Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Göz Kırpmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Göz Kırpmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖZ KIRPMAK

Rüyada birine göz kırptığını veya kendisine göz kırpıldığını görmek üç şekilde yorumlanır; gizli bir iş, alay etmek, kaza. Bir ihtiyar kadının kendisine göz kırptığını görmek, dünyanın kendisine güleceğine; kendisinin bir ihtiyar kadına göz kırptığını görmek, dünyaya bağlı olduğuna; bir genç kadınagöz kırptığını görmek şehvetli olduğuna; bir genç kadının kendisine göz kırptığını görmek, nefsine hakim olamayacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamsi görmek (İmam Nablusi)

Bir toplulukta herkesin birbirine göz kırptıklarını görmek, halk arasında gizli bir iş döndüğüne; tanınan bir kişiye göz kırpmak, ondan yardım beklemeye; bir tanınmış adamın kendisine göz kırptığını görmek, o kişi yüzünden işlerinin yoluna gireceğine işarettir.


Cevap: Rüyada Göz Kırpmak görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada birine göz kırptığını görmek iş yerinizde olsun aile içinde olsun arkanızdan iş çevirenlerin olduğuna ve bu kişilerin sizin arkanızdan çevirdikleri olayların sonucunda çok acı şeyler yaşayacağınıza bu nedenle kendinize dikkat etmeniz gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Gökkuşağı Görmek

rüyada göz kırpmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Güzel Konuşma görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Göz Kırpmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.