Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Harabe görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Harabe görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HARABE

Rüyada harabe görmek, vaaz ve nasihattır. Rüyada bir yerin yıkık viran olduğunu görmek, o yerin halkının dağınık ve perişan olmalarına yorumlanır.

Evinin duvarlarının selden harap olduğunu gören kimsenin hanımı ölür.

Harap bir yerin, sağlam ve güzel yapılı bir yere döndüğünü gören kimsenin dini güzelleşir, hidayete döner.

Okudunuz mu?  Rüyada gökten farklı cisimler düşmesi

Bir kimse oda, ev ve köşkünden bir şeyin içe doğru düştüğünü görse, rüyayı görenin kaybı varsa bulunur. Yanında kızı veya kızkardeşi yahut bunlardan başka, kocaya varma zamanı gelmiş kız varsa, taliplisi çıkar.

Bir kimse bir evi veya eski binaları yıktığını görse, o kimseye üzüntü, keder ve kötülük isabet eder.

Okudunuz mu?  Güzel rüya görmek için dua

Evinin hepsinin veya bir kısmının, üzerine yıkıldığını gören kimsenin evinden birisi ölür. Yahut evin sahibesine büyük bir musibet gelir.

Bir kadın rüyada evinin bacası ve tavanının yıkıldığını görse, kocasının ölmesine yorumlanır.

Rüyada yıkılmış ve viran olmuş bir yerde bulunmak, faydasız bir topluluğa gösterilen ilgiyi ifade eder.

Okudunuz mu?  Rüyada görümce görmek

Rüyasında evinin direğinin kırıldığını veya yıkıldığını gören kimsenin, ailesinden sevdiği birisi ölür.

Rüyada harap bir yer görmek, ev halkının veya akrabaların dağılmalarına delalet eder. Bu rüya kesinlikle hayra yorumlanmaz. Memleketin harap olmasına, oradaki devlet başkanının vefatına, yahut halka zulmüne işarettir. Kendisini bir harabede gören, karşılık vermeye ve savunmaya gücü olmayan düşmanla karşılaşır. Bir mahallin zelzele veya başka bir afetle harap olduğunu görmek, orada büyük adamların iktidarsız olduklarına veya onlardan birisinin öldürüleceğine; ev duvarının sel ile yıkıldığını görmek, ev sahibinin zulme uğrayacağına; sağlam bir yerin harap olup yıkıldığını görmek, o yerde bir musibet çıkacağına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gül görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Harabe görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada harap bir yer görmek birlik ve beraberlik içinde olduğunuz akrabalarınız ile aranızda çıkan bir sorun yüzünden darmadağın olacağınıza ve her kesin bir yerlere dağılacağına işaret eder.


Rüyada Harabe Iş Yeri Görmek

Hamus
Selamun Aleyküm.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamur Yoğurmak

Bir süredir işsizim.

Rüyamda yeni bir işe girdiğimi görüyorum. Girdiğim iş de aslında bilinen bir firma. Fakat iş yeri çok kötü durumda. Adeta harabe. Duvarların sıvaları kopmuş, ofislerde ışık yok. Sadece belli yerlerde ufak bir gün ışığı. Ben ne yaptım diye kendime soruyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Halat görmek (İmam Nablusi)

Yorum konusunda yardımlarınızı beklemekteyim. Selam ve dua ile.


Yorum: Rüyada Harabe görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kişinin duygusal dünyasına, çevresindeki insanların yetenek, tecrübe ve bilgi eksikliklerine işaret etmektedir. Rüya sahibinin geçirdiği zor günlerini sabırla atlatacağına, kederli durumun yerini ferahlık bırakacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada görücü gelmesi ve sözlenmek

rüyada harabe ev görmek, rüyada harabe görmek, rüyada harabe

Bu kategoride yer alan Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Harabe görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.