Anasayfa
3 Ocak 2024, 10:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Güvercin görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Güvercin görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÜVERCİN

Rüyada kendisine bir güvercin verildiğini görmek, uzak bir yerden fayda ve iyilik görmeye işarettir.

Güvercine silah atan, bir kadına iftira eder.

Güvercin eti yiyenin eline mal geçer. Kendisine bir güvencinin uçarak geldiğini görene, uzak yerden hayırlı bir haber gelir.

Başına ve omuzuna güvercin konan büyük sevinç tadar.

Bir güvercin tutan bekar ise evlenir, evli ise kızı doğar. Güvercin rüyası herhalde hayırlıdır.

Rüyada güvercini öldürmek, kaçırmak, birine vermek, satmak, kovmak fenadır.

Birçok güvercinleri olduğunu gören, bir topluma baş olur. Evinden bir güvercin uçup gittiğini görmek, karısından veya kocasından ayrılacağına delalet eder. Evinin saçağına, bahçedeki ağaca, pencere önüne bir güvercin konduğunu görmek, uzaktan bir misafirinin geleceğine delildir. Birçok güvercinin evine gelip gittiklerini görenin çocukları, itibarı ve misafirleri çok olur. Güvercinlerle

oy nadığını gören batıl ile uğraşır. Rüyasında güvercin avlamak için yere darı serptiğini gören, halkı isyana sevk eder. Bir güvercinin kanadını yolduğunu veya kestiğini görmek, eşinin evden ayrılmasına engel olduğuna delalet eder.


Cevap: Rüyada Güvercin görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada birden fazla güvercin görmek eşinizden ayrılma kararı alacağınıza ve bu ayrılık kararını duyan ve sizden çok uzaklarda olan bir yakınınızın size misafirliğe gelerek evliliğinizi kurtarmak için çalışmalarda bulunacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Güvercin görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda içi boş bı ev görüyordum güzel ve temiz bir evdi biz içine yerlesiyorduk yavaş yavaş yengemlerle, bir odada birden fazla güvercin vardı havada ama güvercinlerin büyüklüğü bir köpek kadar vardı nerdeyse aslında bu kadar kısa değil ruyamin devamı vardı ben hatırlayamıyorum güvercinin normalinden fazla büyük olması beni meraklandirdi cevap verirseniz sevinirim


Yorum: Rüyada Güvercin görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Güzel ve anlamlı bir rüyadır. Huzurlu ve sorunların aşıldığı bir yuvaya, zor günlerde insanın yanında olacak, acısını paylaşacak, destek verecek, vefalı ve gerçek bir dosta işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Güzel rüya görmek için dua

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm rüyamda bir evin bahçesinde oturuyordum etrafımda bir çok beyaz güvercin vardı beyaz güvercinler den ikisi yatak odası halimin üzerine konmustu rüyamda yorumlarmisiniz


arifselim
Aleykum selam. Gerçekleştirmek istediği projelerinin artık işleyeceğine ve çok yoğun bir döneme gireceğine işaret eder. Aile hayatı açısından ise, mutluluk verici olaylar yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki tane güvercin gördüm böyle cami avlularında buğday attığımız güvercinler gibi.Güvercinin biri kanatları ve ayakları kuma gömülü diğeri onun yanında duruyor gömülü felan değil istese uçabilir ama kımıldamadan diğerinin yanında bekliyordu .Yorumunu çok merak ettim


arifselim
Gerçekleştirmek istediğin iki iş, iki proje veya iki girişim manasındadır. Bazı işlerin yolunda gitmesine rağmen bazısında sorun yaşamaya işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dam üstünde yatakta yatıyordum sabah kalktığımda damın üstüne bir sürü guvercın vardı ve daha da gelıyorlardı yataktan doğruluyordum ve elımı guvercınlere uzatıyordum iki tanesi gelıp elıme konuyordu dıyer ekımde buğday vardı ve elıme konan guvercınlere verıyordum ve yıyorlardı ve sırayla elıme konmaya başlıyorlardı guvercınler. Rüyamı yorumlarsanız sevınırım hocam tşkler şimdi den


arifselim
Güzel ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Güvercinlerin konması genellikle kısmetin açık olmasına işaret eder. Bekarlar için evliliğe ve maddi açıdan da bolluk ve berekete tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iyi günler bugün rüyamda gri renkli güvercin gördüm sağ elimin yüzük parmağımı sürekli ısırıyodu ama canım nasıl yanıyo itiyorum yine yapışıp ısırıyo sonra sol elimin yüzük parmağını da ısırıyodu acıdan ağlayacaktm nerdeyse sonra annem gelip kusu alıyo ellerime bakıyorum ısırdıkları yerler kanıyodu yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada geminin uçtuğunu görmek

arifselim
Hayırlı günler. Olmasını çok arzuladığın bir şeyinin olmasına ama bundan dolayı pişmanlık duymaya ve acılar çekmeye işaret eder. Elbette bunlar sonuçta birer rüyadır ve daima hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum,Rüyada bir mutfaktayım balkonun kapısı açık masaya güvercinler konuyor geniş bir tabaktan hepsi yemek yiyorlar bende masanın bir ucunda kahvaltı yapıyorum.yengemlerin eviymiş ama onların evi gibi değil.hortumlarla binanın dışını yıkıyorlar her yer su oluyor apartman ıslanıyor belediye apartmanların dışını yıkıyormuş güya.ahır gibi bir yere giriyorum koyun var koyun da sanki bana bağlanmış gibi benimle geliyor birkaç adım sonra ordan çıkıyorum,uyanıp uyuduktan sonrada rüyamda sol azı dişimin sallandığını farkediyorum çıkarsam mı diye anneme soruyorum hayırlara vesile olsun inşaAllah


arifselim
Aleykum selam. Genel olarak kısmet, nasip ve dertlerini sırlarını paylaşacak bir dosta işaret olarak kabul edilir. Dişin sallanması ise zor bir durumunda sana yardım edecek birisi olacağına yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler dilerim.Rüyamda evimin oturduğum odasını darmadağın gördüm.Toplamak için harekete geçtiğimde kuş yumurtası gördüm halının üstünde çeşitli yerlerde 4 tane çatlamaya ve kuşlar doğmaya başladı.O esnada kuşların annesi olduğunu hissettiğim güvercini gördüm.2 çocuğumla beraber yavruların doğuşunu seyrettik ve sonra oda içinde uçmalarını.Onları zarar gelmeden nasıl muhafaza edebilirim diye düşünürlen uyandım.Yorumunuz için şimdidem teşekkür ederim.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya gören kişi için evi ve ailesi ile ilgilidir. Evi içindeki mutluluk, sevgi ve saygıya işaret eder. Genel olarak ise ev içinde meydana gelecek olan sevindirici gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar, rüyamda bir evin penceresinden etrafımdaki evlere bakıyorum, bulunduğum ev konum olarak yüksek ve etraftaki çoğu çatıyı görüyor ve bütün çatılarda beyaz güvercinler var. Bu kuşlar göç etmeye hazırlanıyormus. Hem çatılarda Hem de havada uçan bir sürü beyaz güvercinler yanımda biri var ve ben hayranlıkla o kişiye kuşları gösteriyorum

Okudunuz mu?  Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya iş hayatı ve yeni projelerle ilgili olarak yorumlanır. Gören kişinin gerçekleştireceği çalışmalar için uzun zamandır beklediği haberleri alıp yeni bir döneme gireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mutasyon
Selamun aleyküm hocam,rüyamda sığınak gibi harabeye yakın hafif karanlık bir yerde,tanımadığım birisi ile tahta bir tezgahın yanına götürüyor.Tezgahın üzerinde yaklaşık bir düzine ayakları bağlanmış beyaz güvercin gösteriyor.Birkaç tanesini eline alıp kontrol ediyor,seviyor.Bu rüyanın manası nedir yorumlarsanız sevinirim? Şimdiden çok teşekkür ederim,Allah razı olsun hayırlı haftalar.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ilk önce yaşanacak olan ve üst üste gelecek olan sorunlar ve sıkıntılar anlamındadır. Daha sonra ise emeğinin karşılığını göreceğine ve başarılar elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mevlt
Ruyamdabir ateist arkadaşimin guvercinleri oluyor 8 tane küçük bir besleyecek yeri var ve beraber bunlari bekliyoruz guvercinler tek tek geliyor 11 tane guvercin geliyor kumese ve 2 tane kahverengi tavuk geliyor gelen guvercinlerin biri beyaz bir guvercin ben bu guvercini elime alip bakiyorum hayirdir insAllah yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Bu rüyanın bir çok yorumu olabilir. Bundan dolayı kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Genel olarak kişinin zor zamanlarında yanında olacak olan bir çok dostu olacağına ve alacağı bir haber manasında tabir edilir. Bazende bu gönül işinde tercih yapacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda iki arkadaşımla birlikde yürüyoruz arkadaşımın biri yerde gri renkli güvercin görüyor diğerine sesleniyor gördün mü tutda yiyelim diye oda görür görmez güvercine doğru koşuyor yakalıyor yazık bırak diyorum bırakmıyor kafasını koparmaya calışıyor ama kopmuyor sonra bıcak bulmaya gidiyorlar rüyamın anlamı nedir aceba ?


arifselim
Güvercin görmek iyidir. Bir dosta, iyi bir arkadaşa ve bir yardımcıya işarettir. Bu rüyanı tam yorumlamak için senin konumunu bilmek gerekir. Genel olarak sana engel olan ve sorun çıkaran kimselerin varlığıyla yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Göz Kırpmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm, rüyamda bir araçta yengemle beraber düz bir yolda ilerliyorduk, arabayı kimin kullandığını hatırlamıyorum.Arabanın arka camını açıp gökyüzünü seyrederken 4-5 tane bembeyaz güvercinin bulutların arasına gire çıka uçtuğunu gördüm,büyük bir hayranlıkla izlemeye devam ettim.İki tanesinin kanatları birbirine değiyordu uçarken sürekli beraber uçuyorlardı etraflarında da biraz daha küçük ve beyaz güvercinler uçuyordu.Gökyüzü hayatımda görmediğim kadar güzel beyaz ve maviydi, güvercinler de göz alacak kadar beyazdı.


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı görenin hayat akışını temsil eder. İş veya hayatındaki diğer çok önemli konularda vereceği kararlara hayırlı gelişmeler olacağına tabir edilir. Bazende aile hayatında ki olaylar ile ilgili çok güzel ve mutluluk verici haberler alınacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yerde 8, 10 tane güvercin gördüm ve içlerinden beyaz olan bir tanesini elime aldım ve elimi ısırdı canımı yaktı ve besmele çekerek uyandım Sağolun Teşekürler


arifselim
Beyaz güvercini elini ısırması iyi değildir. Beyaz güvercin başarılara kavuşmak ve isteklerinin olması manasındadır. Ama ısırılmak ise bunların senin aranda olan engellere ve sorunlara alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda deniz kenarında idi.Kıyıda bir taşı kaldırdım ve altında kocaman bir delik ve içinde büyük bir balık gördüm.Onu sevinçle alıp eve götürdüm.A o meğersem lendini suyun içinde koruyan bir beyaz kumru yada güvercinmiş.Kesip yiyelim diyorlar ama o cocuk gibi benden ayrılmıyor beni çok seviyordu.


arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibi için kısmet, nasip ve kazanç anlamındadır. Zor zamanında kişinin yanında olacak, ona destek olacak ve sıkıntılarını giderecek birine işaret olarak tabir edilir. Allah’tan daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda vefat eden annem güvercin olup evimize uçup geliyordu bende elime alıp annem geri geldi ölmemiş diye sevinerek babama götürdüm elimden babam aldı oda öyle sevindi eşim geri geldi diye sevdi öptü kokladı o güvercini yorumu nedir hocam şimdiden ALLAH razı olsun inşAllah sizden


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Böyle bir rüya alınacak olan sevinçli bir habere, uzun süreden beri görülmeyen birini görmeye ve sevineceği gelişmelerin yaşanacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm. Arabayla eşimle beraber iş yerime giderken yolun kenarında tam olarak uçamayan, gri renkli yabani güvercin vardı. Arabayla durdum ve güvercini alıp torpitonun içine koydum. Daha sonra yola devam ettim. Yolda rampa yukarı çıkıyordum işe giderken her gün kullandığım yol. Virajı açık aldım ve karşıdan gelen araba beni geçtikten sonra virajı dönerken takla attı. Eşime durmam gerekiyor dedim o da durma dedi ama ben durdum. Sonrasını hatırlamıyor. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekleştirmek istediğin hayallerin ve isteklerinin olduğu, hayatında yeniliklerin peşinden gideceğin bu yolda karşılaşacağın zorluklarda sevdiklerinden biri sana destek olacağına delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Yaz mevsimi diye tahmin ediyorum köyümdeki bir daha 3 kişiyle Üveyik avına gittik. 2 kişi başka bir yerde ben tek başıma avlanıyorum. Gelen üveyiklerin hiç birini vuramadım ama önüme sürüyle güvercin kondu.8 el kadar Ateş ettim 11 tanesini vurdum. Ama pek sevinemedim . Hayırdır inşAllah. Yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Haber anlamı taşıyan güvercinleri vurmak gelecek olan sevindirici ve hayırlı bir haberin önünü bir şekilde keserek buna engel olacağına delalet eder. Yanlış bir adımla hayırlı bir işe mani olabilirsin. Tabi rüyaların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bir tek Allah bilir.Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Göç Etmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda sağımda ve solumda iki kişinin bulunduğunu görüyordum oturuyorduk beyaz bir güvercin in iki parmağımın üstüne konduğunu gördüm parmaklarımı havaya kaldırıyordum çok güzel bir sevgi hissediyordum çok huzur vericiydi etkisinde kaldım rica etsem yorumlar mısınız?


Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekleştirmek istediğin uğraş verdiğin veya vereceğin bir planınla ilgili olarak alacağın bir haberle hareket edip çaba sarf edecek ve emeline ulaşacağına delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyam uzun bir rüya şimdiden özür dilerim…
Rüyamda teyzemlerin evindeyiz çanakkalede ailecek ve kalabalığız ama dayımı görüyorum ocak başında ekmek gibi bir şey yapıyorlar sonra onu masaya koyuyorlar oturuyorlar benide çağırıyor dayım ama ben yemem ekmek diyorum ve nedense bilmiyorum morelim bozuk oturuyorum yanımda da arkadaşlarım var… sonra teyzemle su almaya gidiyormuşuz o köyde yürüyoruz yerler yeşillik çiçekli filan deniz gözüküyor uzakta da o kadar güzel ki ağlamaya başlıyorum çok özlemişim buraları sonunda güzel bir yerdeyim buradayım film gibi diyorum ağlıyorum mutluluktan yanaklarım ıslanıyor… sonra bir çocuk varmış bana aşık ama ben onu sevmiyorum ve yakışıklı başka bir çocuk görüyorum ondan çok hoşlanıyorum onun yanında oturuyorum arkadaşım mış… tuvalete girmek istiyorum bir binaya tuvalete giriyorum klozeti açıyorum pislik dolu resmen büyük abdest dolu hemen kapatıyorum klozetin kapağını ve pantalonumun paçasına pislik bulaşmış bezle pantalonumu temizliyorum çıkarmaya çalışıyorum pisliği… sonra rüyam biraz degişiyor sanki bir akşam vakti aşık olduğum çocukla buluşuyoruz yaşlandık kavuşamadık hala enişteni teyzeni öldür öyle kaçalım diyor çocuk bende tamam diyorum teyzemlerin evine gidiyorum evleri çok huzurlu güzel bir hava var ve diyorum ki neden teyzemleri vurayım ki vurmadan da kaçabilirim bu evde cenaze havası esmesin diyorum… balkona çıkıyorum annemler filan oturmuşlar birden balkona bembeyaz bir kuş uçup geliyor konuyor herkes şaşırıyor sanırım beyaz güvercindi… o an diyorum aa rüyadayım beyaz kuş geldi hayırlı bir rüya galiba diyorum öyle uzun ilginç bir rüyaydi… yorumlayandan Allah razı olsun 🙏🙏🙏

Okudunuz mu?  Rüyada Hıyar görmek (İmam Nablusi)

biriyşe tanışıp evlilik yoluna girmem imkansız çünkü şuan da zaten sevdiğim adamla nişanlıyım Allah korusun yoksa ayrılık olacakta başkasıyla mı evlenicem sizce nişanlımla evlenemiycek miyiz? 😢 birde yakın bir zamanda işle ilgili bir meslek belgesi alıcam İnşAllah bu konuda olabilir mi yani o belgeyi alıp işimi yapacak mıyım sizce bu rüyaya göre?


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatını olumlu anlamda değiştirmeye vesile olacak, karakterli, vicdan sahibi, merhametli bir kimse ile tanışarak onunla samimi bir ilişki içine girebilir ve belki de evlilik yoluna girmeye karar verebilirsin. Rüyan ayrıca yapacağın plan, proje gibi iş babındaki çalışma ve emeklerinde biraz fazla uğraş vermek zorunda kalabilir, uzun bir yol katedebilirsin. Bu anlamda yorucu bir sürecin seni beklediği aşikar olsa da emeklerinin karşılığını ziyadesi ile alacak meyvesini tadacak aile, iş ve özel hayatın canlılık kazanacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annemle kayınvalideme el sallayıp yolda yokuş aşağı inerken iki tane beyaz köpek var bir tanesi havlayıp koşuyo ben kaçarkan elimi yakalayıp ısırıyo boğuşurken biranda onu yakalıyorum güvercine dönüşüyo ama kanadı bağlıymış ben ipi çekiyorum anında çözülüyo kurtardım ölmiycek artık diyerek seviniyorum kucağımda seve seve gidiyorum ip beyaz naylon bir ipti yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Rüya sahibine düşmanlık veya kötülük niyeti besleyen bir kimseden zarar göreceğine işaret eder. Ayrıca bu kişi ile daha sonra dost olmaya ve eskiden kalan kötü anıları unutacağınız anlamında tabir edilir. Rüyanın hayrını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm, rüyamda evimin önündeyim ve bir sürü şehir güvercini var kapıyı açıp giriyorum çoğu uçup gidiyor bazılarıda benle birlikte içeri giriyor sonra ben tam kapıyı açıp dışarı çıkacakken biri yüzüme doğru atlıyor sonra uyanmış gibi oluyorum kendimi yatağımda görüyorum yatağımda yine bir güvercin yüzüme doğru atlıyor ve bu sefer gerçekten uyanıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Evli bir erkek için odada görülen güvercin hayırlı bir kısmete işaret iken genel itibari ile sevilen insana bu özel bir kimse olabileceği gibi her türlü durumda yardımda bulunan bir dosta da işarettir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba☺ Ben rüyamda açık gri renkte bir güvercin gördüm çok güzel gözleri vardı ve hayvanın yüz hatları gülümsüyormuş gibiydi. Bu güvercin uzun bir süre gökte uçtu uçtu… sonrasında kendimi yatakta uyurken görüyorum, tepeden. Güvercin geliyor ve göğsümün üstüne konuyor. Bi anda göğsümden içeri uçarak giriyor. Aaa denek ki bu güvercin benmişim diyorum. Anlamını çok merak ettim . Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim☺


Tohat
Merhaba. Çok hayırlı bir rüya olmakla birlikte kısmet olarak değerlendirilir. Bekar olanlar için evliliğin yakın olduğuna işaret ederken evliler için türlü anlamda kısmetinin açık ve işlerinin yolunda gitmesi bir çok fırsatın önünün açılması şeklinde tabir edilir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Yusuf299
Öncelikle Selamın Aleyküm
Rüyamda sokakta yürüyorum platonik olduğum kızın arkadaşı var o kız benden biraz su istedi, ben evim yakın gelir misin dedim, Sonra içeriden arkadaşı çıktı o kızı daha önce hiç görmedim onun elinde bir bardak su vardı, Sonra nereden geldigini anlamadıgım yavru bem beyaz güvercin geldi bu güvercin çok küçüktü tutmaya çalışıyordum fakat yakalıyamadım.

Gerçek hayatta ise bu kız ile platonik olduğum kız buluşmuşlardı. Teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Güvercin ahlakı ve karakteri herkesin arzu edip erişmek istediği bir kadına işarettir. Evinde görmüş olman ise böyle birine rast gelip onunla izdivaç gerçekleştirecek ve hayatını birlikte geçireceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hakim görmek (İmam Nablusi)

44ALRV44
Merhabalar ben rüyamda yerde normal şehir güvercinlerini gördüm ve galiba yemek yiyolardı ve bir araba geldi onları ezdi bazılarını ezdi sonra gidip adama bağırıp kızdım adamda görmedim falan diyodu çok şey daha gördümde sace bunu hatırlıyorum anlamı nedir acaba bir dini mesajmıdır?


Tohat
Merhabalar. Karşına çıkacak işi ve fırsatların değerini iyi bilmeli ve bunları elinde tutmaya çalışman gerektiğine bunların sana çok faydası dokunacağına delalet eder. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
merhabalar rüyamda kalabalık bir yerdeydim gerçek hayatta tanımadığım ama rüyada tanımakta olduğum bir erkeğin arabasına binip eve geldim kafamın üstünde muhabbet kuşuyla beyaz güvercin uçup karşı odaya geçtiler bu durumu anlatmak için diğer odaya gidip anneme anlatacaktım ama koridorda duvara asılmış poşetin içinde beyaz bir güvercin gördüm beni görünce çırpınıp çıkmaya çalıştı annemin yanına gidip anlattığımda koridordaki kuşu babamın astığını söyledi sonra koridora baktığımda kuşun poşeti parçaladığını ve çıkmakta olduğunu gördüm. rüyanın anlamı nedir hocam? teşekkürler.


Tohat
Merhabalar. Hem karakter olarak sevilen, hoş sohbeti muhabbeti olan, cana yakınlığın ile insanların gönlünü kazandığına işaret ederken aynı zamanda yakın bir zamanda alacağın bir haberden dolayı işlerinin yoluna girmesine, olmasını beklediğin projelerinin gerçekleşmesi için bir adım niteliği taşıyacaktır. Allah doğrusunu bilendir.


Kalelimamo
Rüyamda hapishane bahçesinde devriye atıyorum kaçan varmı diye mezar taşları var arapça yazılı yaklaştım bir tane güvercin vardı arkama dönüp baktığımda yüzlerce güvercin vardı korktum içimden dua ettim sonra birini tutuklamaya gittik komutanlarla adam belediye başkanıymış kaçmaya yeltendi yakaladık kelepçeyi ben vurdum ama fazla sıkmadım canı yanmasın diye oda bana övgü dolu sözler söyledi götürdük.


Tohat
Hayırlı günler. Çevrendeki insanlarla arabadaki ilişkinin iyi gitmemesi durumundan kaynaklanan olayların yaşanması canını sıkabilir. Zamanla değişecek ve düzelecek olan bu durum özel hayatını, işini ilgilendirecek hayırlı haberler ve gelişmeler gözlemleyebilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam Böceği görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmun aleyküm rüyamda okulda ayaktayken okulun penceresinin önüne gri renkli bir güvercin kondu ve tekrar uçup gitti pencereye yaklaşınca onun konduğu yerde yuvası olduğunu ve içindede yavrusunun olduğunu gördüm fakat yavrusunun sadece gövdesini görebildim kafasini göremedim yasayip yaşamadığını anlayamadım yorumladığınız için teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Gönlüne ve aklına hitap edecek olan uyumu yakalayıp huzur bulabileceğin bir kimseye ve bu kimse ile evlilik yoluna gitmeye delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


SerkanQ7
Selamün aleyküm hocam rüyamda bembeyaz bir güvercin gördüm tepemde uçuyorlardu benimde elimde bembeyaz bir mendil ve güvercin geldi pençesi ile mendilin bir ucundan yakaladı bir ucu bende güvercin uçarken bende havalandım ve mendili ağaca bağlamamı söyledi bunu söylerken eskiden sevdiğim kız gibi geldi gözüme ve bunu bağla dedi bana ağacı gösterdi ve bende gittim bağladım sonra içim huzur doldu çok sevinçliydim ve ağacın altında bir salıncak vardır iki tane amcamın oğlu ile o salıncakta kahkaha atarak salınmaya başladık .yorumlarsanız minnettar olurum


Tohat
Ve aleyküm selam. İşlerin konusunda hayal ettiğin, olmasını arzu ettiklerinin gerçekleşebileceğine, bununla ilgili sevindirici haberler alabilceğine, aile içinde yaşanacak mutlu edici olaylara bununla beraber alacağın kararlarda biraz zorluk yasayabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada güvercin görmek imam nablusi, rüyada beyaz güvercin görmek imam nablusi, rüyada güvercin satmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Güvercin görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.