Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gümüş Para görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gümüş Para görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÜMÜŞ PARA

Rüyada görülen gümüş akçe, yanında gebe kadın olan kimse için çocuğa yorumlanır. Bazen gümüş para, zikir ve tesbihe, bazen de ızdırab veren dövmeye yorumlanır.

Gümüş para söze yorumlanır. Eğer gümüş safi ve temiz olursa, o paralar ilim ve güzel sözdür yahut ihtiyacı gidermek yahut namazdır.

Okudunuz mu?  Rüyada Haşlama görmek (İmam Nablusi)

Gümüş paraların sayısı iyi amellerin sayısıdır. Gümüş paraların genişliği, dünyanın genişliğidir.

Halis ve temiz gümüş, rüya sahibinin dininin temizliğine ve herkes için onun iyi muamelesine yorumlanır.

Rüyada gümüş paralardan saçılan şey, güzel ve hoş sözdür.

Gümüş paralar altın ile karışık olursa, duanın kabul edilmesine, ihtiyaçların görülmesine ve hastalığın şifa bulmasına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Haç görmek (İmam Nablusi)

Gümüş paraların karışığı, alçak ve çirkin bir söz, yahut hayırsız bir hizmetkardır. Bazen de gümüş para, zorla ihtiyacı gidermeye yorumlanır.


Cevap: Rüyada Gümüş Para görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada gümüş para görmek hiç beklemediğiniz ve aklınıza bile gelmeyen bir dostunuz tarafından alçakça ve çirkince sözlere maruz kalacağınıza ve bu duyduğunuz laflardan dolayı sıkıntılar içinde olacak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için biraz zorlanacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada genital bölge kılı görmek

Ruyada gumuş para almak nablusi, Rüyada para görmel, rüyada bozuk para görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Harman ve Harman Yeri görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gümüş Para görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.