Anasayfa
24 Aralık 2023, 5:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HAYVANAT BAHÇESİ

Rüyada görülen hayvanat bahçesi, hayatla yorumlanır. Rüyanızda bir hayvanat bahçesinde olduğunuzu görmek, yaşadığınız toplum içinde hayatınızı kazanmak için yaptığınız mücadeleyi gösterir. Hayvanat bahçesinde gördüğünüz her hay vanın, ayrı ayrı yorumu vardır. Hayvanın üzerinize saldırdığını görmek, düşmanlarınızın sizi alt etmek için fırsat beklediklerine; kafes içinde bir takım maymunların demirlere tırmanarak çeşitli maskaralıklar yaptıklarını görmek, hayatta arkadaşlarınızın veya ev halkının sizden faydalanmak için yaptıkları bazı hareketlere ve konuşmalara işarettir. Kafesinde bir fil görmek, hükümete olan borcunuzu ödemeniz için size çağrı y apılacağına; bir deve görmek, sabırlı bir kişi olduğunuza delalet eder. Kafeslerinde bir çok güvercin görmek, çağrılacağınıza delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada kendinizi hayvanat bahçesinde olduğunu görmek ise göstermiş olduğunuz hayat mücadelesini kazanacağınıza ve önünüze çıkabilecek olan tüm engellerin ne kadar zor olsa da üstesinden geleceğinize işaret eder.


Rüyada hayvanat bahçesinde olmak

carsi6
rüyamda hayvanat bahçesindeyim, sadece akrepleri görüyorum, onların bölümdeyim. , daha önce gördüğüm hayvanat bahçesindekilerden büyükler, büyük olduklarını bunları oğlumunda görmek isteyeceğini düşünüyorum, uyanıyorum, yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayvanat bahçesinde akrepleri görmek insan hayatının akışına işaret eder. Sıkıntıları aşmak için çabalamaya ve her türlü zorluklara göğüs gererek engelleri aşmaya çalıştığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


gurbetci1
Komsunun bahcesinde degisik hayvanlar vardi ama hatirladigim sadece mavi papagan uctugunu gördüm ve maymunmu desem veya gorilmi bilemedim, ama bu hayvan sarki soyluyordu ve bende ilgili dinliyordum. Bu ruyanin anlami nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Görümce görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada papağanla ilgili olan yorumu sevinçli haberlere, aile içindeki mutluluğa ve iş hayatındaki sevineceği gelişmeler olacağına işaret eder. Ancak diğer gördüklerin ise berrak değildir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda hayvanat bahçesi yeri kuruluyor. Öbek öbek yapilan yerlerden birine bnde yardim ediyorum. Sonra şiddetli bir yagmur yağiyor. Gökgürültüsüde eşlik ediyor.o anda eve gitmeye karar verip yağmurda islanmamak için siğindiğimiz karaltidan hafif çikiyorum. Şimsik çakiyor ve yildirim tam başima kadar yaklasiyor. Kipirdamadan öylece kaldim. Sonrada uyandm

Okudunuz mu?  Rüyada Göç Etmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayvanat bahçesini görmek, yardım etmek, yağmurun yağması ve şimşeğin çakması tümü güzel anlamlarda yorumlanır. Bu rüya ferahlamaya, sorunları, sıkıntıları, derdi ve kederi arkada bırakmaya ve rahatlamaya işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda rahmetli amcamı görüyorum güya bahçesine küçük hayvanat bahçesi gibi bir şey yapmış beyaz yavru aslan mı kaplan mı bilemiyorum o var ama ben korkuyorum o benle oynamak istiyor ama korkuyorum sonra küs olduğum halam geliyor elinde tatlıyla kızları beni arıyor çok farklı bir rüyaydı bilmiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Gece görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Allah rahmet eylesin. Böyle bir rüyayı maalesef biz tabir edemeyiz. Belki sana özel bir şekilde yani yüz yüze tabir edilirse bu yorumlanabilir. Gördüğün rüyanın hayrını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda erkek arkadaşımla(sevgilim) hayvanat bahçesindeyim. Sadece dev çukurun içinde boz çirkin ayılar dikkatimi çekti sağ tarafta sınırı geçemeyen hemen dibimde pars türü Bi canlı vardı. Erkek arkadaşımla yürümeye devam ettik ikisinin ortasından sol tarafa baktığımda hayvanat bahçesinin dışında lapa lapa kar yağıyordu. Bunu sevgilime gösterdim. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada gökdelenden aşağı inmek

Tohat
Merhaba. İyi görünüp de farklı niyet besleyen kişilere delalettir. Rüyan çevrendekilere dikkat etmen amacıyla gösterilmiş hayırlı bir rüyadır. İş yerinde, eğitim hayatında veya hayatının herhangi bir alanında sana rakip olan bir kimsenin kötü niyetine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi)

rüyada hayvanat bahçesi görmek, rüyada hayvanat bahcesi gormek, rüyada hayvanat bahçesinden kaçan hayvanları görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.