Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hilekar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hilekar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HİLEKAR

Rüyada hilekarlığı ve sahtekarlığı ile ün yapmış birisi ile konuşmak veya tanışmak, dünya işleri ile fazla meşgul olmaya yorumlanır. Hilekar bir kimseden bir şey almak, haram kazancı ifade eder.

Hilekar bir adama bir şey vermek, mal ve para için herşeyi göze almaya ve bu uğurda namus ve şereften dahi vazgeçmeye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada göze siyah kalem çekmek

Cevap: Rüyada Hilekar görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hilekar biri ile tanışıp konuştuğunu görmek dünya işlerini boş vererek haram kazanca yöneleceğine ve gün geçerek haram yollan kazandığın paranın sana tüm felekatleri getireceğine işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Hayalet görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hilekar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.