Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada saksı Görmek (imam nablusi)

Rüyada saksı Görmek (imam nablusi)

İsrâ
S AKSI

Rüyada görülen saksı bekarlar için evlilik ve evliler için iş ve sanatının yolunda gitmesidir. Saksıda çiçek varsa daha da iyidir.

Saksının kırıldığını görmek, iş ve evlilikte hayal kırıklığına uğramayı ifade eder.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada saksı Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada saksı görmek rüyayı gören bekar ise doğru bir eş seçimi yaparak evleneceğine mutlu ve huzurlu bir yuva kuracağına şayet evli iseniz aileniz ile birlikte çok güzel ve mutlu bir aileniz olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz gelinlikle namaz kılmak

Yorum: Rüyada saksı Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda davamiza bakan avukatin evindeydik annemle. Esyalarimi cikarip saksida yesil bir cicegin dibine gömüyordum kiyafet vardi uzerimde ama cicegin dibine sutyenimi de gömüyordum .
sonra avukat yaninda calisan diğer küçük avukata bunlari evlerine birak dedi annemle küçük avukat ciktilar bende cicegi aldim ciktim yola citigimda annemle avukat arabadaydi. bende saksi cicek elimde onlara doğru yuruyordum hayret bu avukat araba kullanabiliyormuş diye dusundum.
yolda cocuklar oyun oynuyordu bicocuk elimdeki saksiyi tasimak ister gibi yanima geldi ama benmi vermedim omu almadi bilmiyorum sonra baktim avukat inmis bana doğru geliyor geldi saksiyi aldi sonra kendimi annemle evde gördüm avukat cicegi vermedi dedi bende sular o diye dusundum

Okudunuz mu?  Rüyada Sandal Görmek (imam nablusi)

bide kendisinin gitar caldigini soylemis anneme , annemde bizim evdede gitar var dedim dedi .. bende sinirlendim anne bizim gitarimizmi var simdi benim gitar calabildigimi sanacak diye dusundum .. Gitar konusu ne alaka hiç anlamadim yorumlarsanız sevinirim …. Tesekkurler


Yorum: Rüyada saksı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüyan yorumlanabilir ama kendinden az bahsetmelisin ki bizde tabir edebilelim. Maalesef bu şekilde bu rüyayı doğru tabir etmemiz mümkün değildir. Eğer dilersen birine yüzyüze tabir ettirebilirsin. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sabahın erken vakti görmek (imam nablusi)

Nurtenn
Selamunaleykum
Rüyamda kardeşimin saksisindaki bitkisi kurumuştu. Annem saksiyi ve kuru bitkiden birkaç dalı elime verdi. Babamın arkadaşı ve eşi arabalarıyla gelip beni aldılar ve bomboş geniş bir toprak alana geldik. Yakındı hatta niye arabayla geldik ki dedik. Ben yavaş yavaş toprağı saksıya alıyorum.
InsAllah yorumlayabilir misiniz? Teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Salyangoz Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Gireceğiniz bazı işler konusunda umduğunuz bulamayarak hayal kırıklığına uğrayacağınıza delalet ederken bazı tabircilerin yorumlarına göre ise evli olanlar için özel hayatlarında yaşaması muhtemel sorunlara da işaret etmişlerdir. Fakat en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Beyaztuz
Hayırlı cumalar.. Rüyamda Pazar gibi büyük bir alandayız annemle saksılar var çiçekler var ben toprak renginde oymalı saksı beğeniyorum alıyorum.. devamında başka bir yerde oluyoruz eski görüştüğüm çocuğun annesiyle öpüşüyoruz, annemler teyzemler hep birlikte oturuyoruz. beyaz bir yiyecek var ellerimizde yoğurt ya da sültaç gibi bişey.. rüyamda yediğimi görmüyorum.. anlamı nedir teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı cumalar. Ferahlığı, huzuru ve mutluluğu yakalayacağın gelişmeler yaşayabilirsin. Evliler için maddiyatın iyileşmesi ile bekarların ise evlenerek saadet dolu bir yuvaya nail olmakla tabir edilen hayırlı ve güzel bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Acer
Merhaba dün gece rüyamda koşarak tuvalete gidiyorum annelerin evindeyiz banyoya gidiyorum bir sürü eşya var o karmaşada klozeti ararken gözüme saksı içinde yeşil olan çiçek gözüme ilişiyor diğer eşyalar hepsi yeni gibi ..kafamı bir çeviriyorum ki yan duvarda sevdiğim adam ile çıplak bizi sarılırken görüyorum… sevdiğim arkada ön tarafta da ben varım ama kendi yüzümü gördüm sevdiğim de bana sarılmıştı fakat onu arkadan gördüm yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Sel görmek

Bu arada sevdiğim ile ben birbirimize sarılırken gördüğüm anı hani ölüm anında bedenden çıkan ruhun bedeni izlemesi gibi düşünün ben öyle bize bakıyordum ;bunu daha açık anlatmak istedim şimdiden teşekkürler:)


Tohat
Hayırlı günler. Sevdiğine kavuşacağına, nişanlanmaya, evlenmeye delalet ettiği gibi nefsine uyarak dünyalık işlere olan uğraşın nedeniyle özel yaşantına veya ahiretine gerekli özeni göstermemene ayrıca aklının bir çok konu ile meşgul olduğuna işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada safran çiçeği Görmek (imam nablusi)

rüyada saksı görmek, rüyada saksıda çiçek görmek imam nablusi, rüyada çiçek görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Saat görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada saksı Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.