Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gustlenmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gustlenmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GUSTLENMEK

Rüyada cünüplükten dolayı ve Cuma namazı için gustlenmek, günahlardan tövbe etmeye, ana ve babası veyahut ahbapları hakkında gereken iyiliği yerine getirmeye yorumlanır.

Gusledip yeni elbise giymediğini gören kimsenin, üzüntü ve kederi gider ve vücudu sıhhatli olur. Guslettiğini ve eski elbise giydiğini gören kimsenin üzüntü ve kederi gider, ancak fakirleşir.

Okudunuz mu?  Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

Guslünün tamamlandığını gören kimsenin işi de tamamlanır. Guslünü tamamlayamadığını gören kimsenin arzu ettiği işi de tamamlanmaz.

Gusletmek için bir havuza veya küçük bir kuyuya ve bunlar gibi şeylere girdiğini gören kimse, bekarsa evlenir. Tünelde guslettiğini veya abdest aldığını gören kimse, çalınan şeyini bulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Hanımeli görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse fazla sıcak su ile guslettiğini görse, o suyun sıcaklığı nisbetinde o kimse üzüntü ve kedere düşer.

Kendisini başka birinin yıkadığını görmek, onun kendi hakkında iyi düşündüğüne işarettir. Yıkanması caiz olmayan bir şeyi görmek, hakikatle eğri olan bir şeyi doğru sandığına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi)

Kış mevsiminde soğuk su ile gusül ettiğini gören gama, kedere ve hastalığa düçar olur. Yaz gününde soğuk su ile gusül etmek ise bunun aksidir. Kışın sıcak su ile gusül ettiğini görmek, kazanç ve her yönden faydalanmaya, hasta ise şifaya delalet eder. Yazın sıcak su ile gusül etmek ise bunun aksine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gusül abdesti almaya başlamak ama yarım kalmak Gusül mü almam gerekiyor acaba bu neye delalet ?

Gusül için bir havuza veya banyoya ve benzeri bir su içine girdiğini gören bekar ise evlenir. Bir kabdan abdest aldığını gören, çalınmış malını tekrar eline geçirir.

Tanımadığı bir kadının gusül ettiğini görmek yağmur yağacağına; ellerini kil (toprak) ile yıkamak bir kimse ile aralarındaki düşmanlığın biteceğine, bir insandan beklediği bir şeye kavuşacağına, günahkar ise tövbeye; kil ve sabun gibi bir şeyle yıkandığını görmek, kederinin kalmayacağına, din kuvvetine, borç ödemeye, gizli şeylerin çıkacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada göze siyah kalem çekmek

Rüyada cenazeyi yıkamak, onun borcunu ödeyeceğine; ölünün kendi kendine yıkandığını görmek, çocuk ve torunlarının kederden kurtularak hayır ve berekete kavuşacaklarına, malının artacağına, çocuğu olacağına; ölüyü başka bir adamın yıkadığını görmek, onun aracılığı ile günahlarının affedileceğine; ölünün elbisesini yıkamak için birini çağırdığını görmek duaya muhtaç olduğuna, sadakaya, borcun ödenmesine, vasiyetinin yerine getirilmesine ve özetle sorumu olduğu şeylerin hepsini yerine getirmesine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Gustlenmek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada cünüplükten dolayı gustlendiğini görmek doğru yolu bularak işlediğin tüm günahlar için alla ha el açıp tövbe edeceğine ailenize ve anne babanıza karşı tüm görevlerinizi yerine getireceğinize işaret eder.


rüyada yıkanmak imam nablusi, rüyada yikandigini gormek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Hacerü'l Esved görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gustlenmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.