Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Han görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Han görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HAN

Ticaret için yapılmış hanı rüyada görmek, ev veya hayvana veya kiraya verilen şeylere yorumlanır.

Hasta kimse yolcuların kaldıkları hanlara indiğini görse, ölür.

Bazen de, yol üzerindeki hanı gören kimsenin üzüntü ve kederi gider. Rüyayı gören, evli ise, sanatında kendisine yardım edecek bir çocuğu olur ve rahata kavuşur. Rüyayı gören isyankar ise tövbe eder. Yahut sapıklıkta ise hidayete erer, imanı kamil olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamur Yoğurmak

Meçhul otel, yolculuğa yorumlanır. Çünkü oteller gakip ve yolcuların evi gibidir.

Bazen de otel, dünya evine yorumlanır. Çünkü dünya evi, yolculuk evidir. Bir takım kimseler ondan geçip gider ve bir takımı da gelip ona konar.

Binekli olarak arkadaşının, tanımadığı bir otele girdiğini veya oradan aynışekilde çıktığını gören kimse, halk arasında görüş sahibi birisi olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Ömer b. Hattab (r.a) görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Han görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada han görmek kısa zaman içinde üzüntülü ve çok kederleneceğiniz bir olay ile karşılaşacağınıza fakat bu sizi fazla etkilemeyerek her şeyin yoluna gireceği günlerin gelmesine ve sizin işlerinizde size yardımcı olacak kişilerin olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Hıristiyan görmek (İmam Nablusi)

rüyada otel görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Hanımeli görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Han görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.