Anasayfa
3 Aralık 2023, 7:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Göz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Göz görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖZ

Rüyada görülen göz, kişinin dini ve hidayet ve sap ıklık yolunu gören kalp gözüdür.

Bir kimse rüyada vücudunda çokça göz bulunduğunu görse, çok dindar ve salih bir kimse olduğuna yorumlanır.

Keskin gören göz, insanların hepsi için iyidir. Az görmek sahibinin yakında mala muhtaç olacağına ve boşta kalacağına yorumlanır.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu gören kimsenin, çocuğu ölür. Bu rüyay ı gören fakir veya hapis ise, yaptığı işi bir daha yapamayacağına yorumlanır. Eğer bu rüyay ı gören bir felakete uğramışsa kendisini felaketten kurtaracak birisini bulacağına yorumlanır. Nitekim halkın çoğu, körlerin elini tutarak, ona hizmet

etmekle rahatlığa kavuştururları.

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu gören kimse, hidayet, ilim ve basiretle rızıklanır. Eğer yanında hasta olan bir çocuğu yahut hanımı veya sevdiği bir kimsesi varsa hastalıktan iyileşir.

Rüyasında kötü bir kimseye göz ucuyla baktığını gören kimse, o kişiyi aldatır veya ona kin tutar.

Rüyasında gözünün demirden olduğunu gören kimse, namus perdesini yırtar ve halk içerisinde ona şiddetli bir keder isabet eder.

Rüyasında gözünün koyu renkte olduğunu gören kimse, dostunun eşine yan bakar.

Rüyada gözlerinin yabancı bir kimsenin gözleri olduğunu görmek, o kimsenin erkek kardeşinin, oğlunun veya yakınlarının ölmesine işarettir.

Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek, dinende yaptığı eksiklik ve kusuru ifade eder.

Rüyasında gözlerine ilaç sürdüğünü gören kimse, dinini veya malınııslah eder, ya da o kimsenin bir çocuğu dünyaya gelir.

Bir kimse rüyasında gözünün insanların hepsinden daha kuvvetli ve keskin olduğunu hissederse, o kimse daha hayırlı birisidir.

Bir kimse rüyasında gözlerinde beyazlık bulunduğunu görmüşse, ona üzüntü ve keder vardır, ya da o kimse sevdiği bir kimseden ayrılır.

Rüyasında kalbinde bir göz bulunduğunu gören kimse hikmetli şeyler biliyor demektir.

Rüyasında başka bir kimsenin gözünü yediğini gören kimse, o kimsenin malını yer.

Rüyasında iki gözünde de kirpik bulunmadığını gören kimse, islam dinine zarar verir.

Rüyada göz oymak, uzun ömrü; göz çıkarmak, gözde meydana gelecek ağrıyı işaret eder. Rüyada gözlerini tedavi ettirdiğini gören beş olaydan biri ile

karşılaşır: Dini kuvvetlenir, malı artar, yolcusu gelir, çocuğu olur, gözleri kuvvetlenir. Süs için gözlerine sürme çektiğini gören kimse, kendisine ün getirecek iyi bir iş yapar, bekar ise evlenir, fakir ise eline helal mal geçer.

Kalbinde bir göz olduğunu görmek, o kimsenin iyi yolda olduğuna işarettir. Gözlerini yediğini görmek, malını yemek ile yorumlanır. Gözlerinde kirpik olmadığını görmek, şeriata aykırı davrandığına ve Allah’ın inayetinden yoksun olduğuna yorumlanır. Göz kapaklarının kenarlarının beyazladığını görmek, baş kısımda bir azasının hastalanacağına işarettir.

Olduğundan daha büyük bir gözü olduğunu veya başka birinde böyle bir göz olduğunu görmek, Allahü Teala (C.C) Hazretleri tarafından hidayete eriştiğine delildir. Gözlerinin yerinden fırlayıp bir kişinin üzerine düştüğünü görmek, o kişiyi iyice tanıyacağına işarettir.


Cevap: Rüyada Göz görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada göz görmek sizin kalp gözünü olarak bilinmekte olup bildiğiniz doğru yollardan ayrılarak kötü yollara meyili olacağınıza ve tüm dininizi ve dini görevlerinizi unutum sapıklık yönünde işlerle uğraşacağınıza işaret eder.


Cevap: Rüyada Göz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
arkadaşlar ben rüyamda Açık kahve rengi gözlü çok tatlı bir bebek gördüm ama cinsiyetini bilmiorum üzerinde çok acık mavi ve beyazlı tulum vardı ve kucagımdan hiç indirmiyordum çok seviyordum ama cocugun gözlerinden gözlerimi alamıyordum o kadr güzeldiki acık kahverengi cam gibi parlaktı acaba bu rüyanın yorumu nedir bilen varmı ??

Okudunuz mu?  Rüyada Haşlama görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyada güzel gözlü ve tatlı bir bebek görmek çok hayırlı olarak yorumlanır. Allah’ın o kimseye ihsan edeceği kolaylıklara ve nimetlere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – Ben rüyamda bir küvet ve o küvetin içinde babamın gözü açık bir vaziyette öldüğümü gördüm Lütfen nasıl yorumlandığını yazın

2 – Ben rüyamda tek gözümü beyaz gördüm bilen varmı arkaşlar


arifselim
1- Bu rüyanız hayırla yorumlanır. Göz ve ölüm rüyada hayırlıdır inşaAllah.

2- Göz renginin değiştiğini görmek rengine göre yorumlanır. Beyaz renge dönüşen göz ise hayırlı olarak yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Yanıma siyah bir adam getirdiler,hareketsizdi.Onu bıçakladılar.Sonra elime bir şırınga verdiler.İçindekini delik açtığımız yerlere boşalt dediler.Yavaş yavaş mayışmaya başladım.Bıçakladıkları en son yeri tutturamayınca içimin parçalandığını hissettim.Gözüme yabancı bir cisim geldi ve göz bebeğimi kaybettim.Gözlerim kanlanmaya başladı.Annem feryat ederek ağlıyordu.Beni kurtarmaya çalışıyordu.Gözlerim git gide daha da beyazlaşmaya başladı.Nefesim bir an kesildi…bunun yorumunu yapabilir misiniz?Şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Rüyanız hayırlara vesile olu inşaAllah. Çekeceğiniz çok sıkıntılı dönemden sonra feraha kavuşacağınıza yorumlanır elbette gerçeği ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gözümden sağ işaret parmagimla kurt cikardim ve sonrada yine rüyamda kendi rüyamı yorumluyordum Allahın izni ile insanların hücrelerini görebiliceğime yorumluyordum nedir acaba Allah bu yazilari yazanlardan da razı olsun inşAllah


arifselim
Rüyanız nazar değmeye yorumlanır. Şerlerden Allah’a sığının ve güzel bir şey gördüğünüzde maşaAllah deyin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – Rüyada kendi gözümü çıkarmıştım ve gözümü çıkardığım halde (süt dişi gibi) göz geldi

2 – Ben de rüyamda çok büyük mavi tek göz resmi gördüm. buyuk bir kağıda çizilmişti bu göz ve küs olduğum insanlarla aynı masaa oturuyordum. lütfen yorumlar mısınız?


arifselim
1- Rüyanız olumsuz manada yorumlanır. Tövbe ve istiğfar etmeniz gerektiğine ve dininize dikkat etmeniz gerektiğine işaret eder.

2- Rüyada görülen mavi göz hayırla yorumlanmaz. Daha çok bu tür rüyalar nazara işaret eder.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir erkek çocuğu gördümbi gözü sol gözü beyazdi ne anlama gelir


arifselim
Rüyada göz genellikle nazara yorumlanır ancak beyaz göz hayırlı olarak tabir eden alimlerimiz de olmuştur. Rüyanız hayırlı bir rüyadır inşaAllah.


Kayıtsız Üye
Selamın aleykum ben rüyamda eski bir bayan tanısımın karsımda oturup gözleri beyaz bir sekilde konuştuğunu gördüm. Hayr mıdır.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada görülen göz genellikle nazar ve sizi çekemeyen biri şeklinde tabir edilir. Ayrıca beyaz göz hayırla da tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selam Aleykum rüyamda 3-4 tane kiz cocugu vardi
Hepsinin göz renkleri çok parlakti
teker teker gözlerine bakiyordum
Ilk baktigim kizin göz rengi çok acik sariydi diyerinin maviydi
Herseferinde masaAllah diyordum
En son gözlerine baktigim kizada masaAllah demenin ne kadar önemli oldugunu anlattim
Rüyayi gördükten sonra ilk aklıma gelen Nazardi
Yorum bekliyorum


arifselim
Aleykum selam. Rüyada göz görmenin ilk ve en önemli yorumu nazardır. Rüyanızın bu şekilde yorumu nazarlardan korunmaya yorumlanır Allah’ın izniyle. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Kayıtsız Üye
öğleye doğru kalem süresinin 51 52 ayetlerini okudum. bunu birkaç defa yaptım.gece rüyamda bir doktor neşterle bir gözü parçalıyordu manası ne ola acaba .sevgilerimle


arifselim
Merhaba. Bu rüya genellikle nazardan korunmak şekilde tabir edilir. Ayrıca bazen rüya sahibi için hastalanmaya da yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir odada oturmuş önümde bir tahta ve tahtanin üstüne göz çizilmiş gördüm yanlız çok büyük bir gözdu yorumlarmisinizz lütfen


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyanın yorumunu yapan rüya tabircileri nazara çok gelmeye şeklinde yorumlamışlardır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada başka bir kadının traktöre binip sinirle gittiğini gördüm ve giderkende gözlerinin pasparlak ve ürkütücü halde baktığını gördüm rüyamda hemen kafamı cevirdim ve dua etmeye başladım rüyada kadın giderkende sanki gittiği yere benide götürmek istiyordu zina anlamında korktum ve dua ederek uyandım sizce nedir simdiden teşekkür ederim


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüya çevrenizde bulunan ve sürekli iyiliğinizi istemeyen birisinin varlığına işaret eder. Allah’a sığınmalı ve dua etmelisiniz. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir bayanla ile konuşuyorum ve sağ gözüme yavaş yavaş beyaz bir perdenin indiğini gördüm.. Derken sanki sağ gözüm körmuş gibi giderek beyaz oldu baktığım her yer.. Sonra sanki ben kendime bakıyormuşum gibi sağ gözümün göz bebeğini gördüm o beyaz perdenin altına geçmişim gibi kendi gözbebegime bakiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya kandırılmaya delalet eder. Rüya tabircileri bu rüyayı, gerçeklerin örtülmesi ve gerçekleri görmemek manasına işarettir. İnşaAllah bunların farkına varmaya ve hatalardan dönmek olarak tabir etmişlerdir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Kendimi ağlarken gördüm sonra aynada kendime baktığımda sağ gözümün aşırı derecede kanlanmış olduğunu gördüm sol gözümde ise çok az vardı


arifselim
Rüyan tam aksine sevinç ve mutluluk ile sağlık manasına yorumlanır. Allah’tan her zaman hayırlısını dilemek gerekir ve en doğrusunu ancak o bilir.


ayse93
Rüyamda bir kadın ve 2 çocuk vardı bunlarin gözü bembeyaz dı ve kadın birini öldürmüş tü ve kadın ben öldurmedim bir şey Kabilesinden biri öldürdü dedi.bu rüyayı yorumlarmisiniz


arifselim
Bu rüya yolunda gitmeyecek bazı durumlara, olmasını istediğin planların eksik kalacağına veya olmayacağına tabir edilir. Elbette hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kadın büyü yapıyordu ve evin bütün halkın gözleri beyazlaşıyordu ama kadının büyü yaptığını anlamıyordum bitane yaşlı hasta dede söylüyordu.

Merhaba rüyamda bir kadın görüyordum büyü yapıyordu ama büyü yaptığını anlamıyordum bir hasta dede söylüyordu sonra bütün ev halkının gözü beyazlasiyordu.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya kişinin önünde farklı ve arkasında da farklı davranan birisinin varlığına tabir edilir. Allah’u tealadan her zaman hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
salam.ben röyamda başqa birisinin gözlerinin bebekleri ayri ayri renglerde gördüm.biri qara biri mavi.mavi olan gözunde 3 bebek vardi.2si gormurdu biri gorurdu.bir bebeyin ustunde demir birinde burjum baglanmişdi.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Genellikle göze ve nazara gelmek manasına yorumlanır. Ayrıca farklı renklerde görmek ise görüldüğü renge göre yorumlanır. Mavi renk mutlu olmaya siyah ise bazı sıkıntılar yaşamaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hemşire görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar rüyamda bir kadın gördüm kadının bir gözü kırmızı diğer gözü ise karışık yeşil mavi renklerdeydi.Kadını tanımıyordum amma onunla sohbet ediyordum bu rüyanın anlamını öyrene bilirmiyim


arifselim
Rüyada farklı renklerde göz görmek rengine göre yorumlanır. Rüyada mavi göz görmek de yine gönül işi ile yorumlanır.
Kırmızı olduğunu gören kişi çok zor ve kendisini alt üst edecek günler geçirecek demektir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba bugün çok tuhaf bir rüya gördüm. Allah hayırlara çıkarsın inşAllah. Rüyamda evde bir anda doğum yapmaya başladım ve yanımda sadece eşim vardı elimi tutuyordu destek olmak amacıyla. Bebek çok güzeldi bana gülümsüyordu. Kundak yapıp sardım yüzü çok güzeldi ve hep bana bakarken yüzünde tebessüm vardı.ve bebeğin adını Dünyam koymaya karar vermiştim.

Ve daha sonra bir anda annemin ağladığını görüyordum. Göz bebekleri Kocaman olmuştu. Bende onu görünce çok ağlamaya başladım. Anneme bir şey oluyor diye. Hastaneye götürüyordum. Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdide. Çok teşekkür ederim


arifselim
Merhaba kardeşim. Doğum yapmak en hayırlı rüyalar arasındadır. Bebeği bu şekilde görmende öyledir. Ayrıca rüya sahibi için karmaşık olan ve adeta bir düğüm haline gelen problemlerin giderilmesine, bu sayede rüya sahibinin dertten, sıkıntıdan ve zorluklardan solmuş yüzünün de gözlerinin de yeniden güleceğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba. ben rüyamda üzerinde mavi göz olan altın bir yüzük buldugumu gördüm. ne anlama geliyor acaba. Allah hayirlara çıkarsın.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya iş hayatında ve aile hayatında çok sıkıntılı ve sorunlu zamanların yaklaştığına ve herhangi bir sebepten ötürü parasında ya da malında büyük bir azalma olacağına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda tek gözümun renginin gittiğini ve beyaz olduğunu gördüm anlamı nedir


arifselim
Göz nazar anlamına gelir ve sıkça nazara gelebilen bir insana işaret eder. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bahçeli bir bağ evindeyedim. Bahçeden sebze topluyodum. Birden evin üstüne yildirım düşüyodu tam televizyonun üstüne. Koşa koşa eve gittim çünkü evde kızım vardı. 3 buçuk aylık. .yatıyorum onu kucağıma aldım gözleri buğulu ve bebekleride beyazift. Kör oluyorum rüyada. . Hemen uyandım sonra çok korktum.. hayırlara vesile olur inşAllah.


arifselim
Rüyada eve yıldırım düşmesi genellikle karşılaşılacak üzücü bazı durumlara tabir edilmiştir. Evde bir zarar meydana gelmemişse bir sıkıntıdan kıl payı kurtulmak manasında yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler
Rüyamda mavi gözlü dört beş tane kız çocuğu gördüm.
Onları oturttum karşıma konuştum.
Hepinizin gözü mavi ama değişik bir mavi kimi yeşille karışık kimi sade mavi… dediğimi hatırlıyorum. Yorumu nedir?


arifselim
İyi günler. Rüyan olumsuzluklardan sıyrılmak, karamsarlıktan kurtulmak ve daha iyi yaşayabilmek için adımlar atmak isteyen kişilerin içlerindeki umuda işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda ablam ile beraber aynanın karşısına geçmiş gözlerimizin rengine bakıyorduk. Ablamın gözleri gerçekte k.rengidir ama rüyada daha bir açık olmuştu ve sanki elaya çalıyordu. Ben Ablamın göz bebeklerine durup biraz baktım ve Ablamın gözbebeklerinin ikisinde de Kabe nin resmini gördüm. Rüyamı yorumlar mısınız.

Okudunuz mu?  Rüyada Hızır (a.s) görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Göz görmek genellikle nazara tabir edilir. Ancak bu rüyanız hayırlı bir rüyadır. Gözün daha açık bir renge dönüştüğünü görmek de çok hayırlıdır. İyi ve güzel olan şeylerle karşılaşmak anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda aynanın karşısına geciyorum iki gözünmde pembeyle kırmızı arası biseylw kaplı onun altındaki göz bebeğimi sonradan goruyorm ama hala o şey kaplı diyorum ki çok geç yattik herhalde ondan çünkü göz altımda kırmizi


arifselim
Bu rüyayı gören kimse için gelecek olan zor bir sürece işarettir. Gözlerinin kırmızı olduğunu gören kişi çok zor ve kendisini zorlayacak günler geçirecek demektir ama Allah’ın izniyle bunların üstesinden gelecektir. En doğrusunu Allah bilir.


Beyaz Göz
Merhabalar, Benim rüyamda her iki gözüm bembeyazdı. Göz bebeğim yoktu ama görebiliyordum. (Korku filmlerindeki beyaz gözlü hayaletler gibi…) Göz doktoruna gitmeye çalışıyordum fakat bir türlü gidemedim.

Rüyamı yorumlayabilir misiniz? Şimdiden, teşekkür ederim. 🙂


arifselim
Merhabalar. Bu rüya iyi ve güzel durumlara gelmek, başkaları tarafından imrenilmek gibi güzel anlamları vardır. Göz renginin açık renge dönüşmesi hayırlıdır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda bir evdeydim. Evin her yerinde kocaman gözler vardı gözler bak rengiydi ama şu an kendi gözüm olduğuna eminim. Eğer anlamını yazarsanız çok sevinirim.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler Allah razı olsun. Gerçekten çok mutlu oldum. Sağolun Allah hep yolunuzu açık eder inşAllah 🙂


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu şekilde göz görmek genellikle kişinin çevresine hikmetle bakmasına, dersler almasına ve güzel bilgiler öğrenmesine tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda aynada gözlerime bakıyordum gözlerim büyümüştü ve göz beyazımın üzerinde kırmızı kalemle çizilmiş gibi düzgün resimler vardı her iki gözümde.Duvardada değişik şekillerin olduğu bir resim vardı gözümdeki şekillerde duvardaki resmin bölümleriydi


arifselim
Göz görülen rüyalar tek bir anlamda yorumlanmayacak kadar karmaşık ve net bir tabirleri olmaz. Genellikle gözlerdeki kırmızılıklar çok zor ve kendisini alt üst edecek günler geçirecek demektir. Ayrıca bu aynı zamanda kişinin inancı ile tabir edilir. En güzeli Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir. Herşey hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam aslında uzun ama kısaca rüyamda beni çok güzel yerlerden geçiren sonra kuran okunan bir eve getiren genc bir kızla tanışiyorum onunla konuşurken birden gözleri büyüdü bende korkup kendimi lavoboya kitledim çıktigimda onu aradım yoktu.


arifselim
Rüyada bu şekilde görülen gözler nazar olarak tabir edilmiştir. Aslında genel anlamda göz çok geniş manaları ifade edebilir ancak her rüya sahibinin durumuna göre yorumlanması doğru olur.


Kayıtsız Üye
Royada goz qapaqlarimi baglarken her weyi cox aydin gormeyime hetta teeccublenirem bu ne demek
sanki gozlerimi acmiw kimi her weyi iyi gorurem


arifselim
Bu rüya kurtuluşa yorulur ve kişinin önüne çıkan engellerin ortadan kalkacağına, şansının yolunda gideceğine, kısmetlerinin bir bir karşısına çıkacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda kendi sol gözümdeki lens çıkmış, sağ gözümde renkli lensim duruyor, onuda çıkartayım derken sevdiğim bir kız arkadaşım gel benim lensime bak diyor, onun yanına gidiyorum, önce yüzünden maske gibi plastik bir şey çıkartıyor, sonra sol gözü protez ama sadece göz değil, göz çevreside proteze dahil, onuda çıkarıyor, göz çukuru bayağı derin ve gerçek gözü küçücük ve çok kısık bir şekilde görülüyor, ben kafamı çeviriyorum, protez gözünü geri takıyor, sonra yüzünün tamamını kaplayan o plastik maske gibi şeyide takıyor, normal insan yüzü ama maske yakılıyken de, çıkartınca da. Bu rüya ne anlama gelir? (Evli, çocuklu, kadın). Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam Böceği Görmek Rüyada Hamam Böceği Tabiri

arifselim
Merhaba. Bu rüyayı gören kişinin, iş yerindeki ya da sosyal hayattaki tanıdıklarının ve arkadaşlarının ikiyüzlülüklerini görmesine ve bundan dolayı huzurunun kaçacağına ve üzüleceğine alamet eder. Allah’tan hayırlısını dile, şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ben rüyamda gözlerimin iç kısımlarında da göz çıktığını gördüm . Gözlerim kaşınıyordu ve ben gözlerimin iç kısmını açınca bir göz daha çıktığını gördüm yani 4 tane gözüm olduğunu anlamı nedir acaba ?


arifselim
Merhaba. Bazı farklı yorumları olsa da bir göz daha görmek hayırlıdır. Çünkü göz hakikati görmek ve Allah’a olan inancın sağlamlaşmasına da işarettir. Bu rüya sağlam bilgiler edinmek ve inancını kuvvetlendirmek manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


SrfSny
Merhaba;
Evimde otururken yeğenim telaşlı bir şekilde çatı katına yönelip oraya bıraktığı mr sonuçlarını açtı. Bu sonuçlar dayısı Murat’a aitmiş. (sözde inceleyeyim diye daha önce bana bırakmış)

Beraber incelerken etrafımız diğer akrabalarla doldu taştı. O kalabalıkta rahmetli halamı bile görmüştüm.( Murat’ın annesi) Kuzenimin mr sonuçlarının arasında tüm ailesinin ( kardeşlerinden tutun tüm yeğenlerinin bile )bir sürü mr sonuçları vardı. Hepsinde beyin tümörü olduğu görülüyordu.

Yeğenle birlikte elimizdeki filmlerin içinde kaybolmuşken, o kalabalığın içinden bir ağlama sesi yükseldi. Murat fenalaştı diye. Kuzeni getirdiler. Pek bir bitkindi. Ben hala tam olarak orada neler olduğunu anlamış değildim ve bunu belirttim. Birden mekan değişti. Murat’ın abisine sordum. "Abi nasıl oldu neler oluyor bir anlat" dedim. O da hem ağladı hem anlattı. Teselli etmek için sarıldım.

Birden yine ortam değişti.Kendi odamdaydım.Odada teselli ettiğim abim ve yatağımda küçük bir çocuk vardı. Ben yatağıma uzandım ve abimde tam gidiyordu ki odadaki aynayı farkedip "Bu aynayı kaldırmak istiyorum. Seni korkutmasın" dedi ve aynaya yöneldiği anda odamın penceresi açıldı. Kafamı ona çevirdim. Pencereyi kapattım. Abime tekrar dönüp baktığımda gözleri bembeyazdı ve ürkütücü bir şekilde gülümseyerek üzerime yürürken gözlerimi açtım.

Bu nasıl bir rüyadır anlamı nedir???


arifselim
Merhaba. Bu rüya sana her ne kadar tuhaf gibi gelse de asıl olarak pek önemli bir manası olmayan bir rüyadır. Genel olarak bunun yorumu, bilinmeyenlere ulaşmak, saklı olana ulaşmak ve bir şeyi açığa çıkarmaya çalışmak gibi anlamlara gelir. Allah’a havale ederek hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sakızla uyuduğumu ve uyandığımda bu sakızın yumuşayarak diş etlerime yapıştığını ve bunları sökmek için çok uğraştığımı diş etlerimin kızarıp acıdığını gördüm hatta sakız boğazıma kadar inmişti ayrıca babamın masmavi ve açık gözlerle bana bir şeyler anlattığını gördüm


arifselim
Bu rüya gören kimse için ikaz ve nasihat dinlemesi gerektiğine aksi takdirde düzenin bozulmasına ve huzurunun kaçacağına yorumlanır. Buna göre kendine bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamur görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda sag gozum cikmis yerine mavi bir goz vardi daha sonra gormemde bir degisiklik olmadigini fark ettim onuda cikarttim gercek değil kagit oldugunu fark ettim ne demek

Merhaba rüyamda sag gozumun yerinde olmadigini mavi bir goz oldugunu goruyorum sonra onun kuru boyayla cizilmis oldugunu fark edip cekip aliyorum kagda cizilmis acik mavi bir goz oldugunu anliyorum acaba ne demk tsk ederim


arifselim
Merhaba. Rüyayı gören kişiyi heyecanlandıracak ve çok etkileyecek bazı önemli olayların yaşayacağına dair bir işaret olarak tabir edilir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda sınav oluyorum daha sınra sağ elime bir göz çiziliyor bu ne anlama gelir acba ? Teşekürler


arifselim
Merhaba. Gören kişi için oldukça güzel gelişmelere işarettir. Hayattaki yeni atılımlara ve yeniliklere tabir edilir. Üstünde sürekli bazı kimselerin gözü olduğuna yani kontrol veya gözetildiğin anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nakşin
Selamun aleykum ben rüyada sağ gözümde bir değişiklik gördüm.İçi genişlemişti uzay boşluğu gibi veya sadece boşluk gibi kendimi öyle fark edince arkadaşılarım fark etmesin diye gözümü tutarak kaçmaya başladım Allahtan hayırlısı inşAllah yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Gözün görülmesi tek bir şekilde yorumlanmayan farklı manaları olabilen bir rüyadır. Bu rüyanın genel bir yorumu, inanç yani imanla ilgilidir. Allah’ın yarattığı şeylere bir ibretle bakmaya yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir gözümün bir kereden olmadıgını farkettim yerinden cıkmıs gibiydi sonra saglam gözümü kapattım olmayan gözümle gördügümü farkettim…


arifselim
Rüyada bir gözünün olmadığını yada biri ile görmediğini gören kimse, ahiretini ihmal eden kimse olması manasındadır. Tek gözün eksik olması ahiretin eksik olmasına işarettir. Bu rüyayı bir ikaz gibi kabul edebilir ve gören kişi kendisine çeki düzen verebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmın Aleyküm.
Rüyamda gözümde alt kapağımda bir şişlik fark edince uğraşmaya başlıyorum.bi süre sonra şişkinliğin şekli kurşuna benzediğini far edip devam ediyorum ve sonunda gözümün içinde bir kurşun çıkarıyorum.bunun manası nedir.şimdiden Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Tabiri ancak kişiye özel yapılabilecek rüyalardandır. Bu rüya çelişkili haberler almaya ve bazı şeyleri karıştırarak emin olamamaya delalet eder. Göz, genelde nazar manasına ve hakikati görmek manasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.Rüyamda ağzım açık gözlerimden yaş geliyordu.kumda dizlerimin üzerine sürünerek kumun çatlak yerini sürünerek sağ tarafa sürünerek geçtim .yolda sürünerek ana dilimde "Allah’ım sen beni afett" diyodum sonra o yolda sarı orta boylu 2 kazı takip ediyodum birisi belitgin çıkıkları diğeri çıkık değildi birisi. çıkıklı Hz.peygamber (S.a.v) çıkısız ise Allah’dı koydeki evimin onu yani tarlada tam çıkıklı kaza S.a.v de demk için yaklaşıyodum SAllahu derken çıkıksız kaz sağımdaydı ve beni ısırdı elimle bogazından fırlatım o zmn sanki Allah değildi ve ve onu fırlatırken sağ taraftaki gozunu kopardım. bana yine fırladı sağ gozüm olmadığını farketim ve onu solumda dinamun yanındaki büyük kaza dönerek soylerken sol gozumle gorüyodum ve sağ gozumu sanki siyah bezlerle kemiğin üstüne kapatmışlar ve büyük kaza soylediğim söz "gözümü kopardı damara filan koparmadı gerçekten gözümü kopardı " büyük kazı ilk orda gördüm . Sonra bende çıkıksız kazın sağ tarafımdaki gozunu kopardım.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Doğrusu bu rüyan karışık bir rüyadır. Bu tür rüyaları tabir edemiyoruz. Şerli rüyalardan Allah’a sığınmak en doğrusudur. Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


nazar
rüyamda adamın 6 gözü olduğunu gördüm. Bir tarafında 3 diğer tarafında 3 toplamda 6 gözü vardı. Adamı tanımıyorum. Normaldi gözleri
bu tabirin anlamını n’ olur söyleyin teşekkürler

hocam tanımadığım bir adamın 6 gözü vardı. üçü bir tarafta, üçü diğer tarafta. normal herkesin gibi bir gözdü ama sadece sayısı fazlaydı.
bu rüyanın tabiri nedir cevap verirmisiniz.


arifselim
Göz görmenin en makbul olan yorumu nazar demektir. Nazara gelmeye ve zarar görmeye yorumlanır. Ayrıca rüyan tabir edilmesi için çok açık değildir. Allah’a havale ederek hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda küs olduğum bir arkadaşımla ikimizin yan yana yapıştırılmış fotoğrafını gördüm arkadaşımın fotoğrafında alnında bir göz sembolü vardı.Benim alnında da anlayamadığım yazılar yazılıydı.Kur an emojisi vardı.Dini yazılar vardı hatırlamıyorum tam Fotoğrafa baktım ve korktum.Bunu kim yaptı diye düşünüyorum büyü mü falan diye korkuyorum rüyamda acaba bu rüyanın anlamı nedir?


arifselim
Bu tür rüyaları tabir etmek zordur. Çünkü çoğu bilinçaltı denilen ve rüyaya yansıyan rüyalardan ibarettir. Küs olduğun birisini iyi bir şekilde görmek, genellikle o kimse ile barışmak manasında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda oluyordum ama bunu ruyanin sonunda soyluyor birisi ama kim bilmiyorum o ana kadar haberim olmuyor sag veya sol elimde parmaklarimdan bocekler cikiyor ciktika ben silkeliyorum parmaklarimda delikler var bir diğer elimde de basparmagimda bir goz var ve yaninda da kocaman siyah bir bocek seffaf bir balon gibi yeri vardi parmagimda..


arifselim
Çok hayırlı ve makbul bir rüyadır. Ölmek ve vücuttan böceklerin çıkması çok iyidir. İçinde bulunduğu sıkıntılarından kurtulmasına, rahatlamasına ve huzuru bularak uzun bir ömür yaşamasına tabir edilmiştir. Bu sonuçta bir rüyadır ve daima hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda bir yabancının mutfagındayım ve annemle birlikteyim o evin sahibide bir hocaymış ve bana bakım yapıyordu ocaga bir tava koydu ve tavanın içinde büyük büyük göz çıktı ve hoca onu yaktı bir daha çıktı yaktı bir daha çıktı sonra hoca bana döndü dediki senin başına gelenler bunlardan dedi ve ben uyandım acaba rüyam iyimi merak ettim ve size sormak istedim


arifselim
Merhaba. Bu rüya büyük ihtimalle kişiye değen nazar olarak açıklanabilir. Ayrıntılı bir şekilde tabir edecek kadar bizim için berrak bir rüya değildir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Eşimle akşam yürüyoruz bir yere gidiyoruz. (Tam akşam olmamıştı daha alacakaranlıktı) benim sol gözüm hafif ağrımaya başladı. Eşime gözüm ağrımaya başladı dedim. Allah Allah be oldu dedi. Bu arada gözümü ovuşturuyorum. Sonra baktım parmağıma gözümden kan bulaşmış. Tam kırmızı değil. Biraz daha açık renkti.
Hayırlara çıksın inşAllah. Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamur Yoğurmak

arifselim
En isabetli yorum kişiye özel bir şekilde yapılan yorumdur ve bu rüyada özel yorumlanırsa daha doğru olabilir. Genel olarak bu rüya sahibinin gereksiz yere bir çok şeyi yanlış manalara yorduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hurs
Rüyamda işyerimde kazan vardı ve bu kazandaki suda 3 tane iri göz kaynıyordu. Daha sonra bu 3 göz kaynayarak birleşti ve tek büyük bir göze dönüştü.Bu oluşan büyük Gözde kaynamaya devam etti. Yorumlayabilir misiniz


arifselim
Maalesef bunu biz yorumlayamayız. Belki sana özel yani yüzyüze bir yorumcu yorumlayabilir ama bu şekilde bunu biz tabir edemeyiz. Göz görmek genellikle nazar ile tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm rüyamda elimin arkasinda iki tane koyu mavi renkte göz gördüm çok kortum hareket ediyorlardi bune diye soktaydim kuzenimkinde de var mis ömür boyu böyle olacak dedi biri ben bakamiyordum çok kortum neye isaret bu


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan ancak sana özel yorumlanırsa tam isabetli yorumlanabilir. Genel bir manada ise ömür boyunca imrenilen ve süreli insanların gözü üzerinde kalacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimdeyim. Aynaya bakıyorum. Gözlerim kocaman olmuş ve kan kırmızı bir şekle gelmis. Göz bebekleri küçücük siyah nokta kadar görünüyor. Kendimi o halde görünce anneme sesleniyorum. Gözlerim kıpkırmıZı olmuş diye bagiriyorum. Annem de yok bir şey diyor. Tekrar aynaya bakiyorum. Bişey yok… Ama ben korkulu sekilde; ne olur dua et bana anne diye yalvarıyorum. Tamam kızım diye elimi tutacak gibi oluyor. O sırada başımdan biri ittirerek odaya sokmaya çalışıyor beni. Kimseyi göremiyorum. Ama kafamda eli hissediyorum… (3 harfliler yapıyor diye düşünüyorum rüyamda)
Annem bana, gel nereye giriyorsun diyo. Anne odaya sokmaya çalışıyor beni dua edin bana ne olur diyorum.. Sonra uyandım ve hatta gerçekten karistilar bana zannettim ve çok korktum. Hala aklıma geldikçe etkisinde kalıyorum. Yorumu nedir??


Tohat
Hilekar olan bir kişiden zarar görme ihtimaliniz söz konusu olabilir. Size yalan söyleyebilir, bir konuda kandırabilir veya sizin üzerinizden iş çevirerek sizi zor duruma düşürüp üzülmenize neden olabilir. En doğrusunu Allah bilir fakat dikkatli olmakta fayda vardır.


Papatyahanım
Selamun aleyküm ben rüyamda aynaya baktığımda gözümün birini tamamen beyaz diğer gözümün renkli kısmını çift gördüm. Yani gözüm diğer göze kaymıştı. Çok korktum sonra bir güç beni ters dönerdi. Babam ise bana okuyordu dualar ben de ayetel kürsü okuyordum babam okuyup tükürüğünü benim ağzıma veriyordu. Nasıl yorumlarsınız bu rüya beni çok tedirgin etti ilk defa böyle şeyler yaşadım


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kalabilirsin. Fakat kısa bir süre sonra bunu atlatarak şifa bulacak ve eski sağlığına kavuşacaksın. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün Aleyküm. 22 yaşındayım atanamadığımdan polislik için hazırlanıyorum. Kapalıyım açılmayı düşünmüyordum fakat polis olursam açılırım gibi bir düşüncem vardı. Rüyamda mülakatlara katıldığımı fakat orada aynaya baktığımda tek gözümde beyazlık olduğunu gördüm. Görmemde bir sıkıntı olmadığını hatırlıyorum ama aynada kör olmuş gibiydim. Elenir miyim diye sorup durdum herkese. Yorumlarsanız sevinirim çok teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Gökkuşağı Görmek

arifselim
Aleykum selam. Dinini ve ahiretini dünyanın geçici şeyleri için değiştirme. Gördüğün rüyan ise işlediğin veya işleyeceğin bazı hatalara dair bir işaret olarak yorumlanır. Sen kendine bundan böyle bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam. Rüyamda bir erkek görüyorum hafif açık yemyesil gözleri var gözünde ince kemik çerçeve siyah bir gözlük de var. karşısinda da bir kiz var onu tam hatırlayamiyorum ama onun gözü de yemyeşil ve siyah gözlük takmış. Gözleri birbirinin aynısı diyorum. Gözlükleri bile aynı. göz göze bakıyor onlar da. Yüzlerinin göz kısmını görüyorum sadece. Erkek olanı çok net hatırlıyorum ve bir rüyaya göre çok uzun bakıyorum sanki. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Güzel olan her şeyin karşılığı anlamına gelen rüyanın tabirinde açık ifade etmek gerekirse güç sahibi olmaya, ünlenmeye, maddi olarak kuvvet bulmaya, hayatta kendi ayakları üzerinde durup bir çok şeye nail olmaya delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ayrı olduğum kocamın oturduğu apartmanın önündeyim. Kapının önünde bir sürü insan var. kimini tanıyorum kimini tanımıyorum. Gözüm sürekli kocamın penceresinde. Evde mi, yok mu görebilmek için uğraşıyorum. önce pencere kapalı sonra pencereyi açık görüyorum, hata kocam gizli gizli bakıyor diye görüyorum. Binanın kapısından bazı kişiler girip cıkcıkıyor, kapıyı bir tanıdığım genç kadına tutmasını söylüyorum. Niyeki diyor…kimse kocamın o binada oturduğunu bilmiyor. Sonra yanıma 3 yabancı geliyor, birinin erkek diğerinin kadın olduğunu hatırlıyorum üçüncü kişiyi tam hatırlayamıyorum. Alacağın evi peşin mi alacaksın diyorlar evet diyorum. o sırda o yabancı erkek, üstü başı çok temiz ve düzgün giyinmiş. gömleği, gözlerime bakıp – senin gözlerin renkli diyor. Evet diyorum, hava hafiften kararıyor halde, elinde bir el feneri , gözlerime tutuyor ışığı, diyorum ki sizin gözlerinizde mavi. evet diyor. çok nadir olan bir gözlere sahibiz diyor. cebinden tarihi bir şeyler çıkartıyor, bana gösteriyor. Şaşırıyorum ama ne olduğunu neler gösterdiğini hayal mayal hatırlıyorum, madalya gibi bir şeyler. Diyorum ki böyle her tanımadığınız insana göstermeyin, ne olur ne olmaz diyorum. Bir şey olmaz diyor.
Sonra kadına saat kaç diye soruyorum, kadın çantasında saat arıyor. duvarda saat görüyorum ama durmuş . Yorumlarsanız sevinirim

Bayanın, çalışıyorum, tesettürlüyüm, elhamdülillah maddi yönden kimseye ihtiyacım yok. 39 yasında iki erkek evladım var.evlatlarım benim yanımda kalıyor. iki yıldır kocam benden ayrı. henüz boşanmadık. ama boşanma davasını kocam mahkemeye verdi.
yorumlarsanız sevinirim
Allah razı olsun.


Tohat
Hayırlı günler. Kendi öz benliğine olan bakış açını daha da olumluya çevireceğine, kendini iyi ve güzel hissedeceğin duygulara kapılacağına, içsel olarak rahatlayacağına delalet ettiği gibi iş, aile veya yakın kimselere karşı yapacağın yardım ya da desteğe, hayattaki tüm olumsuzluklara rağmen en küçük bir şeyden mutlu olacak bir neden bulmaya çalıştığına, hayata olan bakış açını değiştirmeye ve kendini yenilemeye karar vereceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Geçen sene ramazanda Allah’a dua ettim. Ona sağlığımı düzelt ve verdiklerini geri alma sonra da hayatımdan çık dedim. Uyuyunca şunu gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada havuzda yüzmek

Yaşadığım ilçedeyim apartmanın önünde. Yılbaşı akşamıymış ve kutlama yapacağım. Elimde poşetlerle apartmana girerken bir grup genç önümü kesiyor günah diye beni vazgeçirmek istiyorlar ve rahatsız ediyorlar. Gençlerin lideri açık bol mavi gömlekli kötü suratlı ve yeşil gözlü biri. Onların yanında kendimi kötü hissediyorum. Sonra eve çıkıyorum ve poşetleri tezgahın üstüne koyuyorum.


Tohat
Hayırlı günler. Rüyan duanın karşılığını göstermiştir. Dünyanın iyisini, süsünü, neşesini, eğlencesini arzuladığına ve günaha, dine, doğruya, hakka itibar etmediğine, önüne çıkan hakkı gösteren tüm işaretlere rağmen doğruyu görmek istemediğine işaret etmektedir. Kulun yaşadığı sağlık, maddi ve manevi tüm sıkıntılar imtihandır. İlim konusunda araştırma yapıp imanı güçlendirmek hak olanı idrak etmek için ilaçtır. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Hocam rüyamda evimin mutfağındayım. Eşim de yanımda. Birden çok rahatsız oluyorum ortamdan ve diyorum ki eşime, burası beni kötü yaptı, salona geçeyim. Ve hızlıca salona geçiyorum. Eşim de peşimden gelip yanıma oturuyo. Bu sırada gözlerimin önce buğulandığını, az görmeye başladığımı ve görüşümün neredeyse tamamen kapandığını gördüm. Akabinde korkudan uyanmışım. Yorumlayabilir misiniz


Tohat
Ve aleyküm selam. Kişinin eğer insanların görmekten hoşnut olmayacağı davranışları varsa bunları düzeltmesi gerektiğine veya rüya sahibine yakınlarından kalacak ve maddi manevi olarak rahat etmesini sağlayacak gözünü dünyaya açıp ferahlatacak mirasa, zenginliğe işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sohbet meclisine giderken alevi meclisine gittiğimizi fark ettik sonrasında bıyıkların dan fark ettik ve döndük gideceğimiz yere gittik orda iki kişi vardı biri benim en sevdiğim insanlar arasında yer alır bu iki kişi birilerinin kulağın arkasından bir şiş yardımıyla kafa tasının içine sokarak gözü yuvasından çıkardılar ve çıkarılan göze bir dikiş attılar bu işi en güzel yapana 40 yada 40 bin altın ödül verileceğini söylediler ve orda yanan eski gaz lambası vardı dua ettiler o ışın ebediyen yanmasına dair


Tohat
Hayırlı günler. Nazar ve kem gözlerin üstünde olması manasındadır. İç yönünün veya dış yönünün bazı kimselerin dikkatini çekerek haset etmesi anlamı taşımaktadır. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir


Kayıtsız Üye
Merhaba bugün sabah ezanından sonra bir rüya gördüm. Rüyamda banyodan çıkmış saçlarıma bakmak için aynaya gitmiştim. Aynaya çok yaklaştığımda gözlerimin rengi turuncu oluyordu ama çok güzel canlı bir turuncuydu. Uzaklaştığımda normal rengini alıyordu aynaya tekrar yaklaşarak gözlerime baktığımda yine o turuncu rengi alıyordu. Bu rüya nasıl tabir edilir? Neyin hanbercisidir? Şimdiden teşekkürler.


Tohat
Merhaba. Bu rüyanın iki türlü yorumu yapılmakla birlikte her ikisi de hayırlı tabirlerdir. Buna göre rüyanın tabiri istikbalini güzelleştirmek için yeni atılımlar veya kendinde yapacağın değişimler ile harekete geçip aktif olabileceğine, bir diğer tabire göre ise eskiye nazaran bundan sonraki hayatın tersi olarak çok daha iyi günler göreceğine ve geçmişte gördüklerinin aksine para, sağlık, itibar gibi konularda hayatında iyileşme görüleceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada göz görmek, rüyada beyaz göz görmek, rüyada goz gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Göz görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.