Anasayfa
10 Mayıs 2022, 12:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hediye görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hediye görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HEDİYE

Rüyada hediye göndermek ferahlıktır.

Hediye sevgi ve dostluğa yorulur.

Hediye, birbirine dargın kimselerin barışmasına yorumlanır.

Hediye nikahlanmak için kadın istemekle yorumlanır.

Rüyada kendisine bir tabak içinde taze meyve gönderildiğini gören kimsenin kızına, görücü gelir. Kızı yoksa ona hediye gönderen kimse ile onun arasında dostluk ve sevgi meydana gelir.

Rüyada hediye alıp veya vermek genellikle hayra yorumlanır. Rüyasında bir kimseye hediye verdiğini görmek, veren ve alan için hayırlıdır. Her ikisi de arzularına ulaşırlar. Eğer verilen hediye kötü bir şey ise, alan da veren de zarar görür. Kendisine hediye verildiğini gören, sevdiği biri ile evlenir. Kendisine yaşlı bir erkek veya kadın tarafından hediye verildiğini görmek, hayra delalet eder. Birine hediye verdiğini ve onun da bu hediyeyi kabul etmeyip almadığını görmek, kötü bir söz işiteceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada gözlerin parladığını ve gözlerinde arapça yazılar görmek

Hediye dedikoduya yorumlanır. Rüyanızda birisinden bir hediye aldığınızı, fakat hediye paketinin içinde ne olduğunu bilmediğinizi görmek, birisinden bir kinayeli söz işiteceğinize, fakat bu sözün ne için söylendiğini anlayamayacağınıza delalet eder. Birisine hediye verdiğinizi görmek, o kişinin size karşı olan hareketlerini beğenmediğinize işarettir. Eşinizin size bir hediye alması veya sizin ona bir hediye vermeniz, aranızda hiç yüzünden bazı dargınlıklar çıkacağına delildir.

Çocuklarınızdan birinin size bir hediye alması, onun geleceği ile ilgilenmediğinize delildir. Bir büyüğünüzün size hediye göndermesi, işinizden ayrılacağınıza işarettir.


Cevap: Rüyada Hediye görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada birilerine hediye gönderdiğini görmek içinde bulunduğun sıkıntı günlerinde kurtulup feraha ereceğinize ve bu ferahlık dan sonra dargın olduğun konuşmadığın küs olduğun bir kişi ile barışarak çok sevinçli ve mutlu olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada görücü geldiğini görmek

Yorum: Rüyada Hediye görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda Dünyanın yok olup olmaması benim hayatıma bağlıydı. Ben ölürsem dünya da yok olcaktı. Ölmeme yakın yer yavaş yavaş havaya kalkıp -daha doğrusu benim olduğum yerler- parçalanıyodu. Sonra aşık olduğum erkek arkadaşım beni yerin yok olacağını bile bile evine aldı ve bana bir hediye verdi. O hediyenin içinden beni kurtarcak bir üç harfli çıktı. Beni bir şekilde kurtarıyor acımdan sonra yüzüme gülerek ortadan kayboluyor üç harfli ve tüm dünya kurtuluyor herşey eskisi gibi oluyor.


Yorum: Rüyada Hediye görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhabalar. Rüyandaki dünya seninle ilgilidir. Dünyaya çok önem vermeye ama manevi yönünü ihmal etmeye işaret eder. Karmaşık olmakla birlikte bundan bir ders çıkarılabilir ve Allah’tan hayırlısı dilenmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamur görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda babam ve ablam çok şiddetli bir kavga ettiler ağaçlar falan vardı kavga ettikleri yerde sonra ablam evi terketti ben babamın yanındaydım bir orta yaşlı adam ablama hediyeler getirdi 3çanta 1ceket ve 1kazaktı.Ablam eve geri döndüğünde ise ağlıyordu.hediyeleri gördü kabul etmeyeceğini söyledi fakat ben ısrar ettim o da peki dedi kırmızı kocaman çok güzel bir ve yeşil bir çanta vardı hatırladığım


arifselim
Merhaba. Kavga edilmesi dövüş görülmesi tersi olarak açıklanır ve çok hayırlıdır. Kavga eden kimselerin birbirine iyilikte bulunacağına ve çok iyi geçineceğine tabir edilir. Ancak diğer bölümler ise ancak kişiye özel yorumlanırsa bir anlamı olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada görev-vazife görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmek istiyordum kefenimi giyip gidiyordum sonra sorgu alanı gibi bir yere geliyordum geniş büyük bir yerdi sonra bir duvara dayanıp oturuyordum aklıma aslında olmedigim ölmeden nasıl sorgilanacagim diyordum amellerimi düşünüyordum sonra orda bana biri zarar verecekti Eniştem beni ondan kurtariyordu sonra birden başka bir yerde gozumu aciyordum megersem vaktim gelmediği için beni almamislar ve bana ve aileme koli koli erzak vermistiler ve actigimda içinde çok güzel şeyler vardı sonra kuzenim bir tepsinin içine ateş parçaları koyuyordu o kolinin içindeki yemekleri ısıtmak için o ateş parçaları kafama düşüyordu ama ben hiç yanmiyordum alıp atiyordum

Okudunuz mu?  Rüyada görülen yere gitmek

Tohat
Hayırlı bir rüyadır. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını alacak ve bundan mutluluk duyacaksınız. Hayırlı ve insanların yararına dokunacak davranışlar sergilerken sizin memnuniyetiniz de artacaktır. Hakkıyla bilen Allahtır.


18-Unexpected
Not: Bugün 3 tane rüya yazdım ve başlarına sayı koymamın sebebi, bu rüyaları tek bir rüya görmüş olabileceğimden kaynaklı ama tabi tek bir rüya da mı gördüm tam olarak da emin değilim.

2-) Selamın aleyküm. Rüyamda, sınıf arkadaşlarımdan bazılarını gördüm ve eski sınıf arkadaşlarımdan da bazılarını gördüm. Eski sınıf arkadaşlarımdan sanırım sadece bir tanesini gördüm ama daha da fazla görmüş olabilirim. Onlarla el sıkıştık falan. Neyse, küçük dükkan gibi bir yer var ve onun içinde de okulun müdür yardımcısı var ve bizim sınıf arkadaşlarını tek tek yanına çağırıp onlara hediye veriyor. Bir arkadaşımın adı Oğulcan ve o en sona kalan hediyeyi alıyor ve öğretmen Oğulcan’ı kandırıyor, yani Oğulcan’a başka bir hediye vereceğini söylüyor ve Oğulcan’ın istediği hediye ise ayakkabı ama ona başka bir şey vereceğini söylüyor. Oğulcan ise onun yanına gittiğinde çok istediği hediye olan, o istediği bir çift ayakkabıyı alıyor ve Jordan marka ve sonra sevinçle dışarı çıkıyor ve biz ayakkabıyı gösteriyor. Bir tane arkadaş eğer yanlış hatırlamıyorsam takas edelim mi? tarzı bir şey diyor. Ben hediye almıyorum. Rüyanın devamını hatırlamıyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek

Not: Jordan marka ayakkabıları çoğunlukla basketçiler giyer ve belki bir kaç sanatçı.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hediye nasıl ki gerçek hayatta güzel şeylerin yaşanmasına vesile oluyorsa rüyadaki tabiri de aynı şekildedir. Hediye görmek hayırlı olup küslüklerin barışmasına, dostlukların sıkı ilişkiler içinde olmasına, sevindirici havadislerin alınması ve genel itibari ile muhabbetlerin iyi yönde ilerleyeceğine ilişkin bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Rüyamda yakın bir arkadaşım ve ailesinin evine gidiyorum. Bana arka arkaya hediye veriyorlar. Hediyelerden biri eşarp, eşarbı tamamen açıp bakınca güzelmiş diye düşünüyorum. İkinci hediye ikramlık çikolata paketi. Çikolatalar şekil şekildi kalp şekli falan vardı. Üçüncü hediyeyi de evden çıkarken veriyorlar. Yüksek topuklu bir ayakkabı. Galiba kahverengi süet gibiydi. Ama ayakkabıların eşleri farklıydı. Biri şık diğeri daha rahat görünüyordu. Rahat yürüyemem diye düşünürken giyince ve yürüyünce çok rahat ettiğimi farkediyorum ve uzun uzun yürüyorum. Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada gökten insan inmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüya olup hayatında adım atmak istediğin hangi iş güç varsa yolunda giderek istediğine vakıf olacağını, özel hayatında umduğunu bulacağını ve özellikle iş hayatının yolunda giderek sorunsuz bir hayat sürdüreceğine delildir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamûn aleyküm
Rüyamda amcam, yengem ve kızları bize gelmişler. Anneme, bana ve 3 yaşındaki kızıma da hediyeler getirmişler. Ben kendi hediyemi açtığımı hatırlamıyorum. Annem ve kızımınkiler kazaktı. Hatta kızımınkiler 3 taneydi. 2 tanesi açık renk (krem rengiydi galiba) biri de yeşil. Bende kendi kendime "bu yeşil kazağın aynısı kızımda var, sadece rengi değişik. Değiştirsek mi acaba" diye düşünüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Not: Bu arada eşimden ayrıyım. Bu durum rüya yorumunu değiştirir belki diye belirtmek istedim.

Okudunuz mu?  Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Alacağın yeni kararlar ile özel hayatının istediğin gibi gerçekleşmesini sağlayabileceğine ticari, iş konularında yeni atılımlar yaparak hayatının olumlu yönde şekillenmesine vesile olabileceksin. Hakkında hayırlısı olur inşAllah. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evin kapısını açıyordum ve ablam akülü arabaya binmiş içeriye giriyordu arkasında da eniştem vardı. O akülü arabayı küçük kız kardeşime almışlardı ancak arabayı eniştem aldı diye annem istemiyordu ama sonradan annem kabul ediyordu

Bir diğer rüyam ise rüyamda Marmara denizini görüyordum ve deniz taşıyordu bizim caddeye kadar geliyordu denizin suyu ama çok fazla değildi deniz suyu ve bir süre sonra deniz suyunun bizim binanın 1. Katına kadar geldiğini görüyordum

Okudunuz mu?  Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek

Tohat
Hayırlı günler. Gelecekle ilgili ve özellikle Mali konulardaki endişe içeren düşüncelerine delalet olup bu konuda rahatlamak için parasal konularda tedbirli olabilir, ayağını yorganına göre uzatabilir veya birikim yaparak tevekkül edebilirsin.
İkinci rüyanın tabiri de şu şekildedir; devletin yönetimi ile ilgili olup askerlerin çoğalması veya bulunduğun yerde görev yapacak olan görevlilerin adalet sahibi kimse olacaklarına işarettir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.


rüyada mum hediye almak, rüyada hediye paketi görmek, rüyada imamdan bir şey almak

Bu kategoride yer alan Rüyada Gemi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hediye görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.