Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Havan Topu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Havan Topu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HAVAN TOPU

Rüyada havan topu ile müslümanlara ait bir kaleye mermi attığını görmek, İslam’a zarar verecek söz işitileceğine ve belki bu sözden zarar geleceğine yorumlanır. Havan topu ile bir yabancı ülkeye veya kalesine mermi atıldığını görmek, İslam dini üzerinde hakim olmaya ve memleket sınırlarını korumaya delildir. Eğer ateş edilen topa bir zarar gelirse, bu düşmana galebe edileceğine işarettir. Havan topunun mermisi sözle de yorumlanır. Kendisine bir havan mermisinin değdiğini görmek, hayırlı değildir.

Okudunuz mu?  Rüyada Güldürmek

Cevap: Rüyada Havan Topu görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada havan topu ile bir yeri ateşlediğini görmek dinimize laf söyleyen kişilere karşı cephe alacağınıza ve o kişiler yüzünden bir çok kişi ile aranız açılsada lafı söyleyen kişilere karşı galip geleceğinize işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Havai Fişek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Havan Topu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.