Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HİLAL

Rüyada görülen hilal, eğer bulunduğu yerde doğmuş ise, onu gören kimse için erkek ve iyi bir çocuğa veya ona yöneltilecek bir memuriyete yahut ticaretinde göreceği kar ve faydaya işarettir.

Rüyada hilalin yere düşmesi, doğacak bir çocuktur.

Okudunuz mu?  Rüyada görücü geldiğini görmek

Rüyada hilale bir takım insanların baktığı halde göremediklerini yalnız kendisinin gördüğünü gören kimse, ölür. Bazen o kimse, her türlü kötü ve çirkin harekette bulunur.

Bir kimse rüyada ayı zaman ve vaktinin dışında hilal şeklinde görse, kendisinde ferahlık ve sevinçlik bulunan bir habere, kayıp bir kimsenin gelmesine veya mal elde etmeye yorulur. Çünkü hilalin doğmasıyla kiralar yenilenir ve borçlar ödenir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gitar görmek (İmam Nablusi)

Hilalin, doğu, kuzey veya kıble gibi başka yerden doğması kötü şeylere; çabucak kaybolması ise bu kötülüklerin sona ermesine yorumlanır.

Hilali görmek, düşmana galip gelmeye veya vadeli şeylerin zamanının geldiğine yorumlanır.

Hilali görmek kayıp birisinin gelmesine, müezzinin minareye, hatibin minbere çıkmasına ve kıymetli bir isteğe yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek

Bazen de hilali görmek müddetlerin sona ermesine, alacaklının alacağını istemesine, borçlunun da borcunu vermek için alacaklıyı aramasına yorulur.

Bir kimse hilali ilk gecesinde gören kimsenin hanımı, hamile kalır. Eğer hanımı hamile ise, erkek bir çocuk doğurur.

Hilali başlangıcında görmek, sonunda görmekten hayırlıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada görülen yere gitmek

Bir kimse rüyada hilalin doğduğunu sonra kaybolduğunu görse, o kimsenin arzu ve istediği tamamlanmaz.


Cevap: Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hilal görmek bazı yerlerden vadeli almış olduğunuz bazı şeylerin vadeleri geldiğine ve bu vadesi gelen borçları zamanında ödeyeceğinize ve uzun zamandır kayıp olan bir tanıdığınızın da bir anda çıkıp geleceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Gömlek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda çok şık bir kol saatinin üzerinde hilal ay ve kral tacı aksesuarları vardı. Yeğenim ve ablam bana katalog gösteriyordu.Çarşamba günü indirimli alalım 1 liraymış dediler.Takvime baktım;6 gün sonra dedim(halbuki gerçekte şuan Çarşamba sabahı) .. Onların yanından ayrıldığımda THY uçağını gördüm.Yerdeydi boş ama uçmaya hazırlanıyordu.Yorumlarsanız çok sevinirim.Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Hamile görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu tür rüyalar çeşitli anlamlar ifade edebilir ve kişiye özel bir şekilde tabir etmek gerekir. Genel olarak şunu diyebiliriz; rüya sahibinin eline bolca mal, para geçeceğine ve zenginleşeceğine tabir edilmiştir. Sende rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hz. Mehdiyi rüyada görmek

islami rüyada hilal görmek, rüyada ayçiçeği görmek nablusi, Ayı hilal görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.