Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HAMAM

Rüyada görülen hamam, kötü görülen bir eve yorumlanır. Bundan dolayı hamama girdiğini gören kimse, devamlı olmayan bir üzüntüye düşer. Çünkü hamam günah yeridir.

Hamam ilim evine, tekkeye, cami ve kazanç ve borç yeri olan çarşıya, mevsime, tövbeye, sapik için hidayete, fakir için zenginliğe ve hasta için şifaya yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Güve görmek (İmam Nablusi)

Hasta olan bir kimsenin rüyada hamama girip tabiatına, uygun ılık su ile yıkandığını görmesi, hastalığının gitmesine yorumlanır.

Tabiatına uygun olmayan su ile yıkanması üzüntü ve kedere, sıkıntı ve hastalığının artmasına yorumlanır.

Sağlam ve sıhhatli olan bir kimse hamamda yıkanıp temizlenirse, kendisini hidayete götürecek bir ilme kavuşur. Yahut borcunu öder ve kazandığı günah dolayısıyle yaptığı tövbesini Allah (C.C.) kabul eder. Eğer bekar ise evlenir. Fakir ise zengin olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Gül görmek (İmam Nablusi)

Hamama girip y ıkandıktan sonra çıktığını gören kimse, üzüntüsünden veyahut borcundan kurtulur.

Hamamda güzel sesle türkü söylediğini gören kimse cevabı kendisine işittirilecek bir söz söyler.

Karanlık hamam hapistir.

Rüyasında bir hamam yaptırdığını gören kimse, çirkin ve uygunsuz işler yapar. Dedikodu her tarafa yayılır. O kimse, bu işleri yapanlara karşı ilgi duyar.

Okudunuz mu?  Rüyada halay çekenleri görmek

Rüyasında hamamı kendisine mesken edinen kimse, günah işlemekte ısrar eder.

İbn-i Kesir’e göre; bir hamam yaptığını gören, evlenir. Hamama girdiğini gören, hamamın sıcaklığı derecesinde, kedere ve sıkıntıya uğrar. Hamamda bir yerden bir yere gittiğini gören halden hale girer. iyi ve temiz bir yerden kötü ve pis bir yere gelmek, iyi halden kötü hale ve aksi de bunun aksine işarettir. Hamamda yalnız kaldığını gören, kadınların diline düşer. Elbisesi ile hamamda bulunduğunu görenin annesi, kızkardeşi veya yakını bir kadın yüzünden sıkıntıya düşer.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile kadın görmek

Bazı yorumcular hamamışöyle yorumlamaktadırlar:

Hamam mahkeme, hamamcı kadı.

Hamam kadın, hamamcı kocası.

Hamam zina yeri, hamamcı yardımcısı.

Hamam deniz, hamamcı gemi kaptanı,

Bunlar görülen rüyanın şekline göre yorumlanarak o rüya sahibine böylece anlatılır.

Bir hastanın hamama girip yıkanarak çıktığını görmesi, hastalıktan kurtulmaktır. Mahkemede davası olan bir adam hamama girip yıkandığını görse davasını kazanır.

Okudunuz mu?  Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek

Cevap: Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hamam görmek evin içinde yaşanılacak huzursuzluklara veya hamamın içine girdiğini görmüş isen kısa zamanlı bir üzüntü yaşayacağınıza fakat bu üzüntünüzün fazla uzun sürmeyeceğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda kaybolmuştum hastaneye benzer bir yere girdim oradaki kıza sordum o da bana bir kapı gösterdi o kapıyı açınca içerisi erkek hamamı gibiydi bende kapıyı kapatıp, kıza bağırıp orada uzaklaştım. Açıklamasını yaparsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Güldürmek

Yorum: Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya genellikle psikolojik açıdan yorumlanır ve rüyayı gören kişinin duygusal olarak yorgun olduğu, kafasının ve hislerinin de karışmış olduğu manasında tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemen en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Halat görmek (İmam Nablusi)

hamam, rüyada hamama gitmek imam nablusi, K hamam

Bu kategoride yer alan Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.