Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HABER VERMEK

Gizlenmesi icap eden bir şeyi rüyada haber vermek, malını israf etmeye, hikmeti ehil olmayana vermeye, Allah’a şükretmeye ve verdiği nimete hamd etmeye yorumlanır.


Cevap: Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada birilerine haber verdiğini görmek elinizdeki tüm mallarınızı israf ederek kullanmaya ve alla ha şükretmeniz gerektiğine ve vermiş olduğu nimetleri israf edeceğine şükretmeyi bilmen gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Göç Etmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Şimdi hatırladım. O motor kazası rüyası sonrasında birkaç tane daha rüya gördümdü ve gördüklerimden bir tanesi şöyle; Rüyamda benim eski, ilkokuldan kalma bir kız sınıf arkadaşım bana sevdiğim kızın da aslında beni sevdiğini, sadece kendisini zamanında sevmediğim için bana sinirli olduğunu öğrendim ve daha sonra ya sevdiğim kıza telefon açarak ondan özür diledim ya da eski sınıf arkadaşım bunu bana söylerken, sevdiğim kız da oradaydı ve yüzüne söyleyerek özür diledim.
Çok kısa bir şey rüya daha (bu üstteki rüyadan ayrı, bu anlatacağım farklı bir rüya da gördüm.)
2. Rüyamda; bir ev gibi bir yerdeyiz ve yanımda birisi var ama kim emin değilim. Saat geç oldu ve sanki parti falan vardı evde ve biz yanımdaki kişiyle beraber partiden ve kızlardan bahsediyoruz, yani bir nevi dedikodu gibi bir şey ama tam öyle de değil. Neyse, sonra benim eski kız sınıf arkadaşım bu dedikodu gibi olan şeyi duyuyor ve bizim yanımıza gelip bana mı dedin tarzı bir şey diyor. Sonrasını hatırlamıyorum.
(Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada Hayız görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Sevdiğin kız ile ilgili görmüş olduğun rüyan ancak gerçek hayattan etkilenmekten ve bilinçaltına yerleşen düşüncelerden dolayı görülmüş olabilir. Diğer rüyan ise berrak değildir ve özel bir şekilde maalesef tabir edemeyiz. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Hakim görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.