Anasayfa
17 Eylül 2022, 9:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÜLMEK

Rüyada -kahkahasız-gülmek ferahlık ve sevince yorumlanır. Kahkaha ile gülmek ise, ağlamaya yorumlanır. Rüyada yapılan bir şakadan dolayı gülünürse, şaka yapan kimsenin uyanıkken insanlıktan uzaklaşmasına yorumlanır.

Bir şeyi taklit etmekten dolay ı gülmenin tabiri de böyledir. Zira bu durum mahzurlu bir şeyi yapmaya delildir. Rüyada güldüğünü görmek, gam ve kedere yorumlanır. Eğer kahkaha ile ölür ise keder daha büyük olur. Kirmani’ye göre; rüyada tebessüm ederek güldüğünü görmek murad müjdesidir. Cafer-i Sadık’a göre; uykuda, rüya aleminde tebessümle güldüğünü görmek, hay ırlı bir evlat sahibi olacağına, eğer bekar ise iyi bir kızla evleneceğine ve her durumda bu rüyasının hayırlı olduğuna dair müjdedir.

Okudunuz mu?  Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek

Cevap: Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada kahkalarla güldüğünü görmek çok duygulu anların yaşanacağına ve bundan dolayı ağlayacağınız size yapılan haksızlıklardan dolayı sinirlenerek ağlamanız yada içinizi rahatlatmak için ağlayacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. İlk Rüyamda; Sınıfımdayım ve herkes de sınıfta ve öğretmen geliyor, kimya öğretmeni ve "evet ders işleyeceğiz" diyor ve sonra hangi konuyu işleyeceğimizi söylüyor ama hatırlamıyorum. Ben, defterimi, kalemimi ve silgimi çıkarırken espri yapıyorum ve espriye benim sağ tarafımda oturan kişi sesli bir şekilde gülüyor. Ve bana benim ismimle seslenerek ve gülerek "Ulan ya." diyor ve gülmeye devam ediyor. Neyse, sonra bende kalemimi defterimi ve silgimi çıkarıyorum ve bir bakıyorum ki öğretmen değişmiş ve yerine bizim okula bu sene gelen dil anlatım öğretmenine dönüşmüş. Sonra ders işlemiyoruz ve hocada sınıfta geziyor yani aralarımızda geziyor, bize bakıyor falan. İşte sonra benim yanıma geliyor ve kalemimin masada olduğunu görüyor ve bana "kalemini alıyorum 0.7 uçlu kalem değil mi?" diyor ve ben ilk başta duyuyorum ama cevap vermiyorum ve sonra yoklama defterinin yanına gittiğinde bana tekrar "0.7 uçlu kalem değil mi?" diye ve ben de "evet" diyorum. Sonra teneffüs oluyor ve ben ayağa kalkıyorum ve sınıfımda gezinmeye başlıyorum. Sevdiğim kız yanıma geliyor ve benimle konuşmaya başlıyor ama konuşmayı hatırlamıyorum fakat o benimle ve ben de onunla konuşurken ben ona sürekli olarak koluna ya da eline dokunuyorum. Ve sonra sohbetimiz bitiyor ve o, benim oturduğum sıraya gidip oturuyor ve bende hâlâ sınıfta geziyorum ve sonra öğretmen tekrar geliyor ve sırama geçmek için gidiyorum ve sevdiğim kız benim sıramda oturuyor. Bu arada hoca geliyor ve "ders işleyeceğiz" diyor ve ben de "ne zaman işlemedik ki" gibi bir şey diyorum ve yine aynı kişi gülüyor ama bu sefer benim sevdiğim kızda gülüyor, hafif bir tebessüm ile. O, hâlâ benim sıramda oturuyor. Ondan sonra rüyayı hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Güve görmek (İmam Nablusi)

İkinci Rüyamda İse; Canım sıkılıyor ve bu arada söylemesi ayıptır azıyorum. Ve sonra ( böyle cümleler kuracağım için şimdiden çok üzgünüm. ) canım porno izlemek istiyor ama çok fantezili bir şekilde. Ve bir p…. oyunu açıyorum. Oynamaya başlıyorum ve bir karakteri yönetiyorum. İlk önce başladı ve bir kapıdan içeri girdim. Etrafım dar ve küçük bir koridor. Kapılar kahverengi ve duvarlar beyaz, sağ arka tarafımda askılık benzeri bir şey var, işte orada anahtarlar falan var. Ve oradan anahtarları alıyorum ama birkaç şey daha alıyorum ama tam hatırlamıyorum ya da çıkartıyorum. Bu ayakkabı olabilir ve montumu da. Emin değilim. Sonra o aldığım anahtarla önümdeki odaya giriyorum ve odanın içinde bir kızıl saçlı ve bir sarışın kız ve bir tane de erkek var. Ve şöyle diyor sanırım kızıl kız ya da erkek "sonunda geldi" diyorlar ve gülüyorlar hafif bir tebessüm ile. Bu arada içeri girdiğim oda manzarayı full olarak gösteriyor. Yani camlar büyük, etrafı çok net bir şekilde görebiliyorsun. Binalar vb. falan. Sonra erkek olan kızıl saçlıya ( Çok afedersiniz ) uvzunu yalatıyor ve benimkisini de sarışın olan. Bu arada bunların hepsi yerde oluyor, diz çökmüş bir şekilde. Sonra ben eğiliyorum kızı öpmek istiyorum ama onun yerine kendi uvzumu öpüyorum. Sonra ayağa kalkıyoruz ve sonra o, manzaraya karşı eğiliyor ve bende ona malum şeyi yapıyorum ama haram olan yoldan değil neredeyse herkesin helal olarak kabul ettiği yerden. Ve başlıyorum, neredeyse boşalacağım sırada uykudan uyanıyorum. Bu arada odadaki kimseyi tanımıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Göğe Çıkmak görmek (İmam nablusi)

( Bu rüyalar sizce ne anlama geliyor. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim ve özür dilerim eğer yanlış ve çok ahlaksız bir cümle kurduysam. )


Yorum: Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. İlk görmüş olduğun rüya, hayat boyu sürecek olan dostluklara sahip olmaya, her alanda destek görmeye ve başarılı bir dönem geçirmeye işaret olarak tabir edilir. Diğer rüyan ise, tamamen şeytani bir rüyadır. Böyle görülen şeytani ve cinsel içerikli rüyalar genellikle insanın işlediği günahlarından uzaklaşması anlamında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamur Yoğurmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda nişanlımla bir evdeyiz ben uzanmışım oda yakınım da oturuyor birbirimize bakıp bakıp gülümseyip duruyoruz sürekli sonra nişanlım kalkıp yanıma uzanıyor bende utanarak ona sarılıyorum gülümsüyoruz birbirimize bakıp bakıp… sonra dışardaymışız el ele yürüyoruz sohbet ediyoruz yine birbirimize bakıp bakıp gülümsüyoruz … sonra bir masada oturmuşuz bişeyler yiyoruz yanımızda benim bir kız arkadaşım daha var onunla nişanlım sohbet ediyor bakışmalarına sahit oluyorum arkadaşım nişanlıma aşık olmuş şekilde bakıyor ve ben sinirlenip kaşığı fırlatıp nişanlımı kolundan tutup kenara çekiyorum kızıyorum ona sana nasıl baktı diyorum oda diyor bana aşık olmuş arkadaşın diyor o arada arkadaşım da geliyor ben arkadaşıma sardırıyorum yumrukluyorum nişanlım ve bir adam ayırmaya kızı kurtarmaya çalışıyor ama ben yumruklamaya devam ediyorum alamıyorlar kızı. Sonra degişiyor arabadayız nişanlım ve ailelerimiz ile birlikte arabada bir yere gezmeye gidiyormuşuz arabada gene birbirimize bakıp bakıp gülüyoruz sürekli 😂 sonra ananemlerde otururken görüyorum bizi kalabalık ailelerimiz ananemler filan var ben nişanlımdan ilgi istiyor gibi başımı koltuklara koyuyorum başım dönüyor midem bulanıyor diyip duruyorum benimle ilgilensin diye sanki sonra nişanlım birilerine kızıyor hasta olmuşum diye sanırım beni alıyor nişanlım dışarı çıkarıyor yüzümü yıkıyor ben panik atak geçiriyor gibi bişeyler yaşıyorum sakin ol nefes al filan diyor bana sonra gitmeye yakın ben tuvalete girmişim tuvaletteyim ama dışarda nişanlımı arkadaşlarıyla konuşurken görüyorum benim hakkımda teni ne renk çok merak ediyorum gibi açık secik seyler söylüyor bir yandan küçük bir çocuk tuvalette beni görmeye çalışıyor sürekli ben tuvaletimi yapıyorum af edersiniz küçük abdestimi yapıyorum uzun uzun her yerime bulaşıyor bacaklarıma heryerim idrar oluyor siliyorum peçeteyle sonra çocuk beni görüyor tuvalette gidiyor nişanlıma söylüyor gördüm diye gülüyor… o arada ben tuvaletteyken nişanlım herkes gitmeye kalkmış arabalara binmişler sıra sıra araba olmuşlar beni beklemeden gidiyorlar ben aceleyle tuvaletten çıkıyorum durun durun beni bekleyin diye koşuyorum arabaya atlıyorum içine giriyorum nişanlım arabayı sürüyor arabaya bindim son anda ama kapısı kırıktı kapanmıyordu düşecem diye korkuyordum… böyle uzun bir rüyaydı affola yorumlayandan Allah razı olsun 🙏

Okudunuz mu?  Rüyada Gök Gürlemesi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Sevdiğinle göz göze bakışıyor olarak kendini görmen bazı sebeplerden ötürü tartışmanıza işaret etmektedir. Dikkat edilmediği takdirde ve öfkeler dizginlenmediğinde sonuç olumsuzluğa kadar varabilecek düzeyde olabilir. Nişanlını kıskanıyor olarak görmen ise mal mülk isteğinin fazlalaşmasına ve bunun için gereğinden fazla çaba sarf etmene kendine ve özel hayatına yeteri kadar zaman ayırmayacak kadar değer vermene delalettir. Kendini tuvalette görmen ise yaşadığın maddi ve manevi sorunların son bulmasına, emeklerinin karşılığını kat be katını alabileceğine, emek verip tamamlayamadığın işlerini nihayete erdireceğine ve bunlardan kazanç sağlayacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Helva görmek (İmam Nablusi)

rüyada gülmek imam nablusi, Imamı nablusi rüyada gülmek , gülmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Güldürmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.