Anasayfa
19 Aralık 2023, 12:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Halı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Halı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HALI

Rüyada kendisi için yere yeni bir halı serildiğini görmek, dünyada uzun bir ömre ve geniş bir rızka delalet eder. Bilinmedik bir yerde ve tanımadığı kimseler arasında yere bir halı serilerek üzerinden geçtiğini görmek, memleketinden ayrılıp gurbete gideceğine işarettir. Dürülmüş bir halıyı arkasına alıp bir yere götürdüğünü görmek, bütün varlığını üzerinde taşıyacak derecede fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada halı görmek dünyalıkta ve rızıkta genişliktir. Onun büyüklüğü ve kalınlığı oranında ömrün uzunluğu ve rızkın bolluğu belirlenir. Küçüklüğü kazanç azlığına, yerden toplanması ise rızkın azalacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi)

Yere büyük bir halı serdiğini ve bu halının kendi malı olduğunu gören, nimet ve bolluk görerek çok yaşar. Rızkını kolaylıkla temin eder. Ev halkı, akrabaları ve arkadaşları ile bu halının üzerinde oturduğunu görmek, hayır ve nimettir. Bir yabancının evinde bir halıyı toplanmış ve sarılmış görmek, o kişinin gurbette öleceğine işarettir.

Rüyasında küçük ve ince bir halı görenin hem rızkı, hem ömrü az olur. Eski ve delik bir halısı olduğunu görenin geçiminde darlık ve hayatında sıkıntı olur. Yeşil renkli bir halı görmek geniş bir rızka delalet eder. Halının çiçekleri ve desenli olması hayırdır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayız görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Halı görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada kendisi için yere yeni bir halı serildiğini görmek ömrünüzün çok uzun olduğuna ve rızıklarınızın en bolunu yaşayacağınıza yaşamınızın geri kalan günlerini en güzel şekilde yaşayacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Halı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Sıcak bir şehirde yaşıyorum. Yazın halılar toplanır. Bir yere konur burada.
Bende rüyamda öyle gördüm her zaman koyduğumuz yerde toplanmış halılarımız vardı. Acaba bu rüya yazın gelmesi ile halıların yıkanıp toplanması nin psikolojik bir nedeniyle mı gördüm. Yoksa bir anlamı varmı.
Aynı rüyada birde sanatçı ile konuştum.

Okudunuz mu?  Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Halı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyan anlattığın durumdan dolayı görülmüş olabilir. Hayatta insanın yaşadığı şeylerin bir şekilde rüyaya yansıması normal bir durumdur. Bir yorum olarak ise, maddi açıdan darlıktan kurtulmaya ve sıkıntı çekmemeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kisi bana bir oda dolusu durulmuş halicilardaki gibi hali vermiş büyüklü küçüklü kimin verdiğini görmedim ama ben hali yikamayi çağırıyorum halılar kirliymis güya halıcı bana diyor ki abla besbinmetrekare hali var sana ikibinbesyuze yikarim eşimi ariyorum diyor ki eşya aldık çok ödeme var ben veremem bu ay çok para bende haliciya diyorum ki ABİ sen git şimdi ben serecegim zaman biraz biraz yikatirim sana daha sonra UYANDİM ama halinin çok olması beni çok etkiledi yorumlarsaniz çok mutlu olurum Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada görücü geldiğini görmek

arifselim
Halılar ne kadar çoksa rüya o kadar çok hayırlı ve güzeldir. Rüya sahibin maddi darlığa düşmeyeceğine, bolluk içerisinde yaşayacağına ve çevresinde de sevilen birisi olduğuna tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda arkadaşimin evindeydim,evi temizlik yapar gibiydi.halilarini bir kosede sarip baska yere tasiyacakti benden yardim.istedi ve yardim ettim..bu fakirligr mi isaret kafama çok takılıyor crvaplarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada hilal ye yıldızı yan yana görmenin yorumu nedir?

arifselim
Hem evi temizlemek hemde halıyı taşımak çok hayırlı anlamdadır. Maddi açıdan darlıktan kurtulmaya ve manevi açıdan ise güzel bir ahlak sahibi olmaya ve dinini yaşamaya gayret etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kocaman aşırı buyuk bir halı var önümde ama guzelce sarilmis paketlenmis sarilmasina ragmen neredeyse bir oda buyuklugunde hala.Bu haliyi denize atacak misiz deniz okyanus yoluyla yurt disina gonderecekmisiz ucak bile kaldiramaz cunku o agirligi.Ben aileme diyorum kocaman hali deniz yoluyla ya takilir da gidemezse istedigimiz yere ailem bir sey olmaz gider dedi.Uyandim hala halinin buyuklugu gelince aklıma korkuyorum lütfen en kisa sure içinde ruyami yorumlar misiniz , simdiden teşekkür ediyorum.(istihare için yattigim rüyada gördüm)

Okudunuz mu?  Rüyada Hastane görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya çok hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Halı ne kadar büyük olursa o kadar hayırlıdır. Büyük halı uzun, huzurlu ve bereketli bir ömre işaret olarak yorumlanır. İstiharede bu görülmüş ise bu rüya olumlu olarak kabul edilebilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bircok hali renkli desenli halilarin yikanip temizlendigini ve serildigini goruyorum ve bunlarin cogu bana aitti ama yikayip temiz bir sekilde seren bir baskasiydi yorum alabilirmiyim teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada hacca götürülen insanlar görmek

arifselim
Rüyada bu şekilde görülen halılar ne kadar çok, ne kadar temiz ve ne kadar güzelse rüya o kadar güzel ve hayırlıdır. Geçiminin rahat olmasına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda karşi daireden yada altadaki daireden genç bir kız alel acele taşınmak zorunda kalıyor ve tüm halı kilimleri ve benzer tarzda halı kilimlerini çöp konteynırın oraya açık katlanmış dürülenmiş bir şekilde bırakıyor ihtiyacı olan alsın diye ve bir bakıyorum ki benim tam istedigim eve uygunlarmıs hepsini alıyorum yukari daireden komsu bakiyor oda aliyor diyorumki gonul rahatliyiyla al tertemizler alalim diye birakmis 2 tane alip balkonundan asagiya uZatiyor ben 1 tanesini cekip aliyorum bisey demiyor oda bana lazim diyerek gelip eve sermeye başlıyorum ve uyaniyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Gece görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Evine halı almak bu şekilde olsa bile zengin olmak demektir. Maddi sıkıntılarından kurtularak çok ferah ve rahat bir döneme geçmesine işaret olarak tabir edilir. Rüyanın hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda merdivenlerde uzun yolluk hali goruyordum ama bu hali biraz tozlu ve eski bir haliydi . Bu merdivenlerde insaat halinde ki bir evin merdivenleriydi. Ruyamin tabirini yaparsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Giymek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayatınızda tercih ettiğiniz yolun, seçeneklerin hakkınızda hayırlı olmadığına delalet eder. Yürüdüğünüz yol ile ilgili olabildiği gibi arkadaş çevrenizin de sizin için iyi kişilerden oluşmadığını gösterir. Bu bir işaret olarak size gösterilmiş olabilir. Böyle bir durum söz konusuysa gözden geçirmeniz gerekenleri incelemelisiniz. En iyisini bir tek Allah bilebilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada görev-vazife görmek

rüyada beyaz halı görmek, rüyada halı görmek, rüyada kırmızı halı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Halı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.