Anasayfa
26 Aralık 2023, 8:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HIRSIZ

Rüyada hırsız görmek, hastalık ve derttir. Eğer gördüğü hırsız siyah olursa, hastalık, sevdadır, kızıl olursa, hastalık kandadır, sarı olursa safradır, beyaz olursa balgamdır.

Bir kimse hırsızın bir şey yüklendiğini görse, hastalıko hırsızın aldığı şeyin cevherine nisbet edilir. Eğer hırsız bir şey yüklenmezse o kimse bir hastalığa düşer. Ve ondan çabucak kurtulur.

Eğer hırsıza yapışsa, o kimse hastanın ilacını bilir ve onu kullanır.

Hırsız görmek, Azrail (A.S.)’e, misafirin gelmesine veya nikah yapmak isteyen bir kimsenin gelmesine yorumlanır. Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdiğini ve bir şey

almadığını görse, o hastanın hastalığından kurtulmasına yorumlanır. Rüyada bir hırsızı öldürdüğünü gören kimse hastalıktan kurtulur.

İçinde bekar bir kız bulunan bir eve hırsız girse, o kız için bir dünür çıkar.

Hırsız, hilekar bir kimse ile yorumlanır.

Hırsız, gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimsedir.

Bazen de hırsız yırtıcı ve yabani hayvana, yılana, şeytana ve nefse de işarettir.

Tahsil yapan bir insan kendisinin hırsız olduğunu görse, iyi bir ilim öğrenir.

Bazen de hırsız zina etmeye, şunun bunun ağzından söz çalmaya yorumlanır.


Cevap: Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hırsız görmek kısa bir zaman içinde hastalanacağınıza ve bu hastalığınızın sebebini hiç kimse bulamayacağına ve bunun yanı sıra bu yakalanacağınız hastalığınızın fazla uzun sürmeyeceğine ve en kısa zamanda eski rahatsızlığına kavuşacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selam un aleykum rüyamda sokakta ablami yerde uzanırken görüyorum önünde bir bank var ve bir adam oturuyor. Ablamin yanına giderken birden kendimi kaybediyorum. Çantamın ve telefonumun çalındığını farkediyorum. Hemen arkasından ablamin evindeyim ve kimse olmamasına rağmen sesler geliyor. Evde hırsız var deyip oraya doğru gidiyorum. Arkamda hemen ablamin kızı var. Sesin geldiği yerden 15 yaşlarında kapsonlu bir çocuk çıkıyor. Biz onu görüyoruz ama hareket edemiyoruz. Önümüzden geçip gidiyor. Anlamını söylerseniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Hz. Mehdiyi rüyada görmek

Yorum: Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya olumsuz ve üzücü olaylarla karşılaşmaya, karşılığını görmeyi ümit ettiği şeylerin karşılıksız kalarak daha çok üzüleceğine tabir edilir. Eve hırsız girdiğinin görülmesi bu şekilde üzüntü olarak kabul edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda evimin balkon unda 4kisi giriyorum hırsız var diyorum ve kapıyı kilitlemeye calısıyom ama kilit tutmuyo kapı ama onlar iceri girmiyolar ben balkona cıkıyorum tarısıyoruz sonrada eşim geliyor arkamı donup baktığımda hepsi kayboluyor ne anlama geliyor acaba


arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibi için aile ve evi içerisinde yaşayacağı çok ciddi ama Allah’ın izniyle geçici olacak olan sıkıntıları ve sorunları işaret eder. Eve hırsız girmeye çalışması ama başaramaması sonu hayırlı olacak olan zor bir döneme tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum .. bugün öğlen uyuyakalmisim rüyamda da uyuyorum uyanıyorum kizim var ona bakıyorum evin içinde oturma odasına gidiyorum bir anda kaloriferden su boşalıyor evin içine hemen havlu falan koyuyorum mutfağa geliyorum kizim da balkondaymis mutfak dolaplarinin bazıları olmuyor sokulmuş oluyor tam dönüyorum odaya doğru dış kapının surgusunun açık olduğunu fark ediyorum itiyim derken arkadan iki hırsız itiyor gucum yetmiyor beni kapnin dışına çıkarıyorlar kizim içerde kalıyor feryat figan bağırıyorum apartmanda yardım edin diye uyandım yorumlarsaniz çok sevinirim..

Merhabalar..bugün öğlen biraz uyuyayim dedim ama pişman oldum. Rüyamda da uyuyorum sonra uyanıyorum kizim var evin içinde onu ariyorum oturma odasına gidiyorum bir anda kaloriferden su boşalıyor odanın içine havlu koyuyorum mutfağa geliyorum kizimda balkondaymis ama mutfak dolaplarinin bazıları yok ablam veremiyorum o sırada kapının sorgusunu açık görüyorum kapatayim diye itiyorum arkadan iki hırsız itiyor kapatamiyorum bağırıyorum herkese yardım edin diye kizim içerde kalıyor beni kapıdan dışarı çıkarıyorlar bende feryat figan yardım istedim uyandım hayırdır insAllah yorumlarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Hüdhüd Kuşu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Aile içerisinde yaşanacak olan tartışmalara ve ciddi sorunlara yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise çok güvendiği birinden hainlik ve zarar görmesine tabir edilmiştir. Yinede rüyanın hayrını dilemek gerekir ve bu en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykûm.Rüyamda camdan siyah bir karaltı olarak hırsız giriyor.Yan odada annem uyuyor. Bağırmaya çalışıyorum ama sesim çıkmıyor. Yinede annemi sallaya sallaya uyandırmaya calışıyorum. Bu arada hırsız beni görüyor yine de diğer odalara dalıyor. Benim hala kısık hırsız diyorum ama annem bu defada inanmıyor banada güzel güzel yanlış görmüşsündür. Olur böyle şeyler diyiyor.Git uyu diyiyor ben en sonunda imdat diye bagirarak uyandım. Uyandığımda halâ boğazımı patlatircasina bagırmaya devam ediyordum. Esim oğlum uyanmis korkmuslardı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Elhâmdulillah. Allah razı olsun…


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için aile, sosyal veya arkadaşlık ve çevresi ile ilgili yaşayacağı sıkıntılı durumlarla ilgili yorumlanır. Bazen kabus olarak kabul edilir ve tabir edilmez. Sen yinede Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
hayırlı geceler rüyamda eve gitmek için binaya giriyorum asagdaji bizim dairenin zili sokulmus sonra yukarya bizim cama bakiyorum evde hırsızlar var televizyona kadar söküyor sonra koşa koşa yardım aramaya gidiyorum kimseyi bulamyorum gerçek hayatta vefat etmiş yaslibi kadinla karşılaşıyorum konuşmuyor sonra apar topar çarşıya gidiyorum telefon istyorum polisi aryprum bir türlü çekmiyor sonra iki yaşımda olan oğlumla dolasyorum sokak sokak bir sokağa girdik baktım nehirgibi bisey ince uzun koprusude var diyorum köprüden gecmiyim su alçak zaten ordan geciyim suya giriyorum oğlumla karşıya geçmek için Bi bakyorym akıntıya kapılıp gidiyoruz sonra bitti kesin olcez dyorum hasbiyAllahu la ilahe ılla hu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbil arsil azim okuyorum kurtuluyoruz o sudan oglumla sonra yine mahalleye gidiyoruz hırsızlar hala evde dyorym keşke o yuzukle kupemi satsaydim daha önce evde bulundurmasaydim diye çok üzülüyorum öyle ışte karmakarisikti gerisini hatırlamıyorum yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Hazırlıksız olduğun bazı olaylarla karşılaşacağına işaret eder. Maddi ve iş açısından kötü ve üzücü durumlara düşmeye ve kaybetmeye tabir edilir. Bazende bu hayal kırıklığı manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba son günlerde ayrı ayrı günlerde tam 4 seferdir hırsız rüyaları görüyorum. İlk rüyalarımda hırsızdan kaçabildim. 3. Rüyamda odamdaki eşyalarımın çalındığını öğreniyorum. Annem de hatta diyor Ki rüyamda Allah belki haram malları temizliyordur senden diyor. En sonki rüyamda da cep telefonum çalınıyor sonradan gidip alıyorum hırsızın elinden ama bu sefer içindeki bilgilere erişilemiyor. Bu rüyaların anlamı nedir çok endişeliyim..


Tohat
Merhaba. Bir çok tabir şekli olan bir rüyadır. Bazı yorumlara göre hata yapacak ve büyüklerinizden uyarı niteliğinde öğütler alacaksınız bazılarına göre ise sizi madden kayba uğratacak birinden kurtulacağınız şeklindedir. Allah daha iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda balkonda kardeşimle otururken aşağıdan genç bir adam kardeşime seslendi, ben de kardeşime o kişiye bakmasını söyleyip içeri girdim. İçerde ise başka bir genç çocuk saklanıyordu eli doluydu. Onun hırsız olduğunu düşünüp sorular sordum o da elime para vererek aceleyle gitti daha sonra cebime baktığımda para yoktu. Ben de parayı tekrar aldığını düşündüm.


Tohat
Hayatınızda herhangi bir durumda işte, özel hayatta, ailede veya sağlık gibi konularda sıkıntı meydana gelecek fakat bundan etkilenmeden bertaraf edilecek şeklinde tabir edilir. Allah daha iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamur görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam
Rüyamda evde bir tıkırtı duyup kalkıyordum ve evde bir hırsız birde çok büyük bembeyaz bir köpek görüyordum. Başta köpekten büyük olduğu için çok korktum. Hırsız bizi görünce kaçmaya çalıştı fakat köpek hırsızı yakaladı bize yardım etti ve hırsızı balkona hapsettik. Daha sonra polisi arıyorduk. Bilmiyorum belki kabusta olabilir. Yorumlarınız için teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir konuda bir hata yapacak ve ardından bu hatanın farkına vararak pişmanlık duyacaksınız. Düzeltme yoluna giderek hatanızı telafi etmeye çalışacaksınız şeklinde tabire sahiptir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selam un aleykum rüyamda salonda bir hırsız görüyorum bana bakıp gülümsüyor annemle birlikte evden çıkmaya çalışıyorum kapıyı üstüne kitliyorum ama kapı zorluyor sonunda kilitliyorum. Merdivenlerden inerken polisi ariyorum. Eve zaten girmiş çıkarken de zorlanmaz diye düşünüyorken uyandım. Rüyanın anlamı nedir acaba?


Tohat
Ve aleyküm selam. Yapacağınız çalışmaların netice vermemesinden dolayı sorunlar yaşayacağınıza, bu durumun ailevi sıkıntılar doğuracağına ve sizin bundan kendinizi mesul tutarak üzmenize delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Ruyamda evimizde küçük ( bes altı yaşlarında) siyahi bir çocuğun olduğunu gördüm. Çocuk evimizden bir şeyler çalıyordu ben elinden aldım uyardım tekrar çaldı. Tekrar uyardım ve yine çalınca evden kovdum. Kapının dışında tam gidecekken tekrar kapıyı atım seni yine eve alıyorum ama bir daha yapmayacaksın dedim. eve aldıktan sonra tekrar bir şey aldı mı tam hatırlayamıyorum. Tabir ederseniz sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Yakın gördüğün birinin sana kötülük yapması ile tabir edilir. Bu durumdan ötürü üzülebilir, huzursuz olabilir ve ye’se kapılabilirsin. Dikkatli olman ve tedbiri elden bırakmaman icap eder. Doğruyu en iyi Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Grip Olmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamı cevaplarsanız çok sevinirim rüyamda bir binek arabaya biniyorum ön kısmında bir erkek direksiyon başında diğer erkek onun yan koltuğunda oturuyor ikisinide gerçek hayatta tanımıyorum direksiyon başındaki erkek bana 2 tane 100 tl veriyor ardından bir kadın 40 45 yaşlarında çiçekli elbise var üzerinde onu görünce hırsız olduğunu anlıyorum elimdeki 200 tl’yi çalacağını düşünüyorum o an kadın birden öne doğru hamle yapıyor arabanın içine girmek istiyor bende tam tekme atıp iteklemek istiyorum o arada uyanıyorum birde kadın çingene sanki şimdiden Allah razı olsun hocam.


Tohat
Birine bir konuda engel olman ile alakalıdır. Bu durumun istediğin şekilde şekillenebilemesi için elinden geleni yapacağına hatta zoru bile kullanarak kişinin önüne set koyabileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam. Rüyamda evimize hırsız girmiş. Ben girmeden evde hırsız olduğunu biliyorum yatak odasına gidiyorum çabuk ben görmeden çık git buradan diyorum sonra apartmanda dolaşıyorum. Komşulara annem bir haber göndermiş onu söylüyorum. Hırsız hakkında bir şey söylemiyorum. Sonra geri eve dönüyorum. Gardrobun içinde saklanmış siyah neye benzediğini çözemiyorum. Sonra ortaya çıkıyor bakımlı bir genç kız. Evden çok diyorum çıkmıyor. Çığlık atıyorum camdan bağırıyorum komşulara polislere sesim duyulmuyor. Kısık çıkıyor. Görende aldırış etmiyor. Kıza diyorum neden böyle bir şey yapıyorsun ben de çok başarılıyım ama iş bulamadım evde oturuyorum bunu yapmanı gerektirmez diyorum. O da aldırış etmiyor. En son polise mesaj atıyorum. Tabir ederseniz sevinirim.

Geçenlerde de sy rüyayı görmüştüm. Allah razı olsun tabir etmiştiniz. İkisi arasında bir bağlantı var mı acaba :
Selamünaleyküm. Rüyamda evimizde küçük ( beş altı yaşlarında) siyahi bir çocuğun öldüğünü gördüm. Çocuk evimizden bir şeyler çalıyordu ben elinden aldım uyardım tekrar çaldı. Tekrar uyardım ve yine çalınca evden kovdum. Kapının dışında tam gidecekken tekrar kapıyı atım seni yine eve alıyorum ama bir daha yapmayacaksın dedim. eve aldıktan sonra tekrar bir şey aldı mı tam hatırlayamıyorum. Tabir ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Hacerü'l Esved görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Her iki rüyanın da genel olarak tabiri aynıdır. Emin olmadan bazı işlere kalkışacağına, danışıp istişare etmeden hareket edeceğine ve bunun sonucunda hatalara sebebiyet verebileceğine ve bunun ailevi sorunlara neden olup sıkıntılara yol açabileceğine delalet eder. Bundan ders alman sayesinde ailenin fikirlerine değer verip yapacağın işlerde onlara danışarak hareket etmeye önem vermen sayesinde işlerinin kolaylaşacağını gösterir. Her şeyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm. rüyamda bir dış mekanda namaz kılıyorum. o sırada mağazada hırsızlık olayı olmuş. bu nedenle ben namaz kılarken biri üzerimi arıyor sürekli,benden şüpheleniliyor. namazım bittikten sonra ayağa kalkıyoruz yanımdakilerle. sonra diğer kişilerde aranırken hırsızlığı yapan kız ( eskiden tanıdığım çok yakın olmayan bir arkadaş) gizlice giderek aldığı şeyi yerine bırakıyor. aranan şey yerinde bulununca herhangi bir sorun yaşanmadan herkes işine devam ediyor. şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Verdiğin sözlere sadık kalacağına, hem Allah’a karşı hem de insanlara karşı görev ve sorumluluk adlettiğin sözleri yapmak için çabalayacağına, tanıdığın bir kimse ile ilgili olarak hiç beklemediğin bir durumuna tanıklık etmek seni şaşırtabilir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Nick2
Selamun Aleyküm,Ruyamda abim lerdeyim. Antrene kiler gibi bir yer var,ben oranın kapısını açıyorum ve ordan siyah çarşaflı bir hırsız kadın çıkıyor.Beni tutuyor,ben korkuyla sesleniyorum bizimkilere.Hayal meyal birinin geldiğini görüyorum ve orda bitiyor.Çok merak ediyorum,Teşekkürler✋

Hocam geçenler de de yolladım mesajımı ama hala yanıt alamadım,lütfen hatırlarsanız çok sevinirim. Ruyamda abim gil deyim.Antrene de kiler gibi bir yer var,ben oranın kapısını açıyorum ve ordan siyah çarşaflı bir kadın hırsız çıkıyor.Beni tutuyor ve ben çok korkuyorum içerden yardım istiyorum Birinin geldiğini hayal meyal görüyorum.Galiba yengem geliyordu,tam emin değilim.Lütfen çabuk hatırlarsanız çok sevinirim Teşekkürler,Selamun Aleyküm

Okudunuz mu?  Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Yapacağın bir davranıştan ötürü ya da geçmişte yaptığın bir hatadan dolayı pişmanlık duyarak hatandan geri durmaya, telafi etmeye çalışmaya ve bundan dolayı da tecrübe edinerek yanlıştan uzak durmaya karar vereceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
selamunaleykum. rüyamda bebegımle ilgilenirken balkondaki adamı fatk ediorm kovdum ordan sonra koşakoşa eşimi cagırdm bir baktık meger hırsızlarms ve çok kalbalıklar 6yada7 kişi var balkonda demirler varmış onları tasıolar bizden hiç korkmuolar eşim gel gidelim bir şey olmaz dio hırsızlarla konuşmaya başlıo ben uyarıorm evede girerler yapma die sürekli bir şey olmaz telaş yapma diyo bana. sonra evin içinde oturduklarını gordm yatak odasındaki cekmeceyi boş gördüm ve oğlum kayıptı koşup durdum evin içinde aradm bulamadım bebeğimi bile çalmışlar bagırarak uyandım. anlamı nedır


Tohat
Ve aleyküm selam. İş ya da aile ortamını geren bazı sıkıntıların maddi sorunlara yol açıp canını sokacağına ve buna bağlı olarak sonucunda pişman olacağın bazı işlere girişmene işaret olup fevri ve düşünmeden hareket etmemen gerektiğine de işarettir. Ayrıca maddi konuda sana destekte ve yardımda bulunacak birinin yardımını kabul edeceğine işaret eder. Allah en iyisini bilendir.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda anneannemlerdeyim, annem de orada çünkü. Bunlar az sonra bir yere çıkacak. Rüyanın ilerlerinde bunlar çıktıktan sonra ben de markete gidiyorum akşam vakti ama kasiyer benden önce farklı bir adama bakıyor ve o adamın aldığı şeyler bayağı pahalı tutuyor. Adam kasiyere sahte para vererek gidiyor. Daha sonra başka bir adam bunu fark ediyor falan işte ve kasiyere bu para sahte diyor ondan sonra bende bunu onaylıyorum ama şöyle bir şeyde var. O sahte parayı veren adam, aslında gerçek parayı da vermiş. Yani, sahte paranın hemen altına gerçek tutarı da koymuş bunu daha sonra fark ediyoruz ama tabi daha sonra bunu ben sanki benim derdimmiş gibi sinirleniyorum. Neyse market alışverişimi yapıyorum ama marketten asla almayacağım şeyler veriyor kasiyer bana. He, bu arada kasiyerin yanında iki tane adam var. Bana almayacağım şeyleri onlar veriyor. Ayrıca adamlarla sohbet ediyoruz o hırsız hakkında. İşte adamlar şöyle diyor: Merak etme o 1 ay sonra elimize düşer tarzı bir şey diyor. Bunu dedikten sonra işte bana veriyor o almayacağım şeyleri. O almayacağım şeyler neler, 3 tane bira, evet bu. Bunlarla birlikte aynı zamanda su ve bir tane de yiyecek veriyorlar ve marketten çıkıp anneannemin evine gidiyorum çünkü annem falan orada ama onlarda evde değiller bir yere çıkmışlar. Her neyse, ben o 3 bira 1 su 1 de yiyeceği aldıktan sonra eve giderken biralardan bir tanesi aniden elimden kayboldu. Neyse dedim biraz daha ilerledim ve diğeri de suya dönüştü. Şaşırdım ama 3. biraya hiçbir şey olmadı. Bende diyordum ki şimdi yazık olmasın diye evde içerim dediydim ama eve annemler gelmiş ki bende dışarı çıkayım madem dedim. Saat de gece 12 falan. 12’yi geçmiş hatta. Neyse, ben tekrar çıkmak için ayakkabılarımı giyerken birayı görmesinler diye ayakkabımın içine koydum. Az kalsın görüyorlardı ama bacağım hemen önünü kapattım. Neyse annen şöyle dedi: dikkat et, geçen gün bir tane çocuk diğer çocuğun boğazını tuttu çekti dedi. Yani, sadece boğazını tutmuş çekmiş ama benim kafam karıştı çünkü böyle de ölünmez ki. Her neyse, birde önüme o çocuğun diğer çocuğun boğazını çektiği haberleri geldi. Muhabir neden öyle yaptınız diye o boğaz çeken çocuğa soruyordu ve o çocuk da gülerek cevaplıyordu ya da cevaplamaya çalışıyordu. Çocuk ayrıca göz altında değil evindeydi. Diğer çocuk ise ölmüştü sanırsam bu olay yüzüne. Sonra ise rüyanın bitmiş olması lazım. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada göğsünün kıllı olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İş veya aile hayatında, akrabalardan birilerinin değersiz konular yüzünden senin canını sıkarak moralini bozacağına ve senin üstünde duracağın bir kohynhaline getireceğine delalet eder ki çok önemsememen gerektiğine ve kafa yormaman gerektiğine işarettir. Kazancını bir şekilde temin edebileceğine ve maddi herhangi bir sıkıntınolmadan ne dilersen alabileceğine içinde herhangi bir isteğin kalmayacağına ve bunu karşılanacağına işarettir. İçki normalde kötü bir anlam ifade etse de bazı durumlarda rüyaların tersi yorumu yapılır ki bu da bunlardan biridir. Şu an veya gelecekte eline geçecek maddi refahın büyüklüğü nedeni ile igtşyavı olanlara el uzatarak yardımlarda bulunabileceğine ya da boti verebileceğine işarettir. Cinayetin olduğunu görmen ise söylediklerine, yapacaklarına dikkat etmen gerektiğine üzülmene neden olup pişman olacağın hatalarda bulunmamaya özen göstermen gerektiğine işarettir. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Hz.Muhammed (s.a.v.) efendimizi rüyasında görmek isteyen adam

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimizde değilde yine( rüyada )bize ait bir mekanda baba ve annemin ihmalleri sonucu hafif yaşlı kapalı bir kadın hırsız mekana geldi. Ben oradaki ihmali fark ettim . Hırsızı yakasından tutup çıkarırken anne ve babama bakın dikkatli olmazsanız böyle olur gibisinden bir şeyler anlatıyordum. Anne ve babam hem mahçup hem de şaşkındı . Hırsız ise benden korkuyordu yakasından tutarken hiç sesi çıkmıyordu . Zorluk çıkarmadı. Yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Hayırlı günler. Rüyan, rüyanda gördüklerine nazaran hayırlı bir rüyadır. Hırsız olarak gördüğün kişi başarılarına gölge düşürmek ve engel olmak isteyen, bunun için çabalayan kimselere işaret eder. Bu kimseleri fark ederek onları alt edecek ve onların bu davranışının önüne geçebileceğini göstermektedir. Allah hakkıyla bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben gece uyudum uyanıyorum bir bakıyorum çocuklarımın odasının perdesi bozulmuş hırsız yatağın köşesinde saklanmış hemen kapıyı kapatıp kilitliyorum ertesi gün oluyormuş bu sefer dışarıda o hırsızı görüyorum ertesi gün oluyor o hırsız benim yatak odamın köşesine saklanıyor bu sefer kapıyı kapatmadan hemen ağzımı sıkıca kapatıyor bağırmak istiyorum ama bağıramıyorum ne anlama geliyor acaba


Tohat
Hayırlı günler. Huzursuzluğun ve içsel sıkıntının vermiş olduğu davranışsal tepkinin ilişkilerine olumsuz yansıyacağına bunun için dikkat etmen gerektiğine veya üzülme sebep olacak bir kimsenin tavırlarından rahatsızlık hissedebilceğine işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben rüyamda evimin banyosuna girdim düş perdesinin arkasında hareket fark ediyorum açıp baktığımda simsiyah bir adam gördüm bu adam hırsızmış. Bana sus işareti yapıyor ben korkuyla birden kaçtım yakalamaya çalıştı ama geç kaldı. Hemen banyonun kapısını kilitledim eşime söyledim onla beraber bir köşeye saklandık.kapıyı açtı hırsız o anda eşiminde kalkıp onu yakalamaya gittiğini gördüm ben korkudan saklandığım yerden çıkmadım.öylelikle uyandım zaten. Bu şekilde bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Merhaba. Niyeti kötü olan bir kimsenin aile içine girerek karışıklık çıkarmaya çalışmasına ve senin buna müdahil olarak onu kendinden olduğu gibi evinden de uzaklaştırmak manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada hirsiz gormek nablusi, rüyada hirsiz gormek, rüyada hırsız görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Haşerat görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.