Anasayfa
23 Mayıs 2023, 1:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

İsrâ
S AKLANBAÇ

Rüyada saklanbaç oynayan çocuklar görmek, yaptığınız işlerde gizliliği tercih ettiğinize işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada saklambaç görmek uzun zamandır içinizde saklamış olduğunuz bazı sırlarınızı saklayamayacak duruma gelmiş olmanız ve ya bu sırların detaylarını öğrenmek istediğinize ve bunun için elinden geleni yapacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin sesini duymak

Yorum: Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Hem yabancı hem de Türk ünlülerle saklambaç oynuyordum. Türk ünlülerden Ufuk Özkan’ı hatırlıyorum. Yabancı ünlülerdense Shield Ajanları adlı bir dizideki ünlülerden bazıları ve birde tanımadığım bir kişi var.

Neyse, hava karanlık ve saklambaç oynadığımız yer, nasıl anlatıyım. yeşillik içinde bir ova ve ovanın yanında zemine kurulmuş olan küçük bir kulübe var.

Okudunuz mu?  Rüyada sakız kabağı Görmek (imam nablusi)

Neyse, ebe olan kişi benim size söylediğim dizideki bir kız.

Neyse, ilk başta herkes saklanıyor ama çok geniş bir alana yayılıyoruz ve ebe gözlerini açtığında ise karanlıktan da istifade ederek ebeyi ebelemeye çalışıyoruz.

Neyse, biz yavaş yavaş yaklaşıyoruz ve ebe de etrafına bakıyor. Karanlıkta ben sürünerek geliyorum ve Ufuk Özkansa neredeyse ebenin yanında, yani kulübenin hemen arkasındaki ağaçta saklanıyor. Aslında bir çok kişi kulübenin hemen yan ve arka taraflarında bulunan ağaçların arkasına saklanıyorlar. Bense hala sürünerek gelmeye çalışıyorum ve sonra Ufuk Özkan görünmeden ebeye benim yanıma geliyor ve bana kolunu uzat diyor.

Okudunuz mu?  Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

Uzatıyorum ve beni ebeyi ebelemem için, yani oyunu benim de kazanmam için yerde sürükleyerek götürmeye çalışıyor. Belli bir yere kadar götürdükten sonra ebenin ufak dikkatsizliğinden faydalanıyoruz. Ama tam ebeyi sobeleyeceğiz, ebe tekrar geri geliyor ve biz de yere yatıyoruz. Ebe bizi görüyor ama Ufuk Özkan çoktan sobeliyor. Bense yerde yüzüstü bir şekilde saklanmaya çalışıyorum, tam kulübenin yanında ve ışığın altında. Dolayısıyla ebe beni görüyor ve sobeliyor. Ama bizi sobelerken Ufuk Özkan’ı da sobeliyor ama o, ebeyi sobelemişti bile ve ben de ayağa kalkıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada şimşek çaktığını görmek

Çok kısa bir süre sonra çok seviniyorum ama nedenini bilmiyorum. Sevinmekten yerimde duramayıp zıplıyorum ha bire. Size ilk başta söylediğim tanımadığım ama herhalde ekipte olan bir adamın yanına giderek sevincimi gösteriyorum ve o da bana güçlü bir tokat atıyor. Ağlamaya başlıyorum ve yavaş yavaş kulübenin içinden çıkıp, karanlık yere doğru hareket etmeye başlıyorum. Bana nereye gidiyorsun gel buraya diyor bir kaç kişi ama ben devam ediyorum ağlayarak ve sonra birden depar atmaya, koşmaya başlıyorum karanlığa doğru, beni bulmasınlar diye ve koşarken önüme ufak bir dere çıkıyor ve derenin üzerinden atlıyorum. Dere nereden baksan genişliği 5-6 metre vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğim eski işyerimdeki müdürü görmek

Neyse zıpladıktan sonra biraz daha koştuğumda önüme bu sefer hem yüksek hem de genişliğinde bayağı mesafe olan bir yere rastlıyorum. Buradan geçemeyeceğimi anlayıp hemen yan taraftaki bolluk içinde olan çalıların içine saklanıyorum. Beni aramaya gelip bu dereye geldiklerinde acaba atladı mı? Diyorlardı ve sonra beni gördülerdi.

Okudunuz mu?  Rüyada saksı Görmek (imam nablusi)

Sonra sanırım motosikletli bir kişi var ve o rüyada benim annemdi sanırım ve onun yanına gittimdi ve bana neden böyle şeyler yapıyorsun tarzı bir şeyler demişti.

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


Yorum: Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin iş veya eğitim hayatında verdiği emeklerinin karşılığını göreceğine, hedeflerine ulaşacağına, sevineceğine ve önünde güzel bir dönem olacağına işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada saç dökülmesi Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.