Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sakız kabağı Görmek (imam nablusi)

Rüyada sakız kabağı Görmek (imam nablusi)

İsrâ
S AKIZ KABAĞI

Bu kabağın rüyası hıyar gibi yorumlanır. Bazı yorumculara göre, kabak, hıyar ve benzeri şeyleri rüyada görmek, vaktinde ve yeşil ise, mal ve mülke işaret sayılır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada sakız kabağı Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada sakız kabağı görmek evli iseniz eşiniz ile değil iseniz sevgiliniz yada bir arkadaşınızla hayırlı bir yolculuğa çıkacağınıza ve bu yolculukta otobüs yada tren yolculuğunu ikisinden birini tercih ederek seyahate çıkacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada sivilceden kurt çıkması

rüyada kabak görmek imam nablusi, rüyada sakız kabağı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Salih Kimseler Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sakız kabağı Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.