Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

İsrâ
S AKSAĞAN

Rüyada saksağan kuşunu görmek, cin fikirli, emniyetsiz, vefasız ve hiç kimse ile uyuşmayan bir kimseye yorumlanır. Bazen de saksağan görmek, servet sahibi bir kimseye yorumlanır.

Saksağanla konuştuğunu gören kimsenin, kaybolmuş kimsesinden haber gelir. Saksağan kuşuna rastladığını gören kimse, gaddar ve fasık bir kimseye rastlar.

Okudunuz mu?  Rüyada Sandalet Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada saksağan görmek olur olmaz her şeye gevezelik yapan ve gevezeliği yüzünden herkesi usandırdığınıza ve kendinize güldürdüğünüze ve bu şekilde yapmaya devam ederseniz etrafında hiç bir kimse tarafından sevilmeyen biri olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Salya Görmek (imam nablusi)

Yorum: Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

ilhame
Merhaba iyi gunler ben rüyamda saksagan gördüm ve elimi ısırdı benden ona civcivleri vermemi istiyordu bu arda ben babanemlerdeydim olay orda gerceklesiyordu benden uzak durmayinca bende civcivleri bir kutuda goturub bahceye koydum ve saksagan benden uzaklasti

Okudunuz mu?  Rüyada birine adres tarif etmek

Yorum: Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyada saksağan kuşu görmek olumlu manada değildir. Senden civcivleri istemesi, güzel ve manevi değeri olan şeylerini ihmal etmen veya bırakman gibi manalara gelir. Böyle bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saç örmek Görmek (imam nablusi)

Rüyaların tabiri bir gün veya iki gün sürebilir. Biraz sabırlı olmalısınız.


rüyada saksağan kuşu görmek, Nablusi rüyada saksağan , rüyada saksağanın sahibi

Bu kategoride yer alan Rüyada Salıncakta Sallanmak Ne Demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.