Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HAVLU

Rüyada havlu görmek, aile fertlerinden veya komşulardan birinin bir kız çocuğu olacağına işarettir.

Bir yoruma göre rüyada havlu yeni bir işe yorumlanır. Yüzünüzü beyaz bir havlu ile kuruladığınızı görmek, tasarladığınız bir işin hakkınızda hayırlı olacağına delildir. Renkli havlunun çeşitli yorumları vardır; kırmızı havlu görmek murada, yeşil havlu dini inanca, siyah havlu mateme, çok renkli havlu ise yapılacak işte tereddüte delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada hayvanlara işkence etmek

Cevap: Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada havlu görmek evli iseniz bir kız çocuğunuzun olacağına evli değil iseniz aile bireylerinden birinin yada tanıdığınız bir dostunuzun kız çocuğu olacağına yada çalıştığınız işinizden ayrılarak kendinize yeni bir iş bulacağınıza ve bu işi çok beğenerek ve isteyerek yapacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin olduğunu görmek

Yorum: Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda bir apartmanın katlarından birinde tuvalet olmuş oluyor. Ben tuvaletimi yapmıyorum, sadece lavaboda ellerimi yıkıyorum. Ellerimi kurularken de, hani restoranlarda hijyen için sıcak ıslak havlu olur ya, onunla kuruluyorum. Normal havlu da var aslında. Garibime de gidiyor. Ya apartman çok lüks değil tuvalet, ıslak havlu falan diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Göz Kırpmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hiç beklememesine ve ümit etmemesine rağmen çok önemli işlerini yoluna koyacağına ve rahat edeceğine tabir edilir. Ayrıca günahlarından arınmasına ve hayatında tertemiz bir sayfa açacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda bana kız görmeye gelen bir adamı gördüm. Adam benimle ciddi ciddi ilgileniyormuş. Geçici olarak otel veya konak gibi bir yerde kalıyormuş. Kaldığı odayla ben ilgilenmişim. Yıkanmış. Yıkandığı havluları bir yerde bırakmış. İki havlu biri beyaz, biri de ya kırmızı ya da başka renk. Ben de nemli havluları yerine koymak isterken yolda bir başka bayan karşıma çıkmış. Odayla ben ilgilenirim, havluyu bana ver demiş. Renkli havluyu ona verdim. Adam onu istememiş. Hala ilgisi bendeymiş. Ben de bu arada elimdeki havluyu sahibinin odasına koyayım dedim. Odanın kapısı kapalı. Tahta merdivenden oda kapısını açıp beyaz, nemli havluyu koymak için tırmanmaya başladım. Uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada gözlerin parladığını ve gözlerinde arapça yazılar görmek

Tohat
Merhaba. Özel hayatınla ilgili veya hayatını doğrudan etkileyecek bir konu hakkında alacağın önemli bir karar aşamasına gireceğine, bu konu hakkında uzun vadede düşünerek karar vereceğine, aklının karışıklığını giderecek bir yol bularak hayırlı olanı seçebileceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Grip Olmak görmek (İmam Nablusi)

rüyada beyaz havlu görmek, rüyada havlu görmek imam nablusi, rüyada havlu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.