Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HAVUZ

Rüyada görülen havuz, cömert ve faydalı bir kimseye yorulur.

Su ile doldurulmuş bir havuz gören kimse, cömert ve şerefli kimseden ikram ve iyilik görür.

Havuzdan abdest aldığını gören, Allah’ın (C.C.) izniyle üzüntü ve kederden kurtulur.

Havuzdan su içtiğini gören, iyilik sahibi bir kimseden rızka kavuşur. Rüyada havuz, kadınla yorumlanır. Rüyasında su ile dolu bir havuz görmek, güzel, ağır başlı bir kadın olarak tabir olunur. O havuzun kendisine ait olduğunu veya o havuzdan su içtiğini gören, öyle bir kadınla evlenir. Havuzda yüzmek iyi değildir. Bir havuza girip dibe daldığını ve boğulmadığını gören, bir kadına aşık olup onunla tanışmaya çalışır. Bir rivayete göre havuzda boğulmak kedere işarettir. Bir havuzu susuz ve kuru olarak görmek hayır değildir. Bir havuzda içine inmiş bir merdiven görmek, iki şekilde yorumlanır. Ya ömründen o merdivenin basamaklarının sayısı kadar yıl kalmıştır veya o basamakların sayısı kadar çocukları ve torunları olur. Bazıları bunu akrabaya nisbet etmişlerdir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gömlek görmek (İmam Nablusi)

Bir havuzun suyunun kuruyup çekildiğini görmek, zengin bir kişinin iflas edeceğine, havuzun yıkıldığını görmek, bu kişinin ölümüne delalet eder.


Cevap: Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada havuz görmek yaşamınız boyunca zor günler geçireceğinize ama bu zor günleri size yardım eli uzatan bir dostunuz sayesinde atlatacağınıza ve huzura erişmeniz de size destek olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Gerdek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam
Rüyamda eşim hastaymış hastanede yatıyormuş bende evde havuz varmış Eve gelınce havuza atlıyorum dibe dalıyorum geri yukarı çıkıyor 2 merdıven sonra yukarıdayım daha sonra bir kadın beni öptü ben kadınım yanı kadın kadına öpüştük sonra 1 hafta felan gecmış rüyada bir tane adam gördüm bana aşık olmuş ben istemeden sarıldı sırtında ur varmış onu farkettım bu kadar merak ediyorum birde oncekı gün rüyamda tavanda arılar yuva yapıyorlardı bal arısı gördüm hızlıca büyüdüler mınıcıklerdı 2 tanesı iri 4 ü küçüktü rüyamda daha sonra ki gün de bu rüyayı gördüm şimdiden teşekkürler .

Okudunuz mu?  Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyaların sana isabetli bir şekilde yorumlanabilmesi için sana özel bir şekilde yorumlanması gerekir. Ancak genel olarak güçlü bir kimseden destek ve yardım almaya işaret olarak yorumlanır. Ayrıca bolluk ve refah içinde yaşamanın da bir alameti olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gökkuşağı Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun ALeyküm. Rüyamda eşimle birlikte bir havuza gidiyorum. Ben eşime yüzme bilmediğimi söylüyorum . Su derinliği boyumu aşmadığı için havuza girmeye karar veriyorum. Havuzda ben ve eimden başka kşmse yoktu.Eşim benim elimden tutarak beni havuza havuzun merdivenlerinden indiriyor. Havuza elbiseyle ya da haşema ile girdiğimi hatırlıyorum. Suyun boyumu geçmediğini farkediyorum. Önce düz bir şekilde yüzüyorum sonra sırt üstü yüzmeye başlıyorum düz yüzmekten daha uzun süreli sırt üstü yüzüyorum. Sonra tekrar düz yüzüyorum. Bu yüzme ile yüzmeyi burada öğrendimi ve artık yüzme bildiğimi farkediyorum. yüzmeyi öğrendiğim için seviniyorum ve keyif alıyorum. Eşimi ben yüzerken hatırlamıyorum orada sadece havuza geldiğimizde ve beni havuza indirdiğinde olduğunu biliyorum ben yüzerken orada mıydı bilmiyorum. Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem işinde hem de aile içinde huzur bulacağına, kendini rahatlatacak ve rahat olmanı sağlayacak farklı bakış açılarıyla her ortama daha iyi uyum sağlayacaksın. Boyunu aşan herhangi bir işin içine girmeyeceğin gibi seni sıkıntıya sokacak durumlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Ömer b. Hattab (r.a) görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyam da bir meydan gibi biyerdeyim etrafında güzel bir deniz var sanki boğazın kenarı gibi birde orta büyüklükte mavi renkte suyu olan bir havuz var yanımda bir arkadaşım var tanımıyorum sima olarak spor plates gibi bir şey yapcakmısız bide güzel fizikli bir bayan hoca var bayan hoca havuza giriyor dalıyor cıkıyor yüzüyor değişik estetik hareketler yapıyor havuz içinde güzel bir kadındı sonra cıkıp spor yapmaya baslıyo bizde onun yaptıklarını yapmaya calısıyoruz ama onun gibi beceremiyoruz tabi ki zor geliyor bize hareketler. Sonra kendimi bir otelin spor salonuymuş sözde orda koşu bandına binerken filan gördüm.bu aralar sıkıntılarımdan kurtulmak için bol bol dua etmeye namaz kılmaya basladım. Birde alakasız olarak bir minibüste arkadaşımla giderken mandalina cıkarıp soyup yiyoruz bide tanımadıgım bir kadına daha ikram ediyorum minibüsteki yolculardan sonra kadın devamınıda istiyo sen çok yedin ama filan diye kızıyorum haksızlık olur gibi bir şey diyorum .
Yorumlarınız için simdiden tesekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek

Tohat
Merhaba. Hayal edemeyeceğin kadar parlak ve kısmetiyle, şansıyla diledikkerinin gerçekleşmesini sağlayacak her zaman ileriye yönelik olumlu gelişmelerin meydana gelmesini, hayırlı insanlarla karşılaşacak günler göreceğine delalettir. Rüyanda olumsuz bir mana olmamakla birlikte güzel huylu kadına, cömert birine ve bu kişiden yardım görmeye de işaret eder. Mandalina yemek ve ikram etmek genel olarak kişinin eğlenceye, gezmeye olan merakına ve insanlarla olan ilişkilerini iyi geçirmeye çalışan kimseye bu kimse her koşulda düze çıkmayı bildiğine işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir arkadaşımı ve eşini görüyorum. Arkadaşımla gerçek hayatta da aramız iyidir. kocasıyla bir zamanlar beraber okuduk. havuz açmışlar giriş ücreti, baya bir kalabalık gelen giden var. hesap ediyorum ve diyorum ki günlük gelirleri çıkar bu kadar gelen insana.
bir kenarda ferace ve kapalı şekilde oturuyorum, arkadaşın kocası diyor ki bebeği elle, ve diyorum ki bende bebek yok o sadece göbektir, bebek varsa sizdedir, ve karnı çıkık, onun karnını elliyorum.
Arkadaşım da yakınızda ama devamını hatırlamıyorum.
yorumlarsanız sevinirim
arkadaşımı da eşinide çok seviyorum
ben ise kocamla boşandık

Okudunuz mu?  Rüyada Hindi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Hem kişinin gönlü geniş ve yardımsever, ahlaki güzel olduğuna hem de böyle özellikte olan bir kimsenin destek ve yardımını görerek işlerinde kolaylik göreceğine bunun yanı sıra kişinin dini vecibelerini yerine getirmesiyle Allah’ın rahmetine nail olup hayırla karşılacağına, şans ve kısmetinin açık olacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Hıristiyan görmek (İmam Nablusi)

rüyada havuzda yüzmek imam nablusi, rüyada havuz, mumsema rüyda havuza atlamak

Bu kategoride yer alan Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.