Anasayfa
9 Nisan 2022, 11:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hamile görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hamile görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HAMİLE

Rüyada bir kadının hamile olduğunu görmek, mal, itibar ve şerefe işarettir.

Erkeğin kendisini hamile görmesi, keder ve musibete yorulur.

Rüyada hamile görmek, erkek ve kadın için dünyaca ziyadeliğe işarettir.


Cevap: Rüyada Hamile görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada kendini hamile olarak görmek bu dünyadaki tüm malını ve mülkünü kendine adayan ve sadece kendi çıkarları için başkaları ile birlikte olan kişiler ile birlikte olmanıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Hamile görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum hocam. Ben lise öğretmeni bekar bir bayanim. Bir kiz öğrencim: Hocam sizi rüyamda gördüm hamileydiniz, karniniz çok büyüktü ve elinizle gobeginizi oksayarak "canim bebegim" diye sevinerek ve gobeginizi, bebeginizi seviyordunuz, çok mutluydunuz dedi. Yorumlar misiniz lutfen.

Okudunuz mu?  Rüyada halay çekenleri görmek

Yorum: Rüyada Hamile görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bekar ve evlilik çağında olan bayanın böyle görülmesi hayırlıdır. Nasip ve kısmetinin açık olmasına ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet olarak tabir edilir. Sonuçta bu bir rüyadır ve hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hilekar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam ben rüyamda ben bilmeğimim bir yerdeydim çok kalabalikti bir anda bombalar patlamaya başladi bombanin yaridi benim sirtima düştu ama yara almadim bir baktim kus oldugum kizim geldi ve hamile olduğunu şoyledi ben ordada çok şaşirmiştim bunu bana yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Senin veya ailenin içerisinde büyük ses getirecek, sorunlara ve tartışmalara neden olacak olan olaylara işaret eder. Kızını hamile olarak görmek ise kötü değildir ve sevinçli gelişmeler manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda hamile olan kuzenimi gördüm. Diğer kuzenlerimle bebeğin cinsiyeti hakkında konuşuyorduk sonra kuzenim bebek kız dedi. Herkes bana bakıp sen haklı çıktın dediler.(aslında bebek erkek ben de buna şaşırdım) sonra penceden baktım bir arkadaşımı gördüm ve onunla konuştuk. İçeriye tekrar döndüğümde birkaç kadın bir konu hakkında konuşuyorlar gibiydi.Herkes onları izliyordu. Bu sefer de çocukluk arkadaşımı gördüm, bana biraz kötü bakıyordu ben de çekindim konuşamadım.

Okudunuz mu?  Rüyada genital bölge kılı görmek

arifselim
Aleykum selam. Çok özel anlamı olan bir rüya değildir genellikle yaşananların bir şekilde yansımasından dolayıdır denilebilir. Eğer hamile kadın için kız bebek doğuracak denmişse erkek ve erkek bebek doğuracak denmişse de kız bebek doğurmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler.Evli ve iki çocuk annesiyim. Rüyamda çok sık olarak kendimi hamile olarak ya da doğum yaptığımı ve bebeği emzirdiğimi görüyorum. Bebeğin cinsiyetini hiç görmedim. Haftanin üç günü neredeyse bu şekilde rüyalar görüyorum. Çok etkileniyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Hapishane görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Hamile olduğunu görmek ya da doğum yaptığını görmek hayırla yorumlanır. Müjde almaya, güzel gelişmelerin olacağına, itibar görmeye, rızkın artması gibi iyi gelişmelerin meydana geleceği şeklinde yorumlanır. Yine de en iyisini Allah bilir.


Ankaralmm
Hayırli günler hocam evli 4 cocuk annesiyim evli olan kızım bana rüyamda telefon acarak düşük gebelik yaptığını söylüyor aglayarak bende kendi kendime bu kiz hamile degildiki diyorum kizimda cocuk için tedavi görüyor hocam bu rüyanın anlami nedir teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada hacca gideceğini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Gerçekleştirmek üzere söz verdiğiniz bazı şeylerin bazı aksilikler sonucu gerçekleşmemesi nedeniyle size duyulan güvenin azalmasına, yardım bekleyen kişilerin yardımına koşamamanıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üy
Ben rüyamda deniz olmayan bir yerde deniz olduğunu görüyorum deniz okdara berrak ve guzelki turkuaz renginde denizin üzerinde kanoyla insanlar gidiyor bende biniyorum ve kürek çekerek herkesi geçiyorum sonra kıyıya toprağa çıkıyorum oda bizim tarla orda kız kardeşim var hamile aşağı doğru iniyor arkasından bende iniyorum ve bakıyorum hamile değil kıyafeti de değişmiş su var şu başında birkaç kişi var kayalar var ve o katlardan en büyük olanın üstünde oturuyordum

Okudunuz mu?  Rüyada Helva görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Çok güzel hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Maddi açıdan mal sahibi olmaya, adımlarını dikkatli atmaya ve geçmişinden ders alarak hareket etmeye tabir edilir. Özetle rüya sahibi bu dünyada adeta cennet gibi bir hayat yaşamasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iki çocuk annesiyim 38 yasındayım, bir yıldır kocamla ayrıyız, büyük tartışmalar sonucunda hiç ,bir şekilde görüşmüyoruz, boşanma davası henüz yok, yakında açacağını duydum.

Okudunuz mu?  Rüyada Gergedan görmek (İmam Nablusi)

Rüyamda bir gençlik oyun salonuma girdiğimi görüyorum, sahibi yokmuş salonda, çocuklara para ile eğlence ve oyu makineleri var ama kullanıma kapalı , bozuk para yerinde 6-7 Lira gibi bozuk para unutulmuş, bunları sevinerek alıyorum, diyorumki salonun sahibine ait. tam o sıra yanıma alt komşum geliyor, (bu komşu ile hiç görüşmüyoruz, 7-8 yıldır, bazı olaylardan dolayı) kendimi boydan görüyorum ve 5 aylık hamile olduğumu görüyorum. Artık yalnizmişin o evde diyerek soruyor bana. bende evet diyorum. Bir tutam amahtar veriyorum o komşuya, geride içimden güvensizlik geçiyor, ve ona oğluğuma anahtar lazım olabilir ona sorayım, sonra veririm diye geri alıyorum. Anahtarı ona sanki biz yokken, evimize baksın gibi bir his olarak duyuyorum, ama güvenmiyorum ve vazgeçip geri alıyorum. burada uyandım
Hayırlar diliyorum Rabbimden.
yorumlarsanız sevinirim- Allah razı olsun sizden !

Okudunuz mu?  Rüyada Hüdhüd Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Eğer çalışıyorsan bu işinde göstereceğin başarılar, atlayacağın kademeler, emeklerinin meyvesini en iyi şekilde alacağına delalettir. Bu rüya aynı zamanda çiftler için sorun ve tartışmalara işarettir. Var olan sorunun devamına veya hoşnut olmayacağın tatsızlıklar görebileceğine işaret etmektedir. En iyisini bilen Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek

rüyada hamile kadın görmek imam nablusi, rüyada hamileoldu görmek imam ı nablusi, rüyada hamile olmak imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Göl görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hamile görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.