Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖZ YAŞI

Rüyada görülen göz yaşı eğer soğuksa ferahlıktır. Sıcaksa, üzüntü ve kederdir.

Rüyasında ağlamadığı halde yüzüne gözyaşlarının aktığını gören kimseye sülalesi hakkında kötü söz söylenir fakat rüya sahibi sözü geçen birisi olur.

Rüyasında gözlerinin sulandığını gören kimse, helal mal biriktirir ve kendisi bunu gizlemeyi çok istediği halde düşmanı o malı açığa vurur. rüyada yaşların gözünün üzerine akması, rüyayı görenin kalbinin temiz olması ve rahata kavuşmasıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada havuzda yüzmek

Cevap: Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada göz yaşı döktüğünü görmek kalbinizin çok temiz olmasından faydalanmak isteyen kişilerin olduğuna ve bu kişilere fırsat vermemeniz ve onları kendinizden uzak tutmanız gerektiğine ve sizin böyle yapmanız sonucunda refaha ereceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Hanımeli görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Sevinç gözyaşı dökmek.

Nil8788
Merhaba,rüyamda,dişimin yapıldıgını gördüm.Daha sonra,cok yüksek,engebeli,cok dar tepeler aşarak yukarı çıktım ve orada7 yıldır görmedigim eski erkek arkadaşım beni bekliyordu .Tepeye cıktıgımda yurtdısında ve denizin oldugu , harika kar yagan bir yerdeydim ve ona ulasmak için oraya gittiğimi biliyordum. Beni görünce mutlu oldu ve gülümsedi.Bende sevincten ağlıyordum ve uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Yorum: Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Zorlukların ardından mutluluğa, huzura, emek verdiğin işlerinin karşılığını en iyi şekilde almaya, meyvesini tatmaya, hayatta rahata nail olmaya, hayırlara vesile olabilecek bir rüyadır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


musemma 2019 ruya, Ruyada goz yasi

Bu kategoride yer alan Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.