Anasayfa
22 Haziran 2023, 10:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HÂFIZ

Rüyada hafız görmek muratla yorumlanır. Rüyada bir hâfızı Kur’an okurken gören, çok yakında muradına erer. Hâfızı camiye girerken görmek, dualarının kabul edileceğine işarettir. Hâfızı eve çağırıp ona Kur’an-ı Kerim okutarak dinlediğinizi görmek, dünya ve ahiret işlerinizin yolunda olduğuna ve Allah’ın (C.C.) bütün dua kapılarını açtığına delalet eder.

Bazılarına göre; rüyada bir cami veya mescitte Kur’an okuyan bir hâfız görmek, keder ve sıkıntıdan kurtularak feraha çıkmaya işarettir. Kendini Kur’an-ı Kerim’i ezberlemiş ve hâfız olmuş gören, bütün günahlarından sıyrılır.


Cevap: Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hafız görmek muradınıza ereceğinize ve olmasını çok istediğiniz bir şey için dua edeceğinize ve bu duanızın kabul olacağına ve keder sıkıntılarından kurtulup feraha ereceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Hoca görmek (İmam Nablusi)

Rüyada hafız hoca görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda ünlü hafız osman bostancıyı gördüm ben ve o bizim evde çocuklara ders veriyoruz.Çocuklarla ilgileniyoruz.Ben 20 yaşında bir kızım daha önce kuran kursu öğretmenliğide yaptım hafız osman bostancıyla vakit geçirmek çok hoşuma gidiyordu.Son olarak benden makarna salatası istedi.
Rüya tabiriniz için Allah razı olsun


Yorum: Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu rüyanın büyük ihtimalle bilinçaltı olması anlaşılmaktadır. Genel bir yorumda ise başarılı olmaya ve uzak bir yerden mutlu bir haberin alınmasına bir işaret olarak tabir edilir. Önemli olan daima Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir topluluğa Kur’an’ı Kerim okuyup vaaz vermek üzere yola çıktım, gideceğim yerin yakınında da bir grup hafızın(kız) bir derneğe Kur’an okumaya gittiklerini gördüm ve oranın yanından geçerken seslerini duydum başlamışlardı, sonra ben de beni bekleyenlerin yanına ulaştım ve uyandım. Şimdiden teşekkür ederim selametle…


arifselim
Çok uzun süredir verilen emeklerinin karşılığını göreceğine, hakkettiği mevkiye yükseleceğine ve gerçekleştireceği projelerinin hedeflerine ulaşacağına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben rüyamda çok yaşlı hafız biri ölecekmiş bir gurupla evine gidiyorum ve ölmediğini görüyorum sonra herkes onun ölümünü bekliyor bende şaşırıyorum hep beraber bekliyoruz çok ünlü insanlar var milletvekilleri bile onun ölümünü bekliyorlar uzanıyor ölmeden bana hafız olduğunu söylüyor birde çok yaşlı ve nur yüzlü bir teyze en sonunda ölüyor

Okudunuz mu?  Rüyada Hayal Kurmak

arifselim
Bu rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan ve sürekli enerjisini çalan ve moralini bozarak onu huzursuz eden birinin varlığına işaret olarak kabul edilir. Genellikle insanın moralini bozan kişi ile tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben hafız hocalarımı gördüm rüyamda elhamdulillah ikisi de çarşaflı hocalarımdan biri bana çarşaf almış ve ben onu büyük bir Sevinç’le giydim. Tabirleriniz için Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişi daha iffetli ve daha çok namusuna dikkat eder anlamındadır. Şu anki halinden manevi açıdan daha iyi bir hale gelmeye çalışacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada görülen Arapça harflerin ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum.

Medreseli
Rüyamda bir kız medresesindeydim ve yazın okuttugumuz cocuk talebelerden biri salavat getiriyordu. Sonrasinda medreseden hafız bir arkadaşımi gördüm ve ona çok aşırı sevgi gostererek sarıldım özlediğimi belirttim. Yorumu nedir acaba ?


Tohat
Her şekilde hayırlı bir rüyadır. Hafız görmeniz neye dayalı muradınız varsa gerçekleşeceği, dileğinizin kabul olacağı şeklinde tabir edilir. Allah daha iyisini bilir elbet.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm..bundan 2 3 sene önce biriyle görüştüm bir kaç hafta diyeyim ve bu insan hafızdı..onunla görüştüğüm sıra rüyamda onunla inşaati süren hatta yalan olmasın ama hafız yetiştirilecek bir medreseye bana odamı göstermesi için giriyorduk..kiyafetlerimin pencerenin önünde olduğunu gördüm..oraya koyulmuş inşaat bitince yerleşecekmişim gibi.. ve bu insan geçen tekrar karşıma çıktı

Okudunuz mu?  Rüyada Gümüş Para görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Güzel ve hayırlı rüyalardandır. Ancak biz buna özel bir tabir edemeyiz bilmiyoruz. Çoğunlukla etkisinde kalmaktan dolayı bu tür benzeri rüyalar görülebilir. Allah’tan görülen rüyanın hayrını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Aşkı ilahi
Selamün aleyküm rüyamda dışarıda bir topluluğa yemek dağıtıyoruz ben bulaşığa geçiyorum temiz gözüksün diye bir yandan yıkıyorum sonra her şey kayboluyor bir odaya giriyorum annem babam bana kalmaya gelmiş sohbet ediyoruz. Oradan çıkıyorum.başka odaya giriyorum aynı anda odada 3 adam kaynanam bir tane çift kişilik yatak görüyorum baza yok üstünde beyaz bebek bezleri ver kaynanam tek tek yere atıyor bezleri sonra oğlum Yusuf uyanıyor uyandın mı sen diyorum kucağıma alıyorum 3 adamdan biri yaşın okumaya başlıyor hemen tülbent aramaya başlıyorum yüzünü görmediğim adam bana gerçek hayatta sevdiğim tülbentimi veriyor diğeri üst giydiriyor kapalı gene yaşın dinlerken kaynanam bezleri atmaya devam ediyor diğer adamda eğer 28 bilmem ne eğer hızlı davranırsak bu kuranı yetiştiririz diyor rüyam bitiyor sonrasında sabah namazına uyandım. Hayırlı olsun inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Dünyalıktan ziyade ahiretini düşünerek hareket edeceğine, Allah’ın emir ve buyruklarına olduğundan daha fazla itaat ederek hayatını bunun üzerine tesis edeceğine, sevap işlemeye, hayırlı işlerde ve hayırlı insanlarla olmaya özen göstereceğine delalettir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam Böceği görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunalekum hocam. Rüyamda evimizde bir çok kadın toplanmış. Gelenlere gulsuyu benzeri bir koku ikram ediyorum. Bir tane yedi sekiz yaşlarında kız çocugu var, hafız olduğunu biliyorum ona da lokum ikram ediyorum. Sana ikramda bulunmak benim için çok degerlerli diyorum. Kız bir kaç tane lokum yiyor. Ben de onu izliyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Her yönü ile hayırlı kabul edilen bir rüyadır. Hayırlı bir evlat olup anne ve babanın kıymetini bilmeye, ayaklarının sütünde durmanla seninle gurur duymalarını sağlayacaksın. Kalabalık bir ortama girebilirsin. Ayrıca herhangi bir konuda sıkıntı varsa bunun tez zamanda çözüleceğine delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Es-selamualeykum Hayırlı vakitler hocam ben görmüş olduğum rüyayı size anlatmak istedim öncelikle ben sözde kabedeyim caminin içinde büyük bir köprü vardı ve o köprüden ünlü hafız osman bostancı ve kabe imamı nasser al katami bir konu üzerinde konuşuyorlardı bende kız olduğum için yanlarına pek yaklaşmadım onları izliyordum ama bambaşka bir hava vardı çok mutlu olmuştum onları gördüğüme ben ♡♡18 yaşındayım .
yorumlarsanız çok MUTLU olurum


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın tabiri çok hayırlıdır. Manevi yönünü şu ankinden daha iyi bir konuma getirmeye çalışarak Allah’a daha da yakınlaşacak, şerden, kötülüklerden, haram olan her şeyden uzaklaşıp helal olan, Allah’ın hoşnut olduğu işleri yapacağına ve önünün açık olup hayatındaki tüm olumsuzlukların bir bir sonlanacağına işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Kayıtsız Üye
Merhaba, ben rüyamda bir yerde sıra bekliyordum yanımda hafız ve çarşaflı bir karı kocada vardı daha sonra sırada hakkım yenildi ve bir kaç kötü şey daha oldu sonrasında hafız karşıma geçip "sen çok şanssız bir insansın hep kısmetin kapanıyor sana bir dua edip kuran okuyayım" dedi. Ama tam okumaya başladı ki uyandım. Bunun bir anlamı var mıdır varsa nedir?


Tohat
Merhabalar. Hayallerin veya çalışmaların konusunda biraz daha sabretmek gerektiğine şartlar elverdiği zaman her ne talebin, dileğin varsa en iyi şekilde mevcut olacağına, çalışmaların netice verecek, hayallerin gerçek olacak ettiğin dualar kabul olacak manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Dünyaya Göktaşı Düşmesi Görmek

rüyada hafız görmek, rüyada kadın hafız görmek, rüyada hafız

Bu kategoride yer alan Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.