Anasayfa
5 Nisan 2023, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada salatalık Görmek (imam nablusi)

Rüyada salatalık Görmek (imam nablusi)

İsrâ
S ALATALIK

Rüyada görülen salatalık, üzüntü ve kederdir. Bundan dolayı salatalık yediğini gören kimse, kendisine ağırlık getiren bir şeye çalışır, özellikle salatalık sarı olursa.

Salatalık, mevsiminde rızıktır. Mevsimsiz ise hastalıktır. İnsanın rüyada sabit olarak gördüğü salatalık, mahzun bir çocuktur.

Okudunuz mu?  Rüyada selam almak ne demektir?

Hanımı hamile olan bir kimse rüyada salatalık yediğini görse, bir kız çocuğu olur.

Rüyada salatalığın bıçakla kesilmesi hasta için iyidir. Rüyada onu takdim eden ve takdim olunan kimse için hayır ve iyiliktir.

Rüyada salatalık görmek, adi ve devamsız bir rızıktır. Salatalık ve karpuz kolay elde edilen bir rızka yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada sivilceden kurt çıkması

Rüyada salatalık tarlası görmek, birbirini takiben meydana gelecek rızık ve faydalara yorumlanır. Bazen de nesli temiz bir kadına yorumlanır.

Rüyada bir salatalık tarlasına sahip olan veya oraya hükmeden kimse, mülke kavuşur. Eğer fakirse, zengin olur, bekarsa evlenir, talebe ise, çeşitli ilim tahsili yapar. Günahkarsa, tövbe eder ve yaptığı tövbesinin meyvesini de hayır olarak görür.

Okudunuz mu?  Rüyada saç örmek Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada salatalık Görmek (imam nablusi)

Hoca
RÜYADA SAKATLIK
Rüyada sakatlandığını gören insan bazı konularda çözüm yolu bulamayacak demektir.


Bahçede Salatalık

Kayıtsız Üye
Selamlar
Ben Rüyamda Bahçemizde bir sürü Salatalık gördüm o kadar çoktu ki Annemle topladık Annem Dağıtalım dedi Komşulara da herkesi için Poşetlere doldurdu bir Miktar bir Arkadaşım var ona da koydu ben biraz daha koymak istedim ona hayır koyma daha ona ben koydum yeter o göründüğü gibi sanma dedi biraz etkilendim Şaşırdım Sabah kalkınca.
Rüyamı yorumlarsanız Sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Sigara Görmek

Saygilar


Yorum: Rüyada salatalık Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hayırlıdır. Görülecek hayırlı olaylara delalet etmektedir. Bekar kimseler için nişanlanmaya, evlenmeye bunun yanı sıra bolluk ve bereketin artmasına, şans ve kısmet olarak karşına çıkabilecek hayırlı ve güzel fırsatlar olarak tabir edilmektedir. En iyisini bilen bir tek Allah’tır tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Salyangoz Görmek (imam nablusi)

rüyada salatalık görmek, rüyada salatalik gormek imam nablusi, rüyada dalında salatalık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Şeker Yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada salatalık Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.