Anasayfa
13 Ocak 2023, 13:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Göze Perde İnmesi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Göze Perde İnmesi görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖZE PERDE İNMESİ

Bir kimse rüyada gözlerinde beyaz perde olduğunu görse, Yakup (A.S.) gözlerine gelen perde kıssasına binaen, o kimseye büyük bir üzüntü isabet eder ve bunlara sabreder.


Cevap: Rüyada Göze Perde İnmesi görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada gözünüze perde indiğini görmek hayatınızda yaşanılacak olan büyük bir üzüntüden dolayı kendinizi kahredeceğinize ve kimselerin yüzüne bakamayacak duruma geldiğinizden dolayı yaşadığınız olaylara sabrederek her şeyin yoluna girmesini beklemenize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Nihat Hatipoğlunu Görmek

Rüyada Gözlerimin Rengi Değişti ve Gözlerimde Perde Vardı

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum

Ben çok garip bir rüya gördüm ve şu an çok korkuyorum.Rüyamda gözümde perde,zar gibi bir şey oluşmuştu.Sonra o zar yırtıldı.Sonra rüyamda ayna gibi bir yerin karşısına geçtim ve baktığımda gözlerimin rengi yeşille kahverengi arası bir renge bürünmüştü.Sonra gözlerim tekrar düzeldi,o perde veya zar kalktı ve kahverengi oldu.Acaba bu rüyanın yorumu ne olabilir?

Okudunuz mu?  Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek

Allah’a emanet.


Yorum: Rüyada Göze Perde İnmesi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Tam aksine gördüğün rüyan çok hayırlıdır. Güzel ameller işlemeye, beklentilerinin gerçekleşmesine, hasta ise iyileşmesine ve ne tür sıkıntıları varsa geçmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gece görmek (İmam Nablusi)

rüyada göze perde inmesi, rüyada gözüne perde inmesi, goze beyaz inmesi rüyada

Bu kategoride yer alan Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Göze Perde İnmesi görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.