Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gümüş görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gümüş görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÜMÜŞ

Rüyada görülen gümüş, birikmiş mala, külçe halindeki gümüş güzel bir kadına yorumlanır. Çünkü gümüş kadınların takındıklarışey lerdendir.

Gümüş aynaya bakmakta hayır yoktur.

Rüyada kendisinin gümüşten bir kabı olduğunu veya kendisine gümüşten bir şey ya da kap içerisinde tanımadığı gümüş parçalar verildiğini gören kimse, bir şey i gizler veyahut kendisine bir mal, eşya ve kumaş gibi şeyler emanet bırakılır. O kimse Allah (C.C.)’dan korksun ve emaneti sahibine versin.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzüne yükselmek

Rüyasında gümüş erittiğini gören kimse, eşiyle kavga ederek herkesin diline düşer.

Rüyasında altın ve gümüş gibi değerli kapların değersiz kaplarla birlikti görülmesi, fesadı veya rüya sahibinin saplanıp kaldığı bir şüpheyi ifade eder.


Cevap: Rüyada Gümüş görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada gümüş görmek kenarda biriktirmiş olduğunuz paralarınızı değerlendirerek kendinize ve ailenizin rahatı için mala alacağınıza ve bu alınan malın size mutluluk ve huzur getireceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi)

imam nablusi rüyada gümüş görmek, rüyada gumus kap gormek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Harman ve Harman Yeri görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gümüş görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.