kimseler için yakın zamanda kendisi ile tanışma fırsatı yakalamaya çalışacak olan bir kimseye ve evlenmek için harekete geçerek ciddi düşünen biriyle karşılaşmaya delalet eder. Evli olanlar için yine kısmet olarak kabul edilir. Faka bu kısmetin olumlu olması tartışılmazken yakın çevresinden ya da kendisini ilegilendiren mutlu olacağı bir konuya şahit olması anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. 2 araba gece vakti beni istemeye geldiler. İsteyecekleri kişi benim bir akrabamın arkadaşı ve beni gerçekten sevdiğini hissediyorum rüyada. Sevgilime haber vermek istiyorum bu olayı ama haber verecek zamanım olmadığı için veremiyorum. Dedem bu sene olmaz seneye veririz diyor. Bende itiraz etmiyorum. Rüyamın anlamını öğrenmek istiyorum, şuanki sevgilimden ayrılacağım anlamına mı geliyor acaba ??


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyanın genel tabirinde rüyayı gören kimsenin her ne muradı varsa olacağı, ne ile mutlu olacaksa bunun gerçek olacağı anlamı taşır. Sevgilinden ayrılıp ayrılmayacağını Allah bilebilir. Fakat rüyanın gerçekleşme zamanında seni mesut edecek bir olaya tanıklık edecek ve mutluluktan uçacak kadar sevineceğine işaret eder. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Güzel Konuşma görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bana görücü geleceğini duydum hatta biliyordum çok heyecanlıydım bekliyordum sabırsızlıkla ama kim ile evleneceğimi bilmiyordum. Elimde tek taş vardı galiba evlenme teklifi önceden almıştım. Sonra kapı çaldı 30 kişiden fazla geldiler çok mutluydum onlarda ama evleneceğim kişi gelmedi. Yemek kahve içtik. Sonra benden siyah bir belge getirmemi istediler bende olmadığını söyledim okul ile alakalıydı. Kaynanam olacak kişi herkesin içinde ben oğluma demiştim bu kızı alma diye bende hepsini o sıra evden kovdum. Sonra evleneceğim adam aradı boş ver ailemi dedi benimle evlenmek istiyordu ben de bir şey demedim sonra konuşuruz dedim istediğin zaman arada dedi. Bende ailene adıma özür dile dedim hakaret ettim dedim. Tamam dedi. Sonra annem dedi ki kızım neden sana görücü gelmesini bekliyorsun git tanış yaşıtlarınla önceden hem ailelerini de tanırsın dedi bende olmaz günah bir erkekle konuşmak dedim ve. O sıra aklıma eski sevgilim geldi uzun bir ilişkim olmuştu ciddi düşündüğüm biriydi üzüldüm. Ne anlama geliyor acil cevap verir misiniz Allah rızası için.


Tohat
Merhaba. Gördüklerin aksine rüyan hayırlıdır. Nitekim bekar kimselerin rüyalarında görücü gelmesi gerçekte de görücü geleceğine işaret etmektedir. Bu rüya sahibi içinde olabilir evden herhangi birisi içinde gerçekleşecek bir durumdur.Bunun yanı sıra bir kimsenin her şeyden çok ihtiyacı olduğu bir zamanda ihtiyacını karşılayacağın karşılayacağın elini tşaın altına koyarak yapman gerekeni yapacağın anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyada tanımadığım bir evdeydik görücü gelmişti yada bizmi görücü gitmiştik orası biraz karışık ondan sonra gelenler yemek yiyordu sonra beni isteyecekleri çocuğu görüyordum siyah gözlü beyaz tenliydi sanırım burun kemiği belirgindi sanki oda içten içe beni sevmişti sonra bir durum vardı ben mesleğim gereği bı hayvanı ameliyat edecektim .bunun anlamı nedir


Tohat
Hayırlı günler. Eline para geçmesine hatta bazı âlimlere göre ise mirasa sahip olmaya, yaşanacak güzel gelişmelere ve bu gelişmeler sayesinde aile içinde büyük mutluluk, huzur, neşenin hakim olmasına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Halüsinasyon Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda çok eski bir dönemde yaşadğımı ayrıca arapların bir kentinde yaşadığımı görüyordum. Bir kadının birisine eski bir para verip o kişinin almadığını ve kadının sinirlendiğini görüyor dum. kadın beni dini vaaz veren birin yanına yöneltiyordu gittiğimde onu görememiştim fakat kapıyı çaldığımda birinin sakallı ve çocuklara ders verdiğini görüyordum. O kişiye kapı arkasından bakmadan soru soruyordum ve cevap vermiyordu. Sonra süslenmiş ve başka bir eve geçiyordum o eve görücülerim geliyordu adam yalancıydı sürekli yalan söylüyordu ve rüyada gözlerimin yeşil olduğunu görüyordum işin tuhaf yanı bu rüyayı evliyken gördüm lütfen bu rüyayı yorumlayın benim için çok önemli iyi çalışmalar diliyorum selametle kalın….


Tohat
Hayırlı günler. Maneviyatının yüksekliği ve dinini sadece görünen kısmıyla değil kalben de yaşadığına işaret etmekte olup bunun yanı sıra etrafında bakar olan bir kimsenin aileden veya akrabadan evlilik görüşmesinde bulunacağına ve evliliğe adım atabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda bana hepsi kadınlardan oluşan görücü geliyordu damat adayı gelmemişti. Ben gerçek hayatta çarşaflı ve peçeliyim o yüzden rüyamda da çarşaflı ve peçeliydim. Rüyamda gelen görücü kadınlara peçemi açmıştım ve kadınlar beni beğenmişti. Sonra çarşafımın üst kısmını çıkarıp kırmızı bir yazma örtmüştüm kafama. Lütfen rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle rüyada görüldüğü şekilde gerçekte de görücü gelmesi manasında kabul edilmekle birlikte bunun dışında da manalara sahiptir. Her türlü hayırlı bir rüya olup kısmete, birlikteliklere, bir araya gelen topluluğa ve hayırlı bir olaya sevinmeye, mutlu olmaya delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada görücü gelmesi ama istememek, rüyada görücü görmek, rüyada görücü gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.