Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hastane görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hastane görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HASTANE

Rüyada bir hastaneyi ziyaret ettiğinizi görmek, hem kendinizi ve hem de ailenizi önemli bir tehlikeye sürüklemekte olduğunuza işarettir.

Hastaneyi gezip çıktığınızı görmek, insanlara iyi ve müşfik davranmaya yorulur. İbni Kesir’e göre; rüyada hastane görmek dünyada doğruluktan ayrıldığınıza

delalet eder. Bir hastanede bir hastanızı ziyaret ettiğinizi görmek, bir ticari işiniz için bir büyüğünüzden akıl danışmanıza delalet eder. Hastaneden çıktığınızı görmek, işlerimizin düzeleceğine, hastanede girdiğinizi görmek bu rüyanın aksine yorumlanır.


Cevap: Rüyada Hastane görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hastane görmek hayatınızı değiştirecek ve size üzüntü ve kederi getirecek bir olay ile karşı karşıya kalacağınıza yada bazı yorumculara göre hastaneyi görüş şeklinize göre yorumlar da değişmektedir.


Rüyada hastane görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda ben ve ablam hastane koridorundayız hastane bembeyaz çok ferahlatıcı iç açıcı yani çok huzurlu ben pencerede salıncak var 4-5 yaşlarında sarışın mavi gözlü yeşil bir elbise giymiş bir kız çocuğu var onu sallıyorum ablamda arkamda ona diyorum ki pencereden dışarı baktığımda orada çocukluktaki komşumuzun evi var o evde çocuklar var bende ablama diyorumki bak bu ev anaokulu olmuş bu kadın önce çocuk bakıcılığı yaparken şimdi evinin bir odasını anaokulu yapmış çocuklara bakıyor. şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Havari görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada hastane görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba.Ruyanizin yorumu endiseye,sikintiya duseceginize.Bundan kurtulma yollari arayacaginiza yorumlanir.En dogrusunu Allah bilir


arifselim
Aleykum selam. Hayatınızda köklü değişiklikler yapamaya yorumlanır. Ayrıca bu rüya günahlardan pişmanlığa ve tövbeye; bunun sonunda da affedilmeye, günahların bağışlanmasına işaret etmektedir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hastaneden sıra alıp beklemek nedir? Bu rüyayı iki kez üst üste gördüm. Birincisinde acil kapısının önünde sıramın gelmesini bekliyordum. İkincisinde hastaneyi baya dolaşıp psikologtan sıra almıştım.


arifselim
Çok hayırlı bir rüyadır ve rüyayı gören kişinin çok şanslı ve mutlu olacağı günler yaşayacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


İsimsiz85
Selamün Aleyküm hocalarım ve arkadaşlarım,

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar dilerim. Rabbim dualarımızı ve tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Hocam benden duygusal anlamda hoşlandığını bildiğim ama benim kendisine aynı şekilde duygular beslemediğim biri var. Gece rüyamda o bahsettiğim şahısla aramızda duygusal bir şeyler varmış annem hastanede yatıyordu ve bahsettiğim şahıs da onu ziyarete gelmiş tanışıp konuşuyorlardı o esnada erkek kardeşim odanın içine girip anneme bir şey diyecekti üzerinde iş kıyafetleri vardı kir pas içinde erkek kardeşimi görmesinden utanıyorum kardeşimi zorla dışarı çıkarıyorum o görmeden eve yolluyorum ve karşılaşmalarını istemiyorum. Acaba bu rüyamın bir manası var mıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada Gusül abdesti almaya başlamak ama yarım kalmak Gusül mü almam gerekiyor acaba bu neye delalet ?

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem olumlu hem de olumsuz yönleri vardır. Olumsuz yönleri de dikkat edilmesi babında hayırlı olarak kabul edilebilir. Dini açıdan senin kendini sorumlu tutman, günahlarından ötürü af dilemen, tövbe istiğfar ederek Allah’tan af-u mağfiret dilemene ve bunun yanı sıra hayatının belli noktalarında sana engel olacak ya da zorluk çıkartacak birinin varlığına işaret etmektedir. en iyisini bilen bir tek Allah’tır elbette.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda dedemin dükkanındayım ve kardeşim geldi dükkana ve bana beni dövcekler dedi, ben de kim dövecek falan dedim ve bana bir gruptan bahsetti ama pek hatırlamıyorum. Neyse rüyanın devamında kardeşim "İşte geliyorlar." dedi ve bende açtım kapıyı bekledim ve sonra cemaat üyesi sakalları bayağı uzamış bir çocuk geldi dükkana. Üstünde siyah bir cüppe vardı ve dükkanın içerisine girdiğimde gülmeye başladı ama dalga geçercesine sanki. Neyse daha sonra, tabi ben bu herifin önünde bekliyorum tepkisiz ve hafif sinirli bir şekilde. Dışarıda bu sakallı herifin birkaç arkadaşı var. Neyse, daha sonra bu bir şeyler diyerek dükkandan çıktı. Rüyanın birazcık ilerlerinde ise eski sevdiğim kızın annesi hastahanede, bir hastayı ziyarette. Markete gidiyoruz kardeşimle ve marketten dönüşte ben telefonumdan ya eski sevdiğim kızın ya da eski sevdiğim kızın arkadaşının sosyal medya hesabına bakıyorum. Daha sonra telefonumdan eski sevdiğim kızın arkadaşının sosyal medya hesabını çalıyorum. Daha sonra rüyanın ilerlerinde eski sevdiğim kızın annesi bana bir mesaj ve bir de fotoğraf atıyor. Mesajda kısaca hesaptan çıkmamı söylüyordu ya da hesabı geri vermemi ve fotoğrafta ise kendi fotoğrafını üstten çekmişti ve af edersiniz üstten çektiği için ise göğüsleri hafif gözüküyordu. Bu arada o çekilen fotoğrafta hastahanede olduğu için hemen yanında yatak vardı ve sanki o yatakta yaşlı birisi yatıyordu ama kim olduğunu bilmiyorum, belki onları tanıdığı birisidir. Fakat o yatakta olan kişi eski sevdiğim kızın ölen dedesine hafif benzerlik gösteriyordu. Rüyanın devamında ne oldu bilmiyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Gül Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Mali konuda daha iyi bir konuma gelebilmeni sağlayacak bazı gelişmeler olabileceğine, bunun hayatının seyrini büyük ölçüde değiştirerek istediğine nail olmayı başarabileceğine, sevdiğin veya seveceğin bir kimse ile günlerin daha mutlu, neşeli bir şekilde geçeceğine, ummadığın bir anda alacağın bir haberle mutluluğunu katlayacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda ben ve yanımda birkaç kişi var, birkaçını biliyordum.
Neyse iki cam çit arası bir yolda yürüyorduk, hatta biri(leri) kaybolmuştu ve ona yolu söylemiştik ve o(nlar) da teşekkür edip gitmişti sanırım ve cam çitin dışarısındaydılar.
Neyse biz cam çitten yürüyoruz böyle, tabi yanımda internet yayıncısı falan da var. Neyse hastane gibi bir yere çıktık ama hastane normalde dolu olmasına rağmen rüyamda boş, yani hatırladığıma göre tek tük insan var.
Neyse yanımdaki kişilerden birkaçı 2 cam çit arası yoldan çıkıyordu ve hemen benim durduğum yönün kuzeybatı tarafında da 2 tane otomatik açılır kapanır kapı vardı ve iki kapı da birbirine mesafeliydi çok az bir şey.
Neyse yayıncı olan kişi o kapının birisinden geçti ama ikincisinden geçerken düştü, daha doğrusu birisine bakmak veya birisini koşturduğu içindi bu acelesi, neyse ikincisinde düştü.
Kafası tam kapının kapandığı yere geliyordu ve otomatik kapı kapanmaya başladı. O sırada da kapıya biraz mesafeli olarak oturan bir kız var ve bunların ikisi rüyada yeni tanışmalarına rağmen kız bununla eğlenmeye başladı düştü diye.
Yayıncı olan kişi ise kafasını çok az bir farkla kurtardı sıkıştırmaktan. Neyse bunların ikisi güldü falan ve ben de o sırada hala 2 cam çitin arasındaki yoldan bunları izliyorum.
Hafif kıskandım çünkü kızı çok çabuk tavladı falan diye düşünmüştüm. Neyse rüyamın ilerisinde psikoloğa gidiyorum.
İlk gittiğimde gidiyorum ve oturuyorum ve sıra az sonra geliyor. Bu arada hastanedeki odalar da iyi değil, yani eski bir hastane gibiydi.
Neyse giriyorum az bir şey konuşuyorum falan. Sonra çıkıyorum. Tam o sırada da, bu gittiğim psikolog yaşadığım yere mesafeli olduğu için hastanenin önüne bir otobüs geldi ve yaşadığım şehre giden bir otobüstü bu yani adam otobüsten indi ve yaşadığım yere gidiyor manasında etrafa bağırdı.
Ben de gittim bindim. Normalde otobüse dıştan baktığımda otobüs normal bir otobüs ama otobüsün içine girdim, direkt olarak en arka koltuklardan birisine oturdum ve otobüs kısaldı.
Şoför benden birkaç koltuk öndeydi sadece. Neyse sonra geldi şoför bindi falan nereye gidicen diye sorduktan sonra yaşadığım şehri söyledim ve yaşadığım şehir adamın az önce söylediği şehirle aynıydı.
Neyse oraya gitmiyoruz, ben daha da ileriye gidicem, 100 km gidicem ben dedi şoför. Ben de yaşadığım yerden her halükarda geçicen, yaklaştığımızda yakın bir yerde beni indir, dedim sonra kabul etti.
Neyse rüyanın ilerisinde direkt olarak şehir içindeydim altımda bordo renkte bir tekerlekli ofis sandalyesi var.
Neyse oturmuşum oraya ve kim yürüyecek şimdi eve kadar deyip tekerlekli ofis sandalyesinde, ayaklarını yürüme hareketi yaparak gidiyorum.
Yanımdan şehir içi otobüsleri falan geçiyor ve ben de acaba bana bakıyorlar mı falan diye düşünüyorum ve sonra ise bakarlarsa baksınlar havasına giriyorum.
Neyse gidiyorum gidiyorum, tabi eve gitmek için gerçekte de olan bir köprüden geçmem gerekecek, ordan geçerken, köprünün sonuna doğru 2 kız görüyorum, konuşarak gidiyorlar.
O kızlara yaklaşıyorum ve af edersiniz gözüm arkalarına çarpıyor ve ne kadar büyük olabileceğini düşünüyorum.
Sonra bu kızlar karşıya falan geçiyordu sanırım, ya ben ya o kızlar geçiyordu ve ben de yoluma devam ediyordum ama kızlar karşıya geçiyor diye hatırlıyordum.
Neyse rüyanın daha da ilerisinde yine psikoloğa gidiyorum.
Bu sefer gidiyorum, sıranın gelmesini beklemek için oturuyorum, hemen karşımda da bir oda var ve o odada da bir kadın var ve bana nasıl diyim cilveli gibi konuşuyor, e tabi benden yaşlarca büyük bir kadın ve hafif iğreniyorum böyle konuştuğu için.
Sonra sırayı beklerken annem geldi, telefonla konuşuyordu ve bir şeye sinirlenmişti, sanırım beklemeye sinirlenmişti.
Neyse hastaneden çıkacakken başka bir psikoloğun odasına girdik. Psikolog çay istedi ve ben de gidip görevliye çay istiyor psikolog falan dedim.
Görevli de bardak kalmadığını kaseye koyacağını söyledi çayı ve o da kabul etti. Neyse sonra odadaydık ve bana sonuçlarımın çıktığını söyledi.
Tamamiyle sağlıklı olduğumu söyledi. Ben acayip şaşırmıştım çünkü aslında içimde yaşadığım şeyler hiç öyle normal değildi.
Emin misiniz tarzı bir soru sordum ve bana samimi bir gülüş atarak emin olduğunu söyledi. Neyse sonra çıktık falan.
Rüya bu kısımdan sonra bayağı bir karışık bir hal alıyor. Bir kaplan ve büyük bir kurt var, kaplanın yaklaşık 5-10 katı bir şey.
Bu kurt bu kaplana saldıracak. Ayrıca şöyle bir şey de var, bu kurt ve kaplan küçüklüklerine dönüp bebek olabiliyorlar ve istediği zaman da tekrar büyük yırtıcı bir şeye dönüşebiliyorlar, kurtadam misali hani olur ya adam kurtadama dönüşür büyük bir şey olur, kimi zaman da kurtadam da adama dönüşür işte o misal.
Neyse kurt olan bu kaplana saldırdı, tabi kaplan biraz daha kalıpsız kaldığı için kurt bayağı bir hırpalıyor bu kaplanı.
Ve etrafta karlar var, ve karın bir kısmında sonra hemen aşağısı artık siyah bir yere inen bir uçurum.
Neyse kurt diyor ki kaplana, seni ben öldürücem falan diyor, kaplan da ilk önce ben öldürmezsem falan mı ne diyor ve o sırada da kaplan bitkin bir halde bir kar kütlesinin üstünde ve hemen aşağısı artık yavaş yavaş uçuruma gidiyor.
Neyse kaplan kendini kardan aşağıya bırakıyor ve yuvarlana yuvarlana uçuruma gitmeye başlıyor.
Tabi kurt da kaplanı kendisi öldürmek istediği için peşinden gidiyor ve kaplanı öldürmeye çalışıyor. Hatta kaplanın kafasını falan ısırmaya çalışıyor ama başaramıyor.
Sonra bu kurt uçurumdan aşağıya doğru sarkıyor, bir dal tutunmuş bekliyor ve küçük haline dönüşmüş.
Kaplansa uçurumun hemen bitişiğindeki karların üstünde oturuyor, o da küçük haline dönüşmüş.
Neyse bunlar konuşuyor ve sonra kaplan bir yaylı enstruman çıkarıyor, keman veya viyola tarzı bir şey.
Çalmaya çalışıyor ama çalamıyor tam olarak ve kurda bundan nasıl ses çıktığını soruyor. Kurt da küçük delikler açmalısın falan diyor ve kaplan delikler açtığında kaplan hüzünlü bir şey çalıyor ve kurt yanılmıyorsam duygulanmıştı.
Bu aynı savaş, kurtla kaplan arasındaki mücadele tekrar sanki başa sarılmış gibi oluyor ve aralarında tekrar aynı şeyler yaşanıp kurt tekrar mağlup duruma düşüyor. Aynı savaşı 2 defa görmemdeki sebepse ilk savaşta kısmen de olsa benim, kaplan olmamdan kaynaklı.
İkinci savaşta ise savaşa 3. bir bakış açısından sanki filmmiş gibi bakıyor olmamdan kaynaklı. Neyse sonra rüya böyle bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatın görünür şekilde bir değişikliğe uğrayacağına, verdiğin emek ve çebaların, kurduğun hayallerin meyvesini en iyi şekilde alarak işlerinde başarı alarak muvaffakiyet göstereceğine, fiziksel ve ruhsal olarak kendini huzurlu sıhhatli, aklı dingin hissedeceğine herhangi bir sağlık sorunu görmeyeceğine veya ciddi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir. Bir davet üzerine bir yere gideceğine bu yerden elin bir şekilde dolu döneceğine, iş ortamında veya ilgili olduğun alanda rekabetin az olmasının yanı sıra rahat bir ortam bulacağına, arabulucu rolünde olup kişiler arasındaki olumsuz bir durumu çözmek ve kişileri barıştırmak maksadıyla arayı bulmaya çalışacağına, bu kimseleri üzüntülerinden kurtaracağına bu duyarlılığın sayesinde takdir toplayacağına, bir derdin, sıkıntın olduğu zaman kendini ona ifade edip içini döktüğün ve kendine yakın hissettiğin birinin varlığına bu kimsenin kıymetini bilmen gerektiğine, gücün ve kuvvetinin yerinde olduğuna ve bu durumu çekemeyen kimselerin var olacağına tedbiri elden bırakmaman gerektiğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada gözlerin parladığını ve gözlerinde arapça yazılar görmek

rüyada hastane görmek, rüyada hastane görmek imam nablusi, imam. nablusi hastanede. yatmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Nihat Hatipoğlunu Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hastane görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.